Hobbit Meydana Çıktı
-
Fantastik kitapları sevenler için bulunmaz hint kumaşı gibidir tolkien kitapları.
Serinin kitaplarını okumak siteyen varsa. Sıralama olarak Silmarillion>Güç yüzüklerine dair>hobbit>yüzüklerin efendisi üçlemesini şeklinde okuyabilirler. Silmarillion biraz ağır bir kitap, sayfa sayısı az olsa da içeriği çok fazla ve bazı şeylerin yerine oturması biraz zaman alabilir kitapda. Benim tavsiyem ilk seferde sabır edip bitirip bir süre ara verip tekrar baştan okumanız. Böylece çok daha iyi anlarsınız.
Ya da yüzüklerin efendisi>hobbit>silmarillion>güç yüzüklerine dair şeklinde de olabilir. Olay sırası karışık olsa da böyle okuduğunuzda silmarilion okurken ki afallama olayını daha az yaşarsınız.Birde lotr soundtracki ile okursanız kitapları ayrıca tadından yenmez:D
-
deja-vu bunu yazdı
fragmanda ben mi göremedim elijah wood orlando bloom felan. yok önceki 3 lemedekiler :/
bende bunu farkettim :W
kısa bi rol alacaklar sanırım.
-
her türlü o mistik havayı verir
-
Merakla bekliyoruz
-
Bu arada 50 saniyede söylemeye başladıkları şarkıın adı nedir acaba arkadaşlar bilginiz varmı nereden bulabiliriz,
-
Gitmek için sabırsızlanıyorum.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bu arada 50 saniyede söylemeye başladıkları şarkıın adı nedir acaba arkadaşlar bilginiz varmı nereden bulabiliriz,
misty mountains cold
http://www.youtube.com/watch?v=Z9OYpxXEgi4
-
malesef o şarkı rahatça bulabileceğiniz birşey değil. j.r.r. tolkien orta dünyaya ait kitaplarında pek çok şarkıdan bahseder. bu da hobbit te cücelerin söylediği şarkı. şarkının bestelenip filme konmuş olması bile güzel birşey açıkçası beklemiyordum zira yüzüklerin efendisinde o şarkıları yapmamışlardı. Mesela boromir öldüğünde aragorn, legolas ve gimli boromir'in ne yaptığını bilmedikleri için arkasından giderken ağıt benzeri birşey yakmışlardı ama o şarkı yoktu.
-
6 aydır bu filmi bekliyoruz :D
-
Milamber bunu yazdı
malesef o şarkı rahatça bulabileceğiniz birşey değil. j.r.r. tolkien orta dünyaya ait kitaplarında pek çok şarkıdan bahseder. bu da hobbit te cücelerin söylediği şarkı. şarkının bestelenip filme konmuş olması bile güzel birşey açıkçası beklemiyordum zira yüzüklerin efendisinde o şarkıları yapmamışlardı. Mesela boromir öldüğünde aragorn, legolas ve gimli boromir'in ne yaptığını bilmedikleri için arkasından giderken ağıt benzeri birşey yakmışlardı ama o şarkı yoktu.
aynı şarkıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama youtube misty mountains cold yazıp yaklaşık 5 saniyemi aldı bulmak
http://www.youtube.com/watch?v=ME5urFBf0kk