Hitleap İle Hit Veya Para Kazanın.
-
myblackworldweb bunu yazdıemuxa bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
arkadaşlar dandik account ile speed hack işe yaradı yani. deneme için yapmıştım 266 dakika oldu servere yansıdı yani :). yarın asıl hesaptan ödeme alırsam speed hacke başlayacağım :)
hocam bende yapabildım yalnız serverdeki dk bende işlemiyor :S
hocam 3-4 dakika sonra geçiyor hesaba. tabi o sırada program kapalı olmalı...
hmm deniyelim bakalım açık bırakaca 1 saat sonuca bakalıp olumlu olursa ss atarım veya yazarım buraya
Edit: denedım pek fark eden bişe olmadı 1 saat degilde 26 dk denedım 13 dk arttı önceden 3 dk vardı hesapta yane fark eden pek bişe yok gibi
emuxa tarafından 17/Şub/13 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
pts oldu 0 dolar :)
gündüz bakakım bi de
-
para alabilmek için dikattli okursanız 7 gün sonra geliyor ! haberiniz olsun her pazartesi diye beklemeyın :) 7 gün her 7 gün de 1 geliyor :)
-
hocalar cheat engine ile denedim yapamadım nasıl yapacaz ya
-
muhteremzat bunu yazdı
hocam çok basit bir firefox sayfası aç örnegin chat engineyı aç ordan firefoxu etkinleştir sonra aply ye bas firefox da rtrafik exchange e bas oldu bitti de zaman çabuk geçiyor da sitedeki dakikalar ilerlemiyor :S
-
emuxa bunu yazdımuhteremzat bunu yazdı
hocam çok basit bir firefox sayfası aç örnegin chat engineyı aç ordan firefoxu etkinleştir sonra aply ye bas firefox da rtrafik exchange e bas oldu bitti de zaman çabuk geçiyor da sitedeki dakikalar ilerlemiyor :S
hocam speed hack bölümünden 30 a ayarlayıp yapınca bende bildiğin siteler birer birer kayıyor alt alta ve 3-4 dakika sonra da sisteme ekleniyor.
ödeme aldıktan sonra dandik hesapla hemen başlıyorum
-
Cheat Engine bende de olmadı , burdaki hitleri url kısıltma sitelerinde [adf.ly vs.. ] kullanabiliyor muyuz ?
-
ödeme alan varmı gençler onu söyleyin ?
hesabına para filan yatan ?
-
BarisYigit bunu yazdı
ödeme alan varmı gençler onu söyleyin ?
hesabına para filan yatan ?
dakikalar artıyor ama para görünmüyor hala.
-
avrupada daha yeni pazartesi oldu akşama doğru değişir herhalde durum