folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hitler Neden Yahudileri Seçti ? (Yeni Bir Tez..)



Hitler Neden Yahudileri Seçti ? (Yeni Bir Tez..)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2006
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı:
    -----------------------------

    sen kendini kandırırsın ancak adamlar osmanlıdan beri bizi içten içe yiyip bitiriyorlar 


    -----------------------------
    hocam sen türkiye cumhuriyeti devletini herhalde filistin,lübnan ve benzeri 3. dünya ülkeleriyle karıştırdın...:S

    Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2006
    Erkek
    hocam dediklerinde %1000 hakılısın bunların hiç birine lafım yok asla olmazda...benim demek istediğim ewet ülkemizin durumu kötü resmen sömürülüyoruz başta şerefsiz insanların kralı var fakat mutlaka eminimki ülkemizin topraklarına göz dikilmesi veya benzeri ülkemizle ilgili bi tehlikede ülkemizi bu baştaki şerfsizlere ve yandaşlarına bırakmıcak belirli bi kitle ve susturulmuşta olsa şaha kalkmaya hazır bir TSK vardır..ne olursa olsun kendimizi asla küçümsemeyelim herşeyden önce biz TÜRKÜZ.....damarlarımızdaki asil bi kan aktığını unutmayalım ve yaptığımız hatalardan ders çıkarmasını bilelim...elbet bu karanlık günler geçeck ve türkiye cumhuriyeti devleti layık olduğu konuma ulaşacak....ozmn ne yahudu oyunu ne amerikan baskısı hepsi vız gelir tırıs gider...

    Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    yahudiler insanlığın düşmanıdır , ve insanlarla onları kandırarak, dolandırarak birbirlerine düşürerek savaşırlar. yahudiler dünyadaki gelmiş geçmiş iç ve uluslararası savaşların çoğunun gizli nedenidir. Yahudi denen iblis , dünyadaki adaletsizliğin sömürünün yozluğun yobazlığın birincil finansörüdür. insanların kanını emen aşağılık bir yaratıktır. yahudiler asla çalışmaz ancak herkes yahudiler için çalışır. yahudilerle savaşmak insanlık adına direnmektir, türünü korumaktır bunun adı nazizim olur ya da başka birşey olur , yahudilere neden taktınız gibi bir soru asıl saçma ve hatta artniyetlidir. Dünyadaki 135 ülkenin büyük çoğu ekonomik, siyasi olarak yahudilerin elindedir. Yönetsel olarak doğrudan ya da dolaylı olarak yahudiye ve yahudi sermayesine bağlıdır. Yahudilerin kurduğu emperyalist düzen insan türünü ve üzerinde yaşadığı gezegeni yok etmektedir. Yahudiye karşı yapılan her saldırıyı şahsen selamlarım ve canı gönülden desteklerim.

    Yahudi bütün kukla düşmanların ardındaki gerçek düşmandır. Yahudi pisliğini en çok savunanın "sözde" sermaye düşmanı komonistler olması da ironik bir durum acaba peygamberleri marx ın da yahudi olmasından dolayı olabilir mi diyor insan ? Sadece almanyayı değil, şu anda bizzat Türkiye yi de iranı da rusyayıda fransayıda evire çevire beceren keyiflerine göre yöneten gizli tarikatın adı yahudi, sonra çıkıpta mal gibi niye yahudilere taktınız diye abes bi soru sormamak lazım . Yahudiler akıllıymış , yani dünyanın geri kalanı aptal öyle mi ? emek vererek vatanını severek çalışıp üreten hakkına razı olan insanlar, Türk alman japon hepimiz aptalız zaten ama yahudi akıllı ? acaba nasıl zengin oldu bu piçler diye düşünmek yerine ... 

