Hobbit: Beş Ordular Savaşı Yeni Fragman
-
Hobbit 3 ün yeni fragmanı gelmiş bayağı güzele benziyo
http://www.youtube.com/watch?v=w-zysQFPEfc
buda fragmandaki müzik
-
vizyonu merakla bekliyorum :)
-
Kitabın son kısmı. Herkes ilk 2 film için çok sıkıcı öf kötü falan dedi ama kitabın hikayesinin gidişatı zaten o şekilde yani biraz durağan ve entrikalı yüzüklerin efendisindeki gibi değil. Ama bu son film gayet tatminkar olacaktır.
-
Kutikula bunu yazdı
Kitabın son kısmı. Herkes ilk 2 film için çok sıkıcı öf kötü falan dedi ama kitabın hikayesinin gidişatı zaten o şekilde yani biraz durağan ve entrikalı yüzüklerin efendisindeki gibi değil. Ama bu son film gayet tatminkar olacaktır.
Onun sebebi LOTR de her bir kitaptan bir film çıkardı aynı yönetmen, Ama Hobbitte bir kitaptan 3 film çıkardı. Yani izleyiciye oynayıp uzattı eleştiriler bu nokta üzerinde birleşiyor.
-
heza bunu yazdıKutikula bunu yazdı
Onun sebebi LOTR de her bir kitaptan bir film çıkardı aynı yönetmen, Ama Hobbitte bir kitaptan 3 film çıkardı. Yani izleyiciye oynayıp uzattı eleştiriler bu nokta üzerinde birleşiyor.
Kitabı okudun mu bilmiyorum. Ama Hobbit'in kitabını tamamen tek bir filmde yani 3 saatte verebilirdi diyorsan zaten konuşmamıza gerek yok derim. Evet uzatma olabilir ama her türlü bölerek yapılacaktı zaten bu film.
-
silmarillionun filmide çıksa keşke böyle güzel serinin hobbitle bitmemesi gerek
-
Kutikula bunu yazdıheza bunu yazdıKutikula bunu yazdı
Kitabı okudun mu bilmiyorum. Ama Hobbit'in kitabını tamamen tek bir filmde yani 3 saatte verebilirdi diyorsan zaten konuşmamıza gerek yok derim. Evet uzatma olabilir ama her türlü bölerek yapılacaktı zaten bu film.
peter jackson bu filmde tam 45 dakika savaş sahnesi var demiş ilk iki filme göre bayağı fazla ama dediğin gibi tek film yapsa çoğu yeri anlaşılmazdı bence en iyisini yaptı
-
tüm filmler çıksın da kronolojik sıraya alıp öyle izlicem. anladığım kadarıyla şimdi çıkan filmler, ilk filmlerden önceyi anlatıyor. niye böyle yaparlar bilmem. yıldız savaşları da öyle olmuş ama hadi ilk filmleri çok eski teknolojiyle çekilmiş der geçersin.
-
Müridler, bu hobbit, lotr filmleri hangi sıra ile izlenmeli ? Sadece lotr izledim, hobbit'i izlemedim, sıralamasını yazarsanız çok makbule geçer.
-
Bu arada vizyona yeni bir girmiş konusu açılmamış.Herkes bu senenin hatta son bikaç yılın en iyi filmi diyolar.Imdb de puanı 9.1.Adı "Interstellar" izlemedim ama belki bi umut Karabük'e gelirse kesin izlicem.İzleyenler yorumlarını paylaşırsa güzel olur.
Konusu:
Dünya üzerinde yaşanmaz bir hale gelmiştir ve yayılan küf bütün ekinleri öldürmektedir. İnsan ırkı artık toz fırtınalarından nefes alamaz hale gelip, küf sayesinde ekinlerin ölmeye başlamasıyla birlikte yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Fakat önlerinde uzaylılar tarafından kendilerine yardım eli uzatıldığını destekleyen bir olay gerçekleşir. Saturn gezegeninin yakınlarında açılan bir solucan deliği sayesinde uzay zaman bütünlüğünü ikiye katlayarak daha önce gidilmesi mümkün olmayan uzaklıklara seyahat edilebilecek ve belki de insan ırkı kendine yeni bir gezegen bulabilecektir.
Bu düşüncenin üzerine 12 cesur bilim insanı, gerekli eğitimleri aldıktan sonra solucan deliğinden geçip yeni bir galakside keşfe çıkmaya gönderilir. Gönderdikleri sinyallerden yalnızca üç tanesi yaşanabilir bir gezegende olduğunu belirtince, iş insan ırkını kurtarmak için gönderilecek son bir keşif aracına kalır. Eski bir astronot olan Cooper (Matthew McConaughey) de gizli çalışmalar yürüten NASA'nın üssüne bir şekilde ulaşır ve ardından olaylar gelişir.
Buda fragmanı:
http://www.youtube.com/watch?v=vVJeYMRam0o
-
c0nverse bunu yazdı
silmarillionun filmide çıksa keşke böyle güzel serinin hobbitle bitmemesi gerek
imkanı yok