folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hocalar 18 Yaş Altı İçin Jinekolog Randevusu Alınabilirmi ?

Hocalar 18 Yaş Altı İçin Jinekolog Randevusu Alınabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam öncelikle cidden cevap verenlere teşekkür ederim yalnız dalga geçenlerde Geyik kısmına gitsin sebebi gebelik kontrolü :/

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam öncelikle cidden cevap verenlere teşekkür ederim yalnız dalga geçenlerde Geyik kısmına gitsin sebebi gebelik kontrolü :/
    geçmiş olsun hacı doktora durumu anlat hiçbisi yokmus gibi davran adamın önünde kpkırmızı olursan adam çakar arar aileyi :) eger gebelik varsa kürtaj için randevu isdeyin :/

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yaptığın iş nedir bilmiyorum.. ama umarım genel ahlak kurallarına aykırı bişey yapmamıştırsın.. sana durumu şöyle anlatayım.. dünya tesadüfler dünyası.. eğer hastaneye gittiğinde sırada beklerken kız kardeşini de orda görmek istemessin mesela.. yada herhangi bi kız akrabanı... bunları düşünün yaptığınız işin doğru olup olmadığına karar vermeden önce..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:

Hocam kaç günlük bir durum söz konusu?

İstenmeyen bir durum varsa, ilişkiye de 1-2 gün önce girildiyse  doktoru bulaştırmadan norlevo ile halledersin.

Daha uzun bir süre geçti diyorsan, ortalama 10 günün üzerindeki durumlarda kendi kendinize de test yapabilirsiniz.

Tabi pozitif çıkarsa yine doktor yolu gözükür :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    eczanelerde satılan gebelik testlerin alın bi tane.doktora gerek yokki kardeş.Burda olsanız yardımcı olmaya çalışırdım.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

ah emir ah hep şeyinin dikine gidion

noldu dikkat et içinde patlamasında

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    muayene olma hakkını kimse elinden alamaz.ama sonuç pozitif çıkar ve bebeği aldırmaya çalışırsanız iş karışabilir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    ya kardeş kasmana gerek yok ama özel doktora gidiceksin varsa öle bi durum yapıcak söktürücü iğneyi biraz tuzlu olur sana o kadar yani...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    under_king bunu yazdı:
    Kızlık bozuldu mu durumu ise doktorun yada hastahanenin gıcıklığına göre aile aranabilir. Özele git hiç bi sikim olmas. Yada aile arandığı zaman tazminat davası açabilrsin. Çünkü hasta gizliliği diye bi kanun var.

kardeşim saçmalama :))

Saçmaladığım yeri söylermisin ?

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

hocam tabiki muayene olur eger devlet hastahanesine gidicekseniz o iş biraz sancılı geçebilir sadece kız girer se muayeneye bir sorun çıkmaz ama sen işini garantiye al derim gidin bir özele ama fazla acele etme derim ben dedigine göre gebelik testiymiş git bir eczaneye gebelik testi için şey alın ama gözünün önünden yapsın testi bu iş çok karmaşık sakın bunalıma gireyim deme dahada kötüleşe bilir durum eger pozitif çıkarsa tek yapacagın bir dna testi eger oda pozitif çıkarsa artık orasına sen karar verice

(hocam dna testi için yazdıklarmı yanlış anlama hani bazı kızların işleri belli olmuyor benim pederin dedigi gibi toyluk oluyor gencler de) şimdiden geçmiş olsun

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 9110 Toplam Mesaj: 47