    Asıl yahudiyi savunacak lavuklara şimdiden takayım.


    herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

    Yahu Xz Seninle Birebir Aynı Fikirde olduğum Asarımlı Keserimli, Tek Fikir Beyanatın bu.... Yemin ediyorum, Dünyadaki Her kesin Bir Yaşam Hakkı olduğuna, Ve Kim Olursa Olsun Mazlum Olanı, Gerekirse Kanımı Akıtır Savunurum, Ama Bu Haysiyetsizler için Ordumuz Soy Kırım Kararı Verirse, Gönüllü olarak Askere Gider, Soykırıma Destek verebilirim. 

    Yahudileri Çok Güzel Anlattın Xz Kardeşim, Ben bile Bu Kadar Güzel Anlatamazdım. O Haysiyetsizler Tüm Dünyanın kendileri için yaratıldığını Sana Dursunlar, İçindeki Hayvan ve Diğer İnsanlarında Köleleri Olduğunu Sana Dursunlar, Türkiye ile Uraştıkları için Yakındır O Melunların Sonu Yakındır.... 

    Türkiye Yiyebilecekleri Lokma değil, Bunu acı Öğrenecek Deyyuslar.


    -----------------------------

     

    eyv saol hocam, aklın yolu birdir ve insanları birbirine yaklaştıran - sosyalleştiren - toplumu oluşturan , birbirlerinden beklediklerinden çok ortak düşmanların varlığıdır. Yahudiler tüm insanlığı ezeli düşmanıdır. İnsan olmak ortak paydasını taşıyan herkes , eğer yahudilerden bir çıkarı yoksa bu soykırım olarak iddia ettikleri , temizlenme ya da kurtuluş hareketine destek verir bence. Nazi yada budist yada islamcı hiç farketmez , yahudi insanlığa cepheden sırf insan olduğu için saldıran düşmandır. kanaatimce iblisin dünya üzerinde beden bulmuş halidir. 

    @geberland , bu tür asparagas hberler yahudilerin düşmanlarının zayıflığını vurgulamak, kendilerinin haklılığını "masumluğunu" öne çıkarmak için uydurdukları zırvalardır. Yahudi demogojisidir yani, hiç kimse bir doktora ayar oldum diye türünü yok etmek için dünyaya savaş açmaz o kadar kıl olduysa gidip o doktoru öldürür , hatta karısını ve çocuklarını da . Ancak adolf ün vurguladığı nokta, insan türünün bu yahudi zulmünden onların kirli düzeninde düzülmekten kurtulmak için savaşmak ve yahudiyi son ferdine kadar yok etmek zorunda olduğuydu. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    VIGILANTE bunu yazdı:
    -----------------------------

    Devrimsel işler yapmak isityorsan mutlaka bir düşman seçmelisin kendine. Karşı olduğun tüm değerleri sembolik olarak taşıyan bir düşman. Hitler de hangi nedendendir bilinmez, Yahudileri seçmiş. Yani öncelikli amacı bir düşman yaratmaktı bence...


    -----------------------------

     

    oysa yahudilerin hiç bir suçu yoktu ?  hitler zaten sapığın manyağın tekiydi , yüreği iyilik için pır pır eden mazlum yahudileri sabun yapmaları için milyonlarca almanı da kandırdı. 

    Etki = Tepki + sürtünme ,  alman halkında oluşan tepkinin büyüklüğüne bakarak yahudilerin sadece bir ülke üzerinde , ki sadece yönetimini ele geçirmeye çalıştıkları bir ülke üzerinde yarattıkları tahribat ve zulmü gözünde canlandırmanı rica ediyorum.


    herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

    bir tez de ben soyle soyleyeyim:

    o zamanlar yahudi devleti yeni yeni kurulmaya baslaniyordu israil olarak ortadoguda. ama ne avrupadaki ne amerikadaki ne dunyanin baska yerindeki israilliler buraya gelmek istemiyorlardi.

    bunun uzerine kokeni yahudi olan hitlerin buyuk para finansmani ile basa getirildi ve  avrupadan yahudileri kacirmak icin katilama basladi.

    oldurulen yahudi lerin hepsi de elit olmayan yahudilerdi.

     

    gibi bir yazi okumustum bir sitede bana mantikli gelmisti.


