Hitfilmindir Javadown Uyarısı
-
Temp klasörü boş hiç bişe yok
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------Temp klasörü boş hiç bişe yok
-----------------------------
temiz olabilir. kesin bişey diyemicem kendimde açamadığım için. -
Notoryusa bi mesaj çakayım taratsın beni ben anlamıyorm bu işlerden
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
.exe şeklinde iniyor kurmadıktan sonra sorun yok sanırsam? 1.32 kb .pcdoktor sen anlıyon bu işlerden :D esetin tara sonucu da altta war ne diyosun?gitmesin bütün şifrelerim sonra?
valla bende aktif olmadı bişey diyemicem. ama java aktif oluyorsa o zaman şöyle bi sorun varki. java downloaderlarda çalıştırma modülüde oluyor. tempe bi bak bakalım msupdate.exe diye bişey varmı?
------------------------------------------
-
:S garip bişey ya. sorgusuz java değil sanırsam çünkü javayı açtım kodlara baktım downloadera benzemiyor bu. sadece vbs dosyasında download ettirme kodları var. :S kaldıki sorgusuz java olsa adam vbs dosyasınımı indirtcek otomatik. direk exeyi indirtir. garip bi durum. sorgusuz indi diyen arkadaşlar java versiyonunuz kaç? 18den aşağımı?
-
bende hiç bişe sormadan indirdi walla.program .exe diye indi.bilmiyomki java kaç sürüm
-
yok sorgusuz değil downloader. biraz ayar çektim localde test ettim run-cancel geliyor. kaldıki adamlar javayla bi iş yapmamışlar heralde. vbs dosyasından indirtiyolar tek yaptıkları bu. yada en azından bende öyle oldu. vbs dosyası çalıştır kaydet vs.de çıkmadı bende garip.
-
Wallahi bişe sormadan indi ya.sorsa indirmezdim herhalde
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
yok sorgusuz değil downloader. biraz ayar çektim localde test ettim run-cancel geliyor. kaldıki adamlar javayla bi iş yapmamışlar heralde. vbs dosyasından indirtiyolar tek yaptıkları bu. yada en azından bende öyle oldu. vbs dosyası çalıştır kaydet vs.de çıkmadı bende garip.
-----------------------------yollasana kodları
-
başlangıçta sms5.exe var mı bir bak.