Hızlı Okuma Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dakikada 5000 kelimeye kadar okunduğunu biliyoruz hızlı okumaya merak sardım şu aralar bu konu hakkında bilgisi olan kimler var konuyu buraya açtım merak edenler ve bilenler varsa konuuyu paylaşalım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    Arkadaşım bende gittim o kursa. dk 1400 kelime okuyabiliyorum.Çook zevkli oluyor okumak.bilgiyi www.hizlioku.org sitesinden alabilirsin.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    ln ben bi türlü inanamıorum bu hızlı okuma var bi de çok hızlı okuma çıkmış

maniakrhifat seninki "hızlı okuma" mı oluo

ben kursa gitsem ben de okuyabilir miyim

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bunun tekniği filan var ve hakkaten 3-4 katına çıkarabiliyon okuma hızını

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    evet doğru diyor tage abim çıkarabiliyorsunuz 4-5 kaına bu size bağlı bazı alıştırmalar falan yapılıyor bende şuan kitabı var okuyorum fakat daha fazla bilgilenelim bilgilendşirelim diye düşündüm be buraya konuyu açtım bilgisi olanlar buraya yazarsa herkese yarar sağlar.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    zambak yayınlarının-hızlı okumak die bi kitabı var yanında cd flnda var onu okursan bayağı yararlı olur!!! cd-rom alıym bi tane upload ederim sana cdleri:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla çok güzel olur yav :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Kitap Oku Okuma Hızın 10 Katına Çıksın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hp32 çok kitap okumayla alakası yok bunun teknikle var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Dünya hızlı okuma şampiyonuna bir rekor denemsi sonrasında kitap hakkında soru sorduklarında cevabı :

''Sanırım denizden,adalardan faalan bahsediyordu'' gibi birşey olmuştu.

Bir de hızlı okumaktan ziyade okuduğunu anlayabilmek var.Ona da dikkat etmeli.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    esrardede ya zaten o tekniklerde okuduğunu anlıosunda yani....yoksa hızlı okumanın anlamı kalmazki...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 3701 Toplam Mesaj: 19