Hitlerin Ordusunun Resimlerine Bakın.
-
abü burda kac kisi war kim sayabildi ? :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=29241
aslında bizim imrenilecek çok daha bazla şeyimiz var sadece farkında değiliz -
Övdügünüz adama bak yaw milyonlarca insanı öldürmüş bir "faşist"
-
faşist maşist anlamam ben adam yahudileri oldürmüş işte helal olsun. ne kadar doğru bi iş yaptığını şu sıralar daha iyi anlıyorum
-
ortada ne hitler kalmıs ne ordusu nesine hayran olam :D
-
gidionuz duyuyonuz birilerinden faşist lafını geliıonuz burda sölüonuz
-
arkadaki bayraklar bana maziyi hatırlattı :D o ss işaretini deftere çizdim diye okulda satanist ilan edilmiştim ne alakaysa :S
-
Birincisi ben kimseden faşist diye duyupta burda sölemiyorum hitlerin faşist oldugunu herkes gibi sende biliyyosun
İkincisi ise öldürülen kim olursa olsun kimsenin soykırım yapmaya hakkı yok
Üçüncüsüne gelincede enerist07 sanmı dedimde hayransın diye niye sana denmişe gibi bide cevap veriyosun onu hiç anlamıyorum -
Bizim ordumuzla bir tutmak olmaz,çünkü yapılandırılmaları farklı,SSler milliyetçi Nazi birimleri sonuçta,yani işin içinde partili asker olma durumu var,ama SSlerin disiplin anlayışı da zamanında rakibi olduğu ordulara göre en üst seviyedeydi.Emir demiri keser derler ya,sadece bir emirle ekmek keser gibi adam doğrayabilen askeri birliklere sahiptiler Almanlar.Şmdi bunlara vahşet,cinayet vs. deniyor ama bir düşünün,savaşı Almanlar kazansaydı,cani SSleri duyabilecekmiydik?
Hiç sanmıyorum.
Tarihi kazanan yazar. -
@night_warrior
olm bi kop git sanamı cevap veriom ne alınıon senin yadıın mesajı okumadım bile bi git yaa ben baslığa yorum yapıorum sahısların dediklerine deil
önce anla sonra gel
Toplam Hit: 7669 Toplam Mesaj: 52