folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hitler"İ Kim Finanse Etti Ve Silahlandırdı?

Hitler"İ Kim Finanse Etti Ve Silahlandırdı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    AntiOksidan ;

Osttürkischen Baby Waffen-Verbände der SS-1

Osttürkischen Baby Waffen-Verbände der SS-2

Osttürkischen Baby Waffen-Verbände der SS-3

Bu bebek birlikler Stalingrad,kursk gibi kilit noktlarda görev almıslardır.Rusyaya köstek olmuslardır katleri vacibdir.Ama yahudiler masum,onların cocogunun ne gunahı var degil mi ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Bir Alman panzerini (mesela , Panzerkampfwagen IV) 3 değil 20 Sherman zar zor yeniyordu .

T-34'ler Sherman'lar kadar dandik değildi , zırhı kötüydü sadece , paletleri geniş , topu iyiydi . Sherman'ların ise tek iyi olduğu yan manevra kabiliyetiydi , büyük arazide bu çok işe yarıyordu ama Fransız Ormanları onlara mezar oldu . (Hiç üşenmeyin ve Michael Wittman ile Otto Carius'u araştırınız.)

Hitler hırsına kurban gitti , bu sözüne katılıyorum . Teknoloji , iklim , strateji vs. hepsi bütündür , buna da katılıyorum .

Almanlar Türkleri dost olarak görmüyordu değerli kardeşim AntiOksidan . Almanlar , Aryan Irkı'ndan olmayan herkesi düşman olarak görüyordu . Atatürk gibi büyük bir insanı kendi ırkından göstermek için , sarı saçlı ve mavi gözlü oluşundan dolayı Hitler , Atatürk'e Aryan demiştir . Ben de kıçımı açıp güldüm Hitler yavşağına orası ayrı tabi .

Kırım bir yana , SSCB tüm Türklere eziyet çektirdi . Mirsahid Sultan Galiyev'in sülalesi ve arkadaşlarını ortadan kaldırdı Stalin . Bunun haricinde Almanlar Türkleri kullanmak istedi ki Türkler burada haklıydı , zira Kızıl Ordu'da büyük eziyet çekiyorlardı . Bu yüzden Osttürkischer Waffenverband der SS kuruldu , Heinrich Himmler Türklere büyük önem veriyordu , ama dost değildi , Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur . Ama diğer milletler kadar düşman değillerdi bize orası ayrı mesele . Kırımlıların çektiği dertleri anlamak için Cengiz Dağcı'yı okuyabilirsiniz , mükemmel bir insandır kendisi .

Himmler'in Karaim Türk'ü olduğuna dair söylentiler var , pek araştırmadım fakat olabilir . Avrupa'daki Yahudi Türkler büyük zulüm görmüştür Almanlar tarafından , bunun haricinde Yahudi olmayan 35.000 civarındaki Türk de kıyıma uğramıştır toplama kamplarında . 

Türkler haricinde Almanlar Hırvatları kullandı , Ustašaları bilirsiniz . Boşnakları da 13.Waffen-Gebirgs-Division der SS "Handschar" olarak kullandılar . 

SS Birlikleri'nin bilinen bir sloganı "Auslaender frei!" dir . Bu "Yabancılara özgürlük" demektir . İlk başlarda bu yabancı SS'ler arasında ortaya çıkmıştır . Ne ilginçtir ki SS'lerde Almandan çok yabancı vardı ;)

Bu konuda merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa yardımcı olabilirim , konu hakkındaki bilgim derin fakat mümkünse kaynaklara dayandırarak konuşalım , yoksa anlattıklarımın hiç bir değeri kalmıyor .

Teşekkürler !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    offspring11
    offspring11's avatar
    Erkek

arkadaşlarım ben size hitlerle bir ss subayının ( büyük ihtimalle himmlerin ) bir konuşmasını sunıyım     

SS : Führerim neden Türkiyeye saldırmıyoruz

Führer : Türkiye öyle bir devlettirki saldırdığımızda hepsini yok etmeliyiz eğer biri bile sağa kalırsa yeni bir devlet kurarlar ve intikamını alırlar

birde hitlerin Atatürk le ilgili düşünceside onun kadar yüce bir insan olmadığı ona hayran olduğunu sölemiştir tabi yine altta kalmayıp onu cermen olarak görmüştür ayrı mesele 

zayıfa acımak doğaya ihanetir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    offspring11
    offspring11's avatar
    Erkek
    Serser1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    AntiOksidan bunu yazdı:

Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    komik : )
    hitler dediğini yaptı.her ailenin evi arabası olacak dedi oldu!
    mussolişni de halkını kalkındırdı her alanda.çiftçiyey ardımcı oldu,ulaşımı geliştirdi.
    hitlerin veya generallerin stratejik hataları olmasaydı şu an hala ayakta duruyor olacaklardı belki de.bırakın bu tipik gomunisht laflarını,stalinin sisteminin halka ne derece faydalı olduğunu da gördük.

hee yani hitler bunları yaptı die dier yaptıklarını unutcak myz asıl siz bırakın bu lafları..stalini sawunmak istemiyorumda genel halka karsı neyini gördün inş. yine tahmin ettiğim lafları söylemezsin..
    kırım türklerini katleden kimdi?çolukj çocuk demeden hem de!
    bu mu insanlık anlayışınız?bu mu eşitlik anlayışınız?zihniyetinize sıçayım sizin.
    neyse sen git che avatarınla bi gze dolan hava al.

yaw birader sanki hitler kırıma geldiğinde kırımlılara çok iyi dawrandılar giderken bile köyleri yakarak gittiler..burda stalini sawunmuyorum onunda sosyalist olarak birçok yanlısı olabilir..onuda eleştiririm ama snn gibi sadece türkleri öldürdüğünce eleştirmem bnm eşitlik anlayısım budur..anlamadığın zihniyetler hakkında bari yorum yapma..che avatarıyla yorum yapınca sürekli bi laf oluyo kime batıyo?..

kimsye batmıyorda işte hitlerle yorumlarının nedeni budur diyiyorum yoksa istediğin ol yani diğer idolojilere saygılı oldumuz süre tamam ama gidip hakaret edincede olmuyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    offspring11 bunu yazdı:
    Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    mussolişni de halkını kalkındırdı her alanda.çiftçiyey ardımcı oldu,ulaşımı geliştirdi.
    hitlerin veya generallerin stratejik hataları olmasaydı şu an hala ayakta duruyor olacaklardı belki de.bırakın bu tipik gomunisht laflarını,stalinin sisteminin halka ne derece faydalı olduğunu da gördük.

hee yani hitler bunları yaptı die dier yaptıklarını unutcak myz asıl siz bırakın bu lafları..stalini sawunmak istemiyorumda genel halka karsı neyini gördün inş. yine tahmin ettiğim lafları söylemezsin..
    bu mu insanlık anlayışınız?bu mu eşitlik anlayışınız?zihniyetinize sıçayım sizin.

yaw birader sanki hitler kırıma geldiğinde kırımlılara çok iyi dawrandılar giderken bile köyleri yakarak gittiler..burda stalini sawunmuyorum onunda sosyalist olarak birçok yanlısı olabilir..onuda eleştiririm ama snn gibi sadece türkleri öldürdüğünce eleştirmem bnm eşitlik anlayısım budur..anlamadığın zihniyetler hakkında bari yorum yapma..che avatarıyla yorum yapınca sürekli bi laf oluyo kime batıyo?..

kimsye batmıyorda işte hitlerle yorumlarının nedeni budur diyiyorum yoksa istediğin ol yani diğer idolojilere saygılı oldumuz süre tamam ama gidip hakaret edincede olmuyor 

"yoksa istediğin ol yani diğer idolojilere saygılı oldumuz süre tamam ama gidip hakaret edincede olmuyor "

hocam bu cümlenin ne kadar samimiyetle söylüyorsun biraz objektif bak olaya ... bi önceki yorumdaki " zihniyetinize sıçayım " cümlesini görmüyormu acaba o atgözlüğüyle bakan gözlerin ? birde ikinci cümlede nerede hakaret içeren bir sözcük var acaba bana bir gösterirmisin ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    offspring11 bunu yazdı:

arkadaşlarım ben size hitlerle bir ss subayının ( büyük ihtimalle himmlerin ) bir konuşmasını sunıyım

Führer : Türkiye öyle bir devlettirki saldırdığımızda hepsini yok etmeliyiz eğer biri bile sağa kalırsa yeni bir devlet kurarlar ve intikamını alırlar

birde hitlerin Atatürk le ilgili düşünceside onun kadar yüce bir insan olmadığı ona hayran olduğunu sölemiştir tabi yine altta kalmayıp onu cermen olarak görmüştür ayrı mesele

Hocam Himmler SS subayı değil , lideri :) Sen biliyorsundur da söyleyeyim dedim gene , öğrenenler yanlış öğrenmesin .

