Hitler"İ Kim Finanse Etti Ve Silahlandırdı?
-
offspring11 bunu yazdı:
-----------------------------
tamam ama yani şunu demek istiyorum nasyonl sosyalist tam faşist değil işte solda var hem adam bak ileride yahudiler tehlikeli olur demiş öldürmüş :D
-----------------------------Hitler'ın yaptığının ötesinde birşey gösterebilir misin? Faşizmi ondan öğrendik, ve bunu faşizm belledik. Yahudiler'e gelince, doğan çocuğun da suçu mu olurmuş yahu güldürmeyin. Geçende de belirtmiştim, Hitler Almanya'ya Dalan Sabun ve Yağ Fabrikası girişiminde bulundu ve bunu başardı :D
-
Silin bu mesajımı, iki defa gitmiş.
-
onu bunu bilmem kim finanse etmişse etmiş, siz dua edin İnönü, ne almanların gazına gelip hitlerin israile ulaşmasını sağladı nede ingilizlerin gazına gelip de sınırlarını koruma maksadı ile savaşa katıldı. yok sa yine savaş anadoluya kayacaktı...
ha bu arada geçmişe mazi geleceğe niyazi
-
beyaZenci bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmem kim finanse etmişse etmiş, siz dua edin İnönü, ne almanların gazına gelip hitlerin israile ulaşmasını sağladı nede ingilizlerin gazına gelip de sınırlarını koruma maksadı ile savaşa katıldı. yok sa yine savaş anadoluya kayacaktı...
bilader burda geçmişte kalmak die bişi yok yazanları oku bi..faşizm vs. o millete deil kapitalistlere yarıyor..burda bunu anlasan yeterdi.. -
ontedi hocam , devrim sol yada komünist düşünceden ibaret değildir,nazizm bile başlı başına bir devrimdi almanya için,sen belki içeriğini kastediyorsun ama nazizm hatta 1900 lü yılların en büyük devrimlerindendir , ama bu bahsinde sanırım asıl genişletmek istediğin devrimin içeriği..sonuçta Cumhuriyet bile bir devrimdir ama Sol görüş veya komünizm içermiyor..mesela örnek vermek gerekirse;Kürtsüz bir Türkiye Türk nasyonal sosyalizmi için bir devrim olacaktır,Türklerin Türkiyede daha fazla hakka sahip olması yine Türk nasyonal sosyalizmi için bir devrim olacaktır vs. Ayrıca Nasyonal Sosyalist düşünenlerin ilerici olmadığını kastetmişsin , şahsen ben gayet ilericiyim :) , beni tanımıyorsun veya bu siteden kaç nasyonal sosyalist düşünen kişi ile muhabbetin varda ilerici olmadıklarını düşünüyorsun..ayrıca anarşizminde sol görüş ile ağdaştırılması çok yanlış .. anarşizm politik bir terim değildir , felsefiktir ... kişinin doğuştan anarşist olabileceği tez'lerinin bile tartışıldığı günümüzde siz haala anarşizmi komünizm,sosyalizm parçası gibi lanse ediyorsunuz bilmeyenlere..ayrıca zaten nasyonal sosyalizm anarşizmi kendi içinde barındırır devletin zaten kendisi anarşisttir : )
-
Serser1 bunu yazdı:
beyaZenci bunu yazdı:
-----------------------------onu bunu bilmem kim finanse etmişse etmiş, siz dua edin İnönü, ne almanların gazına gelip hitlerin israile ulaşmasını sağladı nede ingilizlerin gazına gelip de sınırlarını koruma maksadı ile savaşa katıldı. yok sa yine savaş anadoluya kayacaktı...
bilader burda geçmişte kalmak die bişi yok yazanları oku bi..faşizm vs. o millete deil kapitalistlere yarıyor..burda bunu anlasan yeterdi..
komik : )
hitler dediğini yaptı.her ailenin evi arabası olacak dedi oldu!
mussolişni de halkını kalkındırdı her alanda.çiftçiyey ardımcı oldu,ulaşımı geliştirdi.
