Hobbit Meydana Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Fantastik kitapları sevenler için bulunmaz hint kumaşı gibidir tolkien kitapları.

Serinin kitaplarını okumak siteyen varsa. Sıralama olarak Silmarillion>Güç yüzüklerine dair>hobbit>yüzüklerin efendisi üçlemesini şeklinde okuyabilirler. Silmarillion biraz ağır bir kitap, sayfa sayısı az olsa da içeriği çok fazla ve bazı şeylerin yerine oturması biraz zaman alabilir kitapda. Benim tavsiyem ilk seferde sabır edip bitirip bir süre ara verip tekrar baştan okumanız. Böylece çok daha iyi anlarsınız.

Ya da yüzüklerin efendisi>hobbit>silmarillion>güç yüzüklerine dair şeklinde de olabilir. Olay sırası karışık olsa da böyle okuduğunuzda silmarilion okurken ki afallama olayını daha az yaşarsınız.

Birde lotr soundtracki ile okursanız kitapları ayrıca tadından yenmez:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

fragmanda ben mi göremedim elijah wood orlando bloom felan. yok önceki 3 lemedekiler :/

bende bunu farkettim :W

kısa bi rol alacaklar sanırım. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

her  türlü o mistik havayı verir

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Merakla bekliyoruz

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu arada 50 saniyede söylemeye başladıkları şarkıın adı nedir acaba arkadaşlar bilginiz varmı nereden bulabiliriz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Gitmek için sabırsızlanıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu arada 50 saniyede söylemeye başladıkları şarkıın adı nedir acaba arkadaşlar bilginiz varmı nereden bulabiliriz,

misty mountains cold

http://www.youtube.com/watch?v=Z9OYpxXEgi4

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

malesef o şarkı rahatça bulabileceğiniz birşey değil. j.r.r. tolkien orta dünyaya ait kitaplarında pek çok şarkıdan bahseder. bu da hobbit te cücelerin söylediği şarkı. şarkının bestelenip filme konmuş olması bile güzel birşey açıkçası beklemiyordum zira yüzüklerin efendisinde o şarkıları yapmamışlardı. Mesela boromir öldüğünde aragorn, legolas ve gimli boromir'in ne yaptığını bilmedikleri için arkasından giderken ağıt benzeri birşey yakmışlardı ama o şarkı yoktu.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

6 aydır bu filmi bekliyoruz :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    Milamber bunu yazdı

malesef o şarkı rahatça bulabileceğiniz birşey değil. j.r.r. tolkien orta dünyaya ait kitaplarında pek çok şarkıdan bahseder. bu da hobbit te cücelerin söylediği şarkı. şarkının bestelenip filme konmuş olması bile güzel birşey açıkçası beklemiyordum zira yüzüklerin efendisinde o şarkıları yapmamışlardı. Mesela boromir öldüğünde aragorn, legolas ve gimli boromir'in ne yaptığını bilmedikleri için arkasından giderken ağıt benzeri birşey yakmışlardı ama o şarkı yoktu.

aynı şarkıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama youtube misty mountains cold yazıp yaklaşık 5 saniyemi aldı bulmak

http://www.youtube.com/watch?v=ME5urFBf0kk

Toplam Hit: 4182 Toplam Mesaj: 41