Hitler"İn İsmet İnönü"Ye Mektubu
-
hitler türkiyeyi alsa kimle komşu olacak SSCB sizce dötü yermi direk hitlerin direk sovtleri karşına almayı bir nevi tampon oluşturmuş.
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------
hitler türkiyeyi alsa kimle komşu olacak SSCB sizce dötü yermi direk hitlerin direk sovtleri karşına almayı bir nevi tampon oluşturmuş.
saldırmaya dötü yiyorda komşu olmaktanmı korkuyor? -
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------omerali bunu yazdı:
kardeşler yok öle bir olay ya kim uydurmuşsa.....adam ruslara saldırmış bizden mi korkcak.....sadece coğrafi olarak uygun düşmediğinden türkiyeye girmedi adam....anadoluya girerse işleri çok uzayacaktı...ve hedefsiz bir saldırı olcaktı...
-----------------------------Ruslar kım biz kim
Ruslar kim biz kimmi onlar ormanlarda gezerken biz dünyanın en büyük medeniyyetine sahiptik...Unutma....
-
Biz Hitlere Destek Vermedik ki Verseydik Şuan Rusya Olmazdı İsmet Paşa Akıllı Adam Allah Rahmet Eylesin Biliyordu ki Rusyayı Alan Hitler Ondan Sonra Türkiyeyede Saldıracaktı.Yani Sonuçta Turkiye Yardım Etmedi Ve Rus Tanklarının Yakıtları Dondu Dayanamadılar Bence İsmet Paşa Sezmiş Olacakları Hitler gibi Bi adama Guvenilir mi ?
-
Mürit kardeşlerim Teknoloji tek başına savaş kazandırmaz... Kurtuluş savaşı,Vietnam, Afganistan, Irak
Ne almanların ne ingilizlerin ne de rusların, başkalrının sözüne güvenmek gibi bir lüksümüz yoktu..
Hele İnönü gibi bir kurt hiç güvenmezdi, o dönemde de tüplü araba icat edilmediğinden bu çeşit gazlarla
çalışmıyordu
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------kaynak:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Hitler'in_%C4%B0smet_%C4%B0n%C3%B6n%C3%BC'ye_mektubu
@omerali
wiki uyduruyor sadece :D
kardesler ben ortada mektup yok demedim ki adamın söyledikleri yalan dedim....egeer almanya türkiyeye saldırsaydı....saplanıp kalırdı....ne kadar bizi yenebilecek te olsalar, türkiye gibi büyük bir coğrafyaya girmek..en az 2-3 yıl savaşmak anlamına gelirdi....almanya süreyi bu kadar uzatamazdı ayrıca orduyu da bölemezdi
çünkü türkiye savaşmaya hazırdı ve kendini savuncak kadar güçlüydü.....ama almanyanın hedefi türkler olsaydı o dönemde ...bizi ezer geçerlerdi... -
ne meraklısınız kendiniz küçük görmeye ya ...
-
ne meraklısınız kendiniz küçük görmeye ya ...
---------
güzel kardeşim kendimizi küçük gördüğümüz yok...erkekse almanya şimdi gelsin.....ama bunlar gerçekler....ne kadar küçük görmesekte, abartmamak lazım...
-
omerali bunu yazdı:
-----------------------------ne meraklısınız kendiniz küçük görmeye ya ...
---------
güzel kardeşim kendimizi küçük gördüğümüz yok...erkekse almanya şimdi gelsin.....ama bunlar gerçekler....ne kadar küçük görmesekte, abartmamak lazım...
zamanında 7 düvel geldi korkumuz yok gelsinler atatürkün dediği gibi geldikleri gibi geri giderler... -
Millî anlamda masturbasyonumuzu yapmaya gerek yok mal Hitler'in yazdığı bir mektupla . Nazi Almanya'sı sahip olduğu mükemmel hava kuvveti ve zırhlı birliklerle ülkeyi tarumar ederdi .
Çok riskliydi , bu yüzden yapmadı . İstese yapardı , korktuğu falan yok .