hitlerin veya generallerin stratejik hataları olmasaydı şu an hala ayakta duruyor olacaklardı belki de.bırakın bu tipik gomunisht laflarını,stalinin sisteminin halka ne derece faydalı olduğunu da gördük. -
Lemuria bunu yazdı:
ontedi hocam , devrim sol yada komünist düşünceden ibaret değildir,nazizm bile başlı başına bir devrimdi almanya için,sen belki içeriğini kastediyorsun ama nazizm hatta 1900 lü yılların en büyük devrimlerindendir , ama bu bahsinde sanırım asıl genişletmek istediğin devrimin içeriği..sonuçta Cumhuriyet bile bir devrimdir ama Sol görüş veya komünizm içermiyor..mesela örnek vermek gerekirse;Kürtsüz bir Türkiye Türk nasyonal sosyalizmi için bir devrim olacaktır,Türklerin Türkiyede daha fazla hakka sahip olması yine Türk nasyonal sosyalizmi için bir devrim olacaktır vs. Ayrıca Nasyonal Sosyalist düşünenlerin ilerici olmadığını kastetmişsin , şahsen ben gayet ilericiyim :) , beni tanımıyorsun veya bu siteden kaç nasyonal sosyalist düşünen kişi ile muhabbetin varda ilerici olmadıklarını düşünüyorsun..ayrıca anarşizminde sol görüş ile ağdaştırılması çok yanlış .. anarşizm politik bir terim değildir , felsefiktir ... kişinin doğuştan anarşist olabileceği tez'lerinin bile tartışıldığı günümüzde siz haala anarşizmi komünizm,sosyalizm parçası gibi lanse ediyorsunuz bilmeyenlere..ayrıca zaten nasyonal sosyalizm anarşizmi kendi içinde barındırır devletin zaten kendisi anarşisttir : )
-----------------------------Hacım, tanıyacağım kadar tanıyorum insanları. Almanlar devrim(!) yapsa buna yahudiler ne derdi? Kabul ederler miydi sence? Anarşizm için komünizm ve sosyalizmi benimseyen fraksiyon havasında oluşumlar vardır. Çin Devrimini hatırlarsak, Mao SSCB'li anarşistlerden etkilenmiştir. (Adı tam aklımda değil, kru felandı.) Var olan birşey anarşist-komünistler. Devlet anarşist olamaz ayrıca.
-
Yazmıyacaktım ama son yazılanları okuyunca aklıma geldi.Önceden tartısgımız kişiler o konularda belli kişilerce yapılmıs katliamları düşmana yataklık yaptıkları gerecisi ile haklı göstermiş acıkca öldürülen kadın,erkek,bebek,çokcugun katlinin vacib oldugunu ileri surmuslerdi.Simdi göruyorum ki yahudiler öldurdugunde çocukların,bebklerin ne gunahı var oluyor.Unutulan koskocaman bir tarih var benim öz kardeşlerim ölmüş kimsenin sesi cıkmıyo elin yahudi piçi geberdiginde vay efendim onun ne gunahı var oluyor.İkili oynamayın beyler..
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Serser1 bunu yazdı:
beyaZenci bunu yazdı:
bilader burda geçmişte kalmak die bişi yok yazanları oku bi..faşizm vs. o millete deil kapitalistlere yarıyor..burda bunu anlasan yeterdi..
mussolişni de halkını kalkındırdı her alanda.çiftçiyey ardımcı oldu,ulaşımı geliştirdi.
hitlerin veya generallerin stratejik hataları olmasaydı şu an hala ayakta duruyor olacaklardı belki de.bırakın bu tipik gomunisht laflarını,stalinin sisteminin halka ne derece faydalı olduğunu da gördük.
-----------------------------esad arkadasın imzası yeterde artar hitler için..
2. dünya savaşı sıralarında faşist diktatörler mussolini ve hitler tüm işyerlerinde resimlerinin asılmasını emretmişlerdi.bunu içine sinmeden yapan bir kitapçının aklına müthiş bir fikir gelmişti ve beklemeden bunu yaptı.kitap vitrinine koyduğu bu iki diktatörün resimlerinin arasına dünya edebiyat tarihinin önemli isimlerinden victor hugo"nun önemli bir eserini koymuştu: SEFİLLER.
-
Serser1 bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
Serser1 bunu yazdı:
beyaZenci bunu yazdı:
hitlerin veya generallerin stratejik hataları olmasaydı şu an hala ayakta duruyor olacaklardı belki de.bırakın bu tipik gomunisht laflarını,stalinin sisteminin halka ne derece faydalı olduğunu da gördük.
-----------------------------esad arkadasın imzası yeterde artar hitler için..
2. dünya savaşı sıralarında faşist diktatörler mussolini ve hitler tüm işyerlerinde resimlerinin asılmasını emretmişlerdi.bunu içine sinmeden yapan bir kitapçının aklına müthiş bir fikir gelmişti ve beklemeden bunu yaptı.kitap vitrinine koyduğu bu iki diktatörün resimlerinin arasına dünya edebiyat tarihinin önemli isimlerinden victor hugo"nun önemli bir eserini koymuştu: SEFİLLER.
bu cevap sayılmaz.birisinin birisnden nefret etmesiyle alakalı birşey ve gerçekliği kesin değil.ben olmuş olanları koydum önüne ,neyse.