Hızlı Okuma Nedir ?
-
tony buzan kitabında hızlı okuma rekoru 3500 üstünde bir rakamdı adamın açıklaması "sayfaları çevirmeden 5000 üstünde okurdum" diyor.
-
ya arkadaşlar ile bu konuyu tartışmıştık sizin de dediğiniz gibi kursları var özellikle şu başa bela bir sınavımız var ya ondan önce gitmenizi öneririm gerçi benim zamanım yok ama sizler gidin belki kitapçılarda o tür insanları görmüşsünüzdür adamlar sayfaya bir kaç saniye bakıp değiştiriyorlar ve bu işi anlayarak yapıyorlar
-
www.hizlioku.org sitesine biraz baktim herif %100 hiz kazanmiş ama %29 anlama var siz ce bu iyi mi ?
-
Hızlı okumanın Türkiye'de ilk onculerınden olan Muhsin İdikut Kadıoğlu hocam vardır. Zamanında kendisiyle bi süre calıştık..
www.hizlioku.org adresinden bilgi alıp selam soleyın benden de kendısıne. O tanıdığım en sağlam milliyetçilerden biridir.
Bkz. www.ulkucu.org -
Türkiye'de Anlayarak Hızlı Okumanın Öncülerinden Dr. Muhsin Kadıoğlu
Hızlı Okuma Seminerlerimizin Danışmanlığı Dr. Muhsin İ. KADIOĞLU tarafından yürütülmektedir. Ayrıca, kurslarımızda da Dr. Muhsin İ. KADIOĞLU'nun yetiştirdiği hocalar görev almaktadır. Dr. KADIOĞLU, Türkiye’de Anlayarak Hızlı Okuma konusunda ANLAYARAK ÇOK HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ adıyla yayınlanan ilk eserin sahibidir. Dr. Kadıoğlu hakkında daha fazla bilgi almak siteye e-posta gönderiniz.
-
hızlı okumada başarı anlama oranıyla ölçülüyor yani 1000sf okusan ve sadece 1 kelime aklında kalsa bi zike yaramaz.
-
Turkiye de hizli okuma konusunda asmis tasmis bi adam.. Demirel...
Ben onu bilir onu soylerim, sevmesemde kendisini yetenekli bi adam.. Bunun yaninda biri dokuman upload ederse sevinirim -
eger kitap okuma zevkinizin icine edilmesini istemiyorsaniz hic baslamayin hizli okuma kursuna , bende gittim hizli okuma kursuna ama pisman oldum , tamam hizli okuyorsunuz ama kitap okumanin zevkine varamiyorsunuz
bence hizli okuma diye bisey olmuyor , hizli gozden gecirmis oluyorsunuz , zaten mantigi da bu okuma yerine kelimeleri 3 er adet veya daha fazla sekilde gorup geciyorsunuz , sonucta daha once arkadasinda yzadigi gibi hizli okuma sampiyonun dedigi sekilde karalardan ,denizlerden bahsediyordu diye kitap hakkinda engin bi yorum yapiyorsunuz
Toplam Hit: 3700 Toplam Mesaj: 19