Hobi Olarak Öğrenmelik İşe Yaramaz Teknoloji/Programlama Dili Önerisi
-
Brainfuck yazmak için girmiştim ama lolcode (http://www.lolcode.org/) da olur.
Çok değişik olsun ama işe yarasın diyorsan FORTH ya da ondan türeyen postscript (PDF dosyalarının özü).
-
fortran kulübü var, soyut matematik seven biriysen artalan ışıma hesabı gibi ilginç şeyleri hesaplamayı seviyorsan fortran 2018 e bir bak derim.
-
sunyy2003 bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Yazılım bilmek için artık sadece herhangi bir Scripti derleyiciye yükleyip ufak tefek değişiklikler yeterli mi oluyor. Html tamplate edit gibi. Ona göre öğrenelim bu işleri :)
xd upuzun bişey yazdıydın silmişin.
amaç para kazanmaksa yazılımla işin yok. ben hayatımda yazılımla para kazanan kimseyi görmedim. biri para kazanıyorsa sektör yazılım olabilir ama o adam ticaretle kazanıyodur parayı.
20-25 yaşında bebenin 500k lık araba alması da yazılımlık bişey değil, dediğim gibi ticaret. maaşlar 3 aşağı 5 yukarı belli zaten
Ne ticaret ya bir ben yapıp para kazanamadım kafamı duvara vurmak istiyorum
Bilmedigin dil yok boşver dili fotoğraf çek
hacı nası kazanamadın, bişeyi alcan sonra aldığından pahalıya satıcan. bummmm para kazanıyon ! sihir gibi yemin ederim.
-
Yazılım ölecek artık robotlar yapacak diyenler var, ben de bunu diyene şöyle demiştim;
robotları kim yazacak. -
software defined radio: https://www.rtl-sdr.com/about-rtl-sdr/
-
yolbulucu bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Yazılım bilmek için artık sadece herhangi bir Scripti derleyiciye yükleyip ufak tefek değişiklikler yeterli mi oluyor. Html tamplate edit gibi. Ona göre öğrenelim bu işleri :)
amaç para kazanmaksa yazılımla işin yok. ben hayatımda yazılımla para kazanan kimseyi görmedim. biri para kazanıyorsa sektör yazılım olabilir ama o adam ticaretle kazanıyodur parayı.
20-25 yaşında bebenin 500k lık araba alması da yazılımlık bişey değil, dediğim gibi ticaret. maaşlar 3 aşağı 5 yukarı belli zaten
hacı nası kazanamadın, bişeyi alcan sonra aldığından pahalıya satıcan. bummmm para kazanıyon ! sihir gibi yemin ederim.
Mal olabilir miyim?
-
Günaydın.
Regex öğren. Sonra da doküman yaz video çek bize öğret..
-
sunyy2003 bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıyolbulucu bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Mal olabilir miyim?
sabirsiz olman daha olasi.
@noname regexlerden bi sikim anlamiyorum. lazım olunca da birine soruyorum. sihir gibi benim için.
-
Fikrim yok
-
Assembly