Hitlerin Ordusunun Resimlerine Bakın.
-
nigtwolf sen yahudimisin kardeş? bu yahudi milleti kuranda bile lanetlenmiş millet olarak geçiyo senin merhametin(haşa) allah tan büyükmü ki bunnara acıyosun?sen onnara acırsan işte bugünkü gibiortalığıın anasını s.kerler.hadi bakam durdur israili hadi
-
@esrardede: haklısın hocam savaş herzaman kazananların propagandasıdır. hitler "cani" ile özetlenebilinecek bir adam değil şahsen saygı duyarım kendisine
-
dai ordu istedii gibi olsun noldu sonunda... =)
bu meydan frankurt ta galiba,dünya kupası stadlarından birinin yanındaydı ama hangisi hatırlamıyom =)
bu arada hitlerin bunları sabun yapması yanlış gibi gözüküo ama,sabun yapmasaydı dünyanın a.g bunlar...
en iyi yahudi sabun olandır =)
by ToRReSs -
gelsin bakam bu ordu bizim ordumuzun karşısına noluyo.. biz 30 bin kişiyle 100 bin kişilik orduları yenmiş bi milletiz.. bunların a.qoruz
-
iki kere gitmiş :)
-
mehmetfatih61 Elhamdülillah Müslümanım yahudiyi nerden çıkardın bide nightwolf degil night_warrior
-
vay anasını..adam bu kadar orduyla ok belalar açtı ama şimdi eser yok adamlardan ..
Ne anladım ben bu işten.?!
Bu kadar ordu zamanında(1920lerde fln) Türk Milletinde olsaydı diil savunmak böle destanlar yazmak..
Dünyanın 3 kıtası yine bizim olurdu be... -
bu orduyu doyuracak, ihtayicini giderecek, techizatini saglayacak, giyimiydi kusamiydi konaklamasiydi
bunlara bu kadar parayi nerden bulacak ?
1. dunya savasi yeni bitmis almanya zaten iyice fakirlemis savasda.
hitler uyanik adam. kimde para var ?
yahudilerde.
ne var ne yok alin ellerinden ve oldurun hepsini diyor.
sonuc: 2.dunya savasina yahudi finansmani ile baslaniyor. -
ben baya nazi almanyası üstüne okudum düşündüm ama pek konuşmayı sevmem neyse müslüman ülkelerde belkide haklı bir sebepten dolayı bu adamı yahudileri katletti die severiz peki merak ettigim nokta alman orduları 43 ilkbaharında edirne sınırına dayanmışlardır barbarossa operasyonuna alternatif olarak kazak petrolüne türkiye üzerinden ulaşılmasıda gündemdeymiş eger bu adam türkiyeye saldırsa ve binlerce hatta milyonlarca masum vatandaşımızı öldürseydi bu ordu o kadar güzel gelicekmiydi size..... kimse hitlerin toplama kamplarına türkleri ve müslümanlarıda yolladıgından bahsetmez işin ucunda adam ari ırk yaramak istiyor ve siz ona hem ırk hemde din olarak tam zıt bir milletsiniz
-
Sandman++
Toplam Hit: 7083 Toplam Mesaj: 52