Dediğin doğru , Türklere karşı büyük bir korkusu var ki doğal bu , târih kitabını yarım saat okuyan biri bu korkuya sahip olur . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    bilmiyoduk...

öğrenmiş olduk .:) 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

yahudiler hitleri kullandı :|

hitlerin öldürdüğü yahudilerin çoğu, hatta hepsi dönme yahudilerdi, hazar türkleri olsun, diğer yahudiler olsun, hepsi sonradan yahudi olmuş kişilerdi, ve yahudi ırkı yavaş yavaş bozunuma uğruyordu. en iyi çareyi sahte yahudileri katletmekte buldular..

Türk Yahudileri öldürdüğü doğrudur fakat bir insan sonradan Yahudi olamaz . Yahudi olmak için annenin Yahudi olması gerekir , başka türlü olamazsın . Musevileri öldürmüş olabilirler zira Litvanya ve Polonya civarlarında Yahudi ve Musevi Türkler vardı .

Nazi sözcüğü ise İngilizlerin Almanları aşağılamak için kullandığı bir sözcüktür , fakat propaganda uzmanı Joseph Goebbels , bunu tam tersine çevirip "Bizim için Nazi olmak gururdur , bununla övünüyoruz." demiştir , o gazla da zaten Almanlara orospu çocuğu desen kabul ederlerdi ya , bu ismi de büyük bir gururla taşımışlardır .

Ayrıca soykırım olayı son anda ortaya çıktı . Hastalık derecesindeki Alman arşivciliği olmasa bu ortaya çıkmayacaktı . Yani şöyle diyeyim , öldürdükleri herkesin saç renginden tutun , ayakkabı numarasına , boyuna kadar herşeyini arşivledi Almanlar . Müttefik Birlikleri kamplara doğru ilerlemeye başlayınca bu arşivler yok edilmeye çalışıldı fakat başarılamadı tam manasıyla . Bu soykırımın varlığını öğrenen müttefikler (özellikle İngiltere ve ABD) tam manasıyla çıldırdı . Kendileri de deli gibi sivil katliamı yapmaya başladılar stratejik bombardıman adı altında olsun , ölü gömdürme adı altında olsun , bir çok kez masum olan Alman sivillerinin ağzına sıçtı .

Heinrich Himmler , arşiv dosyaları yakılırken "İşte Alman târihinin bir gurur tablosu târihe karışıyor." sözünü söylemiştir . Yani hastalık derecesindeki Alman arşivciliği olmasa , hiç kimse böyle bir soykırımın yapıldığını bilmeyecekti , o kamplardan canlı çıkanların söyledikleri de belgelerle kanıtlanamadığı için bu sadece bir teori olarak kalacaktı .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    offspring11
    offspring11's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:
    offspring11 bunu yazdı:

Hocam Himmler SS subayı değil , lideri :) Sen biliyorsundur da söyleyeyim dedim gene , öğrenenler yanlış öğrenmesin .

Dediğin doğru , Türklere karşı büyük bir korkusu var ki doğal bu , târih kitabını yarım saat okuyan biri bu korkuya sahip olur . 

hocam tama führer lider demek orada hitler yazmadım ss lideri olan himmler dir bunu bende biliyorum :D:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    offspring11
    offspring11's avatar
    Erkek
    Protesto bunu yazdı:
    offspring11 bunu yazdı:
    Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

"yoksa istediğin ol yani diğer idolojilere saygılı oldumuz süre tamam ama gidip hakaret edincede olmuyor "

hocam bu cümlenin ne kadar samimiyetle söylüyorsun biraz objektif bak olaya ... bi önceki yorumdaki " zihniyetinize sıçayım " cümlesini görmüyormu acaba o atgözlüğüyle bakan gözlerin ? birde ikinci cümlede nerede hakaret içeren bir sözcük var acaba bana bir gösterirmisin ?

yaa alıntı yaptım cümlenin içeriğine bakmıyorum onu diyende kendine baksın derim ben başlarda hitlere ipne denmiş ona kıl oluyorum yoksa yani ben lenin e de che yede laf edilmesin herkes aynı görüşte olmak değil hem ölmşlerin arkasından konuşmayalım :P :D

Toplam Hit: 14279 Toplam Mesaj: 93