Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
catlax bunu yazdı
evet haklısın, youtube link kısaltmalar oldukça çok, yeterki scam çıkmasın gerisi mühim değil
İnşallah değildir hocam.Şu an takipteyim başka bir forumda ödeme alacak olan var.Ödeme aldığında ekran görüntüsünü koyacak.
-
KILICH bunu yazdı
Arkadaşlar Website adreslerinizi direk yazmayın...
Google araması yaptırıp siteye girmeden link alın öyle yapın..google üzerinden gelsin hitler böylece.. :)
hocam bende aynen oyle yapmistim ama bi an tirstim. google mevzuyu anlayip spam yada ban yapmasin ?
edit:
youshes12 ref ile uye oldum.
SysTeMeRRoR tarafından 13/Şub/13 11:15 tarihinde düzenlenmiştir -
SysTeMeRRoR bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Arkadaşlar Website adreslerinizi direk yazmayın...
Google araması yaptırıp siteye girmeden link alın öyle yapın..google üzerinden gelsin hitler böylece.. :)
hocam bende aynen oyle yapmistim ama bi an tirstim. google mevzuyu anlayip spam yada ban yapmasin ?
edit:
youshes12 ref ile uye oldum.
Teşekkürler hocam.Birde şu söylemek istiyorum arkadaşlar refim ile üye olmak zorunda değilsiniz.Eğer refi paylaşma yasak ise konum silinebilir.Forum kurallarında tam olarak ref ile ilgili birşey görmediğim için refi paylaştım.
-
üye oldum takipteyim.
-
Sabah gördümde fakültedeydim botunla direk başladım hayırlısı.
-
bot temiz mi bakan oldumu ?
bi pazartesi ansızın bütün paralarınız gitmesin lan :D
-
600 dakika kasmıştım, şimdi deneme amaçlı kendi sitelerimden bir tanesine hit aldım kazandığım dakikalarla sıkıntı yok güzelce geliyorlar =)
-
Müridler arasında nakit ödeme alan var mı hiç ? 24 saat açık bırakırız makineyi gerekirse :D
-
hit meselesinde sikinti yok takir takir geliyo hitler. ama odeme meselesini bilmiyorum.
benim sormak istedigim bu biriken para ile premium alabilir miyiz direk ?
yoksa paypal'a aktarip oyle mi alabiliriz premium'u bilgisi olan var mi?
-
dün google analytic i eklemiştım siteme sabah ve 120 hit attırdım şimdi baktım hitler yok ya analytic de sorun var yada hit gelmedi :S
gerçe diger siteme hit gelmiş :S