    -----------------------------

    Bu hikayeyi ve bunun gibi N tanesini bende duydum ve okudum, hatta nazilerin yahudi inancından olup yahudi kanı taşımayanları imha etmek için kullanılan piyonlar olduklarını da okudum. 

    Eğer doğruysa insanlık için durum göründüğündende sanıldığından da daha trajik demektir . düşmanlarının bile gücünü kendi emelleri için kullanabilen bir "üst zekayı" kabul etmek gerekiyor ki ,  bunun gibi teoriler söylentiler bence , ortaya çıkan sonuçların yahudiler tarafından manipüle edilip , kendi hegemonyalarını sağlamlaştırmak için kullanılmasndan başka bişey değil. Bunların insanlara verdiği mesaj : yahudiler öyle güçlü öyle yenilmez ki ... iddiasından başka birşey de değil.

    Ayrıca , hatırlamak gerek ki yahudilerin imhası gerçek anlamıyla direkten dönmüştü.  Yahudilerin güç bela amerikayı lobiyle siyasetle savaşa sokup kendilerini kurtartması, dünyanın geri kalanını da bu uğurda kışkırtmaları  sonucu topyekün imhadan kurtulmaları. belkide bundan sonra avrupada yaşayamayacakları ve kazandıkları zaferi vaadedilen topraklardaki "ulvi" yahudi devletini kurmak için kullanmaları olabilir.

    Yahudilerin böyle büyük bir kumar oynayacağını da sanmıyorum ki , naziler yüzünden ciddi sermaye kaybettiler çok değerli elit denilen fertlerini de kaybettiler. Burun farkıyla müttfikler değilde alman + japon ortaklığı savaşı kazansaydı külliyen imha edileceklerdi.  Yani demek istediğim, insanlık yaralanabilen birşeyin öldürülebilir kabul edecektir, ölümsüz "ulvi" olduğunu iddia eden o şey de bunun karşısında yaralanmadığını iddia edecektir. Tüm kutsal kitaplar yahudilerin övülmesi, hükümran kılınması için yazılmıştır ve yine yahudiler tarafından yazılmıştır. 

    Öyleki dünyadaki tüm medya kanalları yahdilerin elinde iken herhangi bir yalanın / demogojinin dibine kadar propagandasını yapmak yahudiler için hiç zor değildir.  Milyonlarca şuursuzu istedikleri herşeye inandırabilirler ve asıl güçleri de budur. Ve zavallı insanlar yani biz bu iblisin kışkırttığı cehalet ve ahmaklıkla uğraşmaktan iblisin gerçek bedenine ulaşamayız bile. 

    Ben yahudilerin tanrısal fln olduklarına inanmıyorum, yahudi kitaplarında + kuranda ne yazarsa yazsın , kuran derki 

    "Andolsun ki biz, vaktiyle İsrailoğulları'na kitap, hüküm ve peygamberlik vermiştik. Onları temiz rızıklarla rızıklandırmıştık. Ve onları âlemlerden üstün kılmıştık."

    bknz :http://meal.ihya.org/kurandan-ayetler/kuranda-gecen-israilogullari-ile-ilgili-ayetler.html

     

    Ben bu iblisin yaralanabilir ve yok edilebilir olduğunu düşünüyorum. insanoğlunun belki kendine karşı vereceği büyük bir savaştır, içindeki / içinden çıkan bu şerri temizlemek. Yada sefil bir şekilde yok olmak ... 

