Hobbit Meydana Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ee yüzük imha olmadımı ? gollom ölmedimi bu ne iş şimdi gollom geri gelmiş :|

bunca yıl biz gollomun yasını boşuna mı tuttuk mk

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

Bu film LOTR'dan önce bir dönemi anlatıyor.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

bu orta dünya hayranlarına hakarettir..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

baktılar anlatılacak şey kalmadı en başa döndüler

Mobil uygulama geliştirilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

fragmanda ben mi göremedim elijah wood orlando bloom felan. yok önceki 3 lemedekiler :/

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    blackseaboy28 bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

baktılar anlatılacak şey kalmadı en başa döndüler

Peter Jackson için 3 lemenin yeri daha bir ayrı olduğu için ilk önce onun filmini çekti. Şimdiyse artık 3 lemeden gelen güven ve profesyonellikle hobbiti çekiyor. Umarım ilerde silmarillion gibi orta dünynaın daha eski dönemlerini anlatan serileri de beyaz perdeye aktarır.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Uzun zamandan beri bekliyordum 2 hafta sonra izleriz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    schwarzseherisch bunu yazdı

30fpsden sonrasinda videoda kayma olur abicim? biz okulda boyle ogrendik :d 48 fps olur mu lan video atlaya atlaya gider :D

sen çok yanlış hatırlıyorsun :D

1000000 fps çekim var nan.

neyse merak içinde bekliyorum.

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

cok sacma birseye benziyor. 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

bilmeyenler için kısaca orta dünya tarihi üzerine aktarımlar yapmak istiyorum.

Silmarillion, Orta dünyanın yaratılışı, Ainu (Valar ve Maiar) nun orta dünyaya gelişi ve Aman denen ölümsüz diyarı inşa edişi (Elflerin Yüzüklerin Efendisi boyunca seyahat ettikleri söylenen yer) Elflerin uyanışı, Yüksek Elfler'in bir kısmının Faenor isimli meşhur zaanatkar ve onun yaptığı silmaril denen taşlar yüzünden isyan edişi ve Doğu'ya Orta Dünya'ya gelişi, Morgoth (Melkor, Valar'ın en güçlüsü ateşi buzu vb şeyleri orta dünyaya sokan Sauron'un bile patronu olan) ile gerçekleşen ilk savaş, bu savaşın sonunda Morgoth'un tamamen yer yüzünden sürülmesi ve sonsuz karanlığa gönderilmesi (Bu savaş esnasında orta dünyanın yarısı sular altına gömüldü.)

Güç Yüzüklerine dair, kısaca Morgoth'tan ipini koparan Sauron'un yüksek elfler'e yanaşıp ben pişmanım abi Morgoth beni zorladı diyerek onlardan zanaatkarlık konusunda birşeyler kapması daha sonra kendi engin bilgisi ve gücüyle insanlara ve cücelere verilen 9 ve 7 yüzüğü yapması, insanları ve cüceleri bunlarla kandırması elfleri 3 yüzük dövmeleri konusunda ikna etmesi daha sonra hepsine hükmedecek tek yüzüğü yapıp gerçek planlarını ortaya çıkarması. Elflerin yaptığı 3 yüzüğe dokunup kirletemedi. Elfler ve insanların yaptığı son ittifakla Sauron'a karşı savaşıldı,
     savaşın sonunda Sauron bizzat cepheye indi ve bütün umutların gittiği o anda Numenore'nin soyundan Isuldur babası Anorion'un kılıcıyla Sauron'un yüzüklü parmağını kesmeyi başardı. Sauron fiziksel varlığını yitirdi. Elfler ve İnsanlar savaşı böylece kazandı. Ancak Isuldur, Tek yüzüğe yenildi ve yok edemedi. Yüzük, Ulu nehirde kayboldu.

Hobbit: Isuldur'un ölümünden 2500 yıl kadar sonra Orta Dünya'nın 3. çağında Smeagol isminde hobbit soyundan gelen bir yaratık tek yüzüğü Ulu Nehir'de bulan arkadaşı Deagol'ü öldürerek çaldı. Smeagol 500 kadar yaşadı ve Gollum'a dönüştü. Demir dağ'a giden Torin Oakenshield'ın kafilesinden Bilbo Baggins yüzüğü ele geçirdi. Daha sonra yüzüğünde yardımıyla Bilbo Demir Dağ'da Ejderha Smaug'a karşı başarılı oldu. Macera tamamlanınca shire'a döndü. 50 yıl kadar yaşadı bu süre zarfında yeğeni Frodo Baggins'i evlat edindi.

Yüzüklerin Efendisi, kısaca Yüzüğün Frodo Baggins'e geçmesiyle başladı sonrasını seriyi izleyenler zaten biliyor.

Edit# Film birşeye benzemiyor diyenler için konuşuyorum genel olarak. Fantastik bir bakış açınız yoksa Dünya'nın en iyi filmi olsa yine birşey ifade etmez size.

Milamber tarafından 28/Kas/12 21:00 tarihinde düzenlenmiştir

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
Toplam Hit: 4179 Toplam Mesaj: 41