Hizli Yazmak İçin Klawye Önerileri ?
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Kod ve uzun yazilar yazarken vazecilmez ve zor bulunan bir klavyem var :)
http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=043
kendisini tek geciyorum...
-----------------------------
versiyonu kaç bunun. klavyenin altında yazıyor. benimki v1. çok memnunum. -
byeren bunu yazdı:
Hocam böyle bişi almayı düşünüyorum tuşlar yüksek daha hizli yazarım gibime geliyor ne dersiniz ?

-----------------------------malzeme de iyise bu güzel bişeye benziyo ne kadar bu?
-
a4 Tech sasma kardesım kral klavye ergonomık yormuyo bıleklerı benım 10 parmak hızlıdır seslı harf harıcınde :D cok rahat
-
o klavye tahmin ettiğim klavye ise çok kötü. tuşları sert oluyor, bastın mı kalıyor falan. 10 parmak alışmak için en iyisi laptop klavyeleri bence. masaüstü için de bulursun benzer. tuşa azıcık basman yetmeli 10 parmak için. 10 parmak da yalan yani, hızlı yazarım ama 7-8 parmaktan fazlasını kullanmıyorum sanırım :D
-
Logitech MK700 incele derim
-
Ben de A-4 Tech kullanıyorum süper + OfFice klavye die deçen klavyeler var onlarda müşhiş hız konusunda özellikle ama sen yinede önce hızla yazmayı geliştir bence buda güzel bi chat ortamı ile olur ;
-
arkadaslar tam marka ve modelini yazarsanız bana büyük yardımcı olmuş olursunuz A4 Tech ama hangi modeli hangisi ?
-
byeren bunu yazdı:
arkadaslar tam marka ve modelini yazarsanız bana büyük yardımcı olmuş olursunuz A4 Tech ama hangi modeli hangisi ?
-----------------------------a4 kb-8 al a.q bak keyifine kablolu 20 lira :) taş gibi babama 1 senedir dayanıyo :D karı gibi yazmak istemiyorsan bunu al derim :)
-
klavye ve mause de A4Tech kullanıyorum sebebi de hem ekonomik olması hemde çok kalietli uzun ömürlü olması.
model olarak ise kişiden kişiye değişir ben çok oyun oynadığım için
A4Tech x7 Gamer Klavye ve Mause tercih ediyorum

yorumlarda yazı yazarken biraz zorlanıldığı yazıyordu fakat alıştıktan sonra hiç de öyle değil.
sen hızlı yazma rekoru kıracam diyorsan F klavye kullanacaksın marka önemli değil.
bu arada Logitech de gerçekten çok kaliteli fakat biraz pahalı kaçıyor tabiki parasının karşılığını veriyor.