Hocalar 18 Yaş Altı İçin Jinekolog Randevusu Alınabilirmi ?
-
Hocam öncelikle cidden cevap verenlere teşekkür ederim yalnız dalga geçenlerde Geyik kısmına gitsin sebebi gebelik kontrolü :/
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam öncelikle cidden cevap verenlere teşekkür ederim yalnız dalga geçenlerde Geyik kısmına gitsin sebebi gebelik kontrolü :/
geçmiş olsun hacı doktora durumu anlat hiçbisi yokmus gibi davran adamın önünde kpkırmızı olursan adam çakar arar aileyi :) eger gebelik varsa kürtaj için randevu isdeyin :/ -
yaptığın iş nedir bilmiyorum.. ama umarım genel ahlak kurallarına aykırı bişey yapmamıştırsın.. sana durumu şöyle anlatayım.. dünya tesadüfler dünyası.. eğer hastaneye gittiğinde sırada beklerken kız kardeşini de orda görmek istemessin mesela.. yada herhangi bi kız akrabanı... bunları düşünün yaptığınız işin doğru olup olmadığına karar vermeden önce..
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kaç günlük bir durum söz konusu?
İstenmeyen bir durum varsa, ilişkiye de 1-2 gün önce girildiyse doktoru bulaştırmadan norlevo ile halledersin.
Daha uzun bir süre geçti diyorsan, ortalama 10 günün üzerindeki durumlarda kendi kendinize de test yapabilirsiniz.
Tabi pozitif çıkarsa yine doktor yolu gözükür :/
-
eczanelerde satılan gebelik testlerin alın bi tane.doktora gerek yokki kardeş.Burda olsanız yardımcı olmaya çalışırdım.
-
ah emir ah hep şeyinin dikine gidion
noldu dikkat et içinde patlamasında
-
muayene olma hakkını kimse elinden alamaz.ama sonuç pozitif çıkar ve bebeği aldırmaya çalışırsanız iş karışabilir
-
ya kardeş kasmana gerek yok ama özel doktora gidiceksin varsa öle bi durum yapıcak söktürücü iğneyi biraz tuzlu olur sana o kadar yani...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
Kızlık bozuldu mu durumu ise doktorun yada hastahanenin gıcıklığına göre aile aranabilir. Özele git hiç bi sikim olmas. Yada aile arandığı zaman tazminat davası açabilrsin. Çünkü hasta gizliliği diye bi kanun var.
kardeşim saçmalama :))
-----------------------------Saçmaladığım yeri söylermisin ?
-
hocam tabiki muayene olur eger devlet hastahanesine gidicekseniz o iş biraz sancılı geçebilir sadece kız girer se muayeneye bir sorun çıkmaz ama sen işini garantiye al derim gidin bir özele ama fazla acele etme derim ben dedigine göre gebelik testiymiş git bir eczaneye gebelik testi için şey alın ama gözünün önünden yapsın testi bu iş çok karmaşık sakın bunalıma gireyim deme dahada kötüleşe bilir durum eger pozitif çıkarsa tek yapacagın bir dna testi eger oda pozitif çıkarsa artık orasına sen karar verice
(hocam dna testi için yazdıklarmı yanlış anlama hani bazı kızların işleri belli olmuyor benim pederin dedigi gibi toyluk oluyor gencler de) şimdiden geçmiş olsun