folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Hobi Olarak Öğrenmelik İşe Yaramaz Teknoloji/Programlama Dili Önerisi

Hobi Olarak Öğrenmelik İşe Yaramaz Teknoloji/Programlama Dili Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Brainfuck yazmak için girmiştim ama lolcode (http://www.lolcode.org/) da olur.

Çok değişik olsun ama işe yarasın diyorsan FORTH ya da ondan türeyen postscript (PDF dosyalarının özü).

Olaylara karışmayın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

fortran kulübü var, soyut matematik seven biriysen artalan ışıma hesabı gibi ilginç şeyleri hesaplamayı seviyorsan fortran 2018 e bir bak derim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sunyy2003 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

Yazılım bilmek için artık sadece herhangi bir Scripti derleyiciye yükleyip ufak tefek değişiklikler yeterli mi oluyor. Html tamplate edit gibi. Ona göre öğrenelim bu işleri :)

xd upuzun bişey yazdıydın silmişin.

amaç para kazanmaksa yazılımla işin yok. ben hayatımda yazılımla para kazanan kimseyi görmedim. biri para kazanıyorsa sektör yazılım olabilir ama o adam ticaretle kazanıyodur parayı.

20-25 yaşında bebenin 500k lık araba alması da yazılımlık bişey değil, dediğim gibi ticaret. maaşlar 3 aşağı 5 yukarı belli zaten

Ne ticaret ya bir ben yapıp para kazanamadım kafamı duvara vurmak istiyorum

Bilmedigin dil yok boşver dili fotoğraf çek 

hacı nası kazanamadın, bişeyi alcan sonra aldığından pahalıya satıcan. bummmm para kazanıyon ! sihir gibi yemin ederim.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Yazılım ölecek artık robotlar yapacak diyenler var, ben de bunu diyene şöyle demiştim;
    robotları kim yazacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fly_on_the_shit
    fly_on_the_shit's avatar
    Erkek

software defined radio: https://www.rtl-sdr.com/about-rtl-sdr/

Copyright (c) 2012
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

Yazılım bilmek için artık sadece herhangi bir Scripti derleyiciye yükleyip ufak tefek değişiklikler yeterli mi oluyor. Html tamplate edit gibi. Ona göre öğrenelim bu işleri :)

amaç para kazanmaksa yazılımla işin yok. ben hayatımda yazılımla para kazanan kimseyi görmedim. biri para kazanıyorsa sektör yazılım olabilir ama o adam ticaretle kazanıyodur parayı.

20-25 yaşında bebenin 500k lık araba alması da yazılımlık bişey değil, dediğim gibi ticaret. maaşlar 3 aşağı 5 yukarı belli zaten

hacı nası kazanamadın, bişeyi alcan sonra aldığından pahalıya satıcan. bummmm para kazanıyon ! sihir gibi yemin ederim.

Mal olabilir miyim?

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Günaydın. 

Regex öğren. Sonra da doküman yaz video çek bize öğret..

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sunyy2003 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

Mal olabilir miyim?

sabirsiz olman daha olasi.

@noname regexlerden bi sikim anlamiyorum. lazım olunca da birine soruyorum. sihir gibi benim için. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Fikrim yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Assembly

while (1<2)
Toplam Hit: 5625 Toplam Mesaj: 42
cobol foxpro