Hitfilmindir Javadown Uyarısı
-
Siteye girenler dikkatli olsunlar. Sitede sorgusuz javadown trojan yüklemişler..
-
bende herhangi bi faaliyet yok java aktif olmamış. büyük ihtimal bizim yayınladığımızdan. eğer oysa update 18den sonrasında çalışmaz..
-
Bende bişey çıkmadı.Zemana mı engelliyor acaba ?
-
edit:hallettim
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Bende bişey çıkmadı.Zemana mı engelliyor acaba ?
-----------------------------
hocam zemananın otomatik engelleme gibi bişeyi yok. dediğim gibi büyük ihtimal elimizdeki javalardan. update 18den sonrasında çalışmayanlardan heralde. -
Pcye kendiliğinden indi amk virüsü.Direkt sildim sıkıntı olur mu ?
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Pcye kendiliğinden indi amk virüsü.Direkt sildim sıkıntı olur mu ?
hocam virüs nereye inmiş? şöyle bi durum var. virüsler direk indiği dizinde olmuyor. appdata/windows/system 32 vsvs. bazı yerlere kendisini atıyor. başlangıcada oradan ekliyor. bende niye java bile açılmadı ya :D -
İndirme klasörüne indi direkt
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------İndirme klasörüne indi direkt
ufak bi analiz. bende indirme olmadığı için vbsden baktım :D http://date4me.co.il/admin/icons/abc/tdz.exe bunu indiriyo tempe msupdate.exe olarak atıyo. ama başlangıca atılan büyük ihtimal tempteki değildir.. -
.exe şeklinde iniyor kurmadıktan sonra sorun yok sanırsam? 1.32 kb .pcdoktor sen anlıyon bu işlerden :D esetin tara sonucu da altta war ne diyosun?gitmesin bütün şifrelerim sonra? -
tosun bunu yazdı:
.exe şeklinde iniyor kurmadıktan sonra sorun yok sanırsam? 1.32 kb .pcdoktor sen anlıyon bu işlerden :D esetin tara sonucu da altta war ne diyosun?gitmesin bütün şifrelerim sonra?
valla bende aktif olmadı bişey diyemicem. ama java aktif oluyorsa o zaman şöyle bi sorun varki. java downloaderlarda çalıştırma modülüde oluyor. tempe bi bak bakalım msupdate.exe diye bişey varmı?
Toplam Hit: 4216 Toplam Mesaj: 30