     

     


    herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    BiLGeN bunu yazdı:
    -----------------------------

    bazı bilgiler fantazidir(annesini öldürmüş doktor, yok efenime sigaradan azına sıçmışlar da hitlerin bilmem ne) hiç bir yönetici böyle nedenlerden bu gibi bir işe kalkışmaz. bu dünya savaşının suikast nedeniyle başladığına inanmak gibi bir şeydir. yahudileri nekonomiyi nası lelinde tuttuğu ve dünyayı nasıl yönlendirdiği gün gibi ortadayken.

    ayrıca tbt üyeleri size laflar hazırladım(bnde üyeyim salla şimdi) : ) 

    hiç bir insanı yahudi diye öldüremezsiniz içinizdeki ırkçılığı bir gözden geçirin derim insanlar dini inancı veya annesi babası yüzünden yargılanamaz babam katil diye benden nefret mi edeceksin ey mürid(halka seslendim)

    çoğu insan aldığı eğitim-kültür-çevre vb. dış etmenler ve alt yapı nedeniyle karar verir büyür(ikiz kardeşlerden birini türkiyenin ücra bir köşesinde törelerin yaşadığı bir yerde büyütün, birini gidin başka kültürle bezenmiş(avrupa fln) bir yerde büyütün demek istediğimi anlarsınız bakın hangisi hangi davranışları sergiliyor(hangisini doğru olduğu veya doğru davranış felsefesi değil burda anlatmak istediğim öyle anladıysanız örneği baştan okuyun))

    fakat her insan doğuştan gelen bir vicdana sahiptir(değer yargıları değil vicdan kalpten geleni) sonuçta ceza çekmesi gereken insanı öldürendir onların torunu - 5 yaşındaki oglu veya soyu değil. 

     

    yazım hataları için kusura bakmayın aceleye getirdim

    yahudi - başka bir millet sempatizanı veya destekçisi değilim

    altı üstü akıl sahibi insanların birbirine tam anlamıyla

    saygı
    sevgi
    güven
    sadakat beslediği bir toplumda %00 suçun işleneceğini düşünen bir saf insanım 

     

    imza

    -2009 her insan kendisinin dünyasıdır ve evet toplum denilen galaksiye bağlıdır görüşünde olan bir garip bireysel toplumcu hümanist kişilik- 


    -----------------------------

     

    ırklar arasındaki farkı görmeyen aptaldır,  doğan hercanlı insan yada hayvan hatta yahudi atalarının genetik mirasını taşır buna göre şekil alır, davranış sistemi ve ahlak anlayışı geliştirir. İnsanın ahlak ve davranış sisteminin temeli genetikten gelen fizyolojik yapıdır. Yediği içtiği tükettiği, dinlediği bildiği gördüğü herşey o kişinin yada türün kimliğini oluşturur. Yahudi doğmuş bir mahlukata , yahudi olmamayı öğretemezsin. Marsta büyütsen yetiştirsen bile yine yahudi gibi davranacaktır. 

    Irkın gerçek olduğunu herkez adı gibi biliyor olsa da  insanlar arasında ırk fikrinin insan toplumlarında yarardan çok savaş ve çatışmaya neden olduğu için papağan gibi ezberletiliyor "ırkçılık kötü birşeydir"  Peki ırk gerçek değilse neden antropoloji diye bir bilim var ?

    "hiç bir insanı yahudi diye öldüremezsiniz içinizdeki ırkçılığı bir gözden geçirin"  demişinde niye öldürülemez, ırkından yada kaşının üstündeki gözünden gözünü bile kırpmadan öldürebilirsin yeterki bunu yapacak gücün ve iraden olsun. Irkçılığı zaten gözden geçirdik - herşey yolunda 

    insanların içindeki "insan sevgisi" maskesine saklanmış korkaklık ve basiretsizlik yüzünden yahudiler bu kadar güçlüler ve bu gerçekle yüzleşecek cesaretimiz olmadanda bizi binlerce sene eşek gibi yönetecekler, döve döve becerecekler hatta aynen şu anda olduğu gibi bir ülkenin geleceği ya da yönetimi hangi düzene tabi olacağı yahudinin iki dudağı arasında olacak. yaşaman ya da ölmen, çocuğunun karının işi gücü yaşamı geleceği ...

