Hizli Yazmak İçin Klawye Önerileri ?
-
S.a müridler hizlı yazmak adına şu klavye cok kullanışlı bunu kullan veya şunu kullan dediğiniz modelleri yazarmısınız ?
-
F Q 10 parmaktır
asla baklava dilimi klavye kullanamam düz klavye kullanamam harfler hafif yükselecek
küçük klavyede kullanamam onun için laptopda yazamam :)
kablolu a4 kullanıyorum
kablosuz logitech
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
F Q 10 parmaktır
asla baklava dilimi klavye kullanamam düz klavye kullanamam harfler hafif yükselecek
-----------------------------hocam peki hızlı yazarmısın yazarsan eger hangi klawye markasını önerirsin bana
-
byeren bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
F Q 10 parmaktır
-----------------------------hocam peki hızlı yazarmısın yazarsan eger hangi klawye markasını önerirsin bana
-----------------------------hocam benim için marka önemli değildir şekil önemlidir
insandan insana değişir kimi düzde hızlı yazar kimi 2 ye bölük klavyede
ben ticaret çıkışlı oldıuğum için klavye hayatım daktilo ve F klavye ile başladığından yukarıda bahsettiğim şekil klavyeleri tercih ettim hep
evdeki http://img14.imageshack.us/img14/5748/grnt022.jpg
-
Hocam o birazda el alışkanlığına bakıyor.
Örneğin ben ilk laptopumu aldığımda hiç alışamamıştım cok yavaş yazıyordum normal klavyeye nazaran.
Şimdi normal klavyeden daha hızlı ve hatasız yazıyorum. Dediğim gibi elin alıştıktan sonra açılıyor :D
-
Branxian bunu yazdı:
Hocam o birazda el alışkanlığına bakıyor.
Örneğin ben ilk laptopumu aldığımda hiç alışamamıştım cok yavaş yazıyordum normal klavyeye nazaran.
Şimdi normal klavyeden daha hızlı ve hatasız yazıyorum. Dediğim gibi elin alıştıktan sonra açılıyor :D
-----------------------------Doğrudur ama hocam klavyede etki ediyor benim şuan masa üstü klavyem içine cökük gibi yani düz sanki yüksek büyük klawyelerde daha net gidiyor daha net basiyıyorum tuşlara gibime geliyor bilmiyorum yarın bi klavye alacağim önerilerinize göre
-
Kod ve uzun yazilar yazarken vazecilmez ve zor bulunan bir klavyem var :)
http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=043
kendisini tek geciyorum...
-
SpArK bunu yazdı:
Kod ve uzun yazilar yazarken vazecilmez ve zor bulunan bir klavyem var :)
http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=043
kendisini tek geciyorum...
-----------------------------al işte mesela bu adam bunda iyi yazıyo beni siksen yazamam o klavyede :D
-
Hocam böyle bişi almayı düşünüyorum tuşlar yüksek daha hizli yazarım gibime geliyor ne dersiniz ?

-
yok hacı bunun tusları sert bıde tıkır tıkır kafa bırakmaz kullanıslı degıl tecrube ıle sabıt :S
-
ILKER06 bunu yazdı:
yok hacı bunun tusları sert bıde tıkır tıkır kafa bırakmaz kullanıslı degıl tecrube ıle sabıt :S
-----------------------------peki ya ne alayım hocam