    onlar gibi örgütlenemeyiz , onlar gibi zengin olamayız yapabileceğimiz tek şey yahudi doğanı , yahudi doğuracak olan dahil tüm yahudilerle birlikte imha etmek. Eğer gelecek nesiller umrumuzdaysa tabi yada bin yıllardır sadece Türklerden ve Türk ülkesinden değil tüm dünyadan ve insan neslinden çaldıkları yağmaladıkları herşey için,  yarattıkları tüm kıyım için aynı acıyı yaşatmamıza imkan olmasa da sadece karşılık verebiliriz mesela  fırınlarda yakılmak bile çok merhametli bir ceza olur yahudi için 

    örneğin nazilerin, yahudi mahlukatını fırında eriterek , yağlarından sabun kemiklerinden düğme saçından izolasyon malzemesi yapması aslında düğme ya da sabuna gerek olduğundan değil ömrü boyunca hiçbir zaman çalışmamış bir yere çivi bile çakmamış asalak yahudinin bari ölümü ile ekonomiye ve insanlara yararlı bir hale getirildiğini kanıtlamak için bir mesajdır. 


    herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Fuckara bunu yazdı:
    -----------------------------
    goldfinger bunu yazdı:
    -----------------------------

    sen kendini kandırırsın ancak adamlar osmanlıdan beri bizi içten içe yiyip bitiriyorlar 


    -----------------------------
    hocam sen türkiye cumhuriyeti devletini herhalde filistin,lübnan ve benzeri 3. dünya ülkeleriyle karıştırdın...:S

    -----------------------------

     

    yok hocam kimsenin karıştırdığı yok, onlarda Türkiyenin bin yıllık devlet geleneğine sahip, milliyetçilik kavramına değer veren, Atatürkçülük gibi bir ideolojiyi benimsemiş bir ülke olduğunun gayet farkındalar , bunun için tezgahları ona göre kurarlar. Somaliyi iki gün bombalayarak alırlar ya da afganistanı ama Türk milletinin ve ülkesinin değeri bu ülkelerden de milletlerdende  çok daha yüksek ve bedeli de çok yüksek olacak. Düşman bunun farkında, Türkiye yi teslim almak için Türk ü Türk e kırdırıp, teslim olma taraftarları olan bir kitle yaratmak peşinde , eğitimsizlikle, sefaletle kul köle cemaat toplumu yaratacaklar, bir ulusu yok edip. 

    Baksana etrafına yahudiye toprak verelim diyen bir hükümet(!)  %47 halk desteği ile iktidarda ve yahudi sermayesi ile oraya getirildi , Atatürk ün koltuğunda yahudi yanaşması fetoşun bir müridi oturuyor. Türk milletinin gözünün bebeği, Türk iradesinin çelikleşmiş ifadesi olan ordumuz eli kolu bağlanmış sesi susturulmuş teröristle bile savaşamaz hale getirilmiş, askerleri "terörist" , "çete üyesi" diye damgalanıp zindanlara atılıyor.  Türklere ait bir tek sanayi - ticari kuruluş bırakılmadı memlekette , parsel parsel yahudi sermayesi herşeyi teslim alıyor ve halk bu arada tartışmaması gereken herşey uğruna kavga ettiriliyor. Bir kısım millet zaten Türkiye değil AB nin , bir kısmı arapların daha büyük bir kısmı israil+amerikanın  müridi beslemesi durumunda. Adolf un almanyasında olduğu gibi Türkler kendi memleketlerinde yahudiye esir ve bu esareti seçmek zorunda kalmışlar.Daha nasıl bir saldırı bekliyorsun - bekliyorsunuz - yahudi yada uşakları gelip evinize el koyduğunda çocuklarını kestiğinde mi haaa meğer savaş varmış diyeceksin ? 

    E tabiki gelip istanbulu bombalamayacak adam Türkiye yi almak için - bunu son çare olarak düşünüyordur ama eminim - çünkü istanbulda Türkiye de yaşamak istiyor burayı istiyor.  Sen neler olduğunu sanıyorsun ki , düşmanı küçümsemek %99 ölümcül bir hatadır.


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7752 Toplam Mesaj: 39