Hocalar 18 Yaş Altı İçin Jinekolog Randevusu Alınabilirmi ?
-
sorun sadece hamilelik mi?
kızın kızlık zarının bozulmasının önemi yok mu?
-
hocam işin zor para ve tanıdık bulmaya bak.hele bir de yanlış bilmiyorsam 10 hafta idi geçirdiysen bittin.
vakumlu yöntemler var zararsız falan diyorlar ama en fazla 10-12 hafta içinde yapılmalı.sakın vakumsuz diğer yöntemlere başvurma hem sağlıksız hem de sakat oluyorlar.tek kendini değil kızı da düşün bir daha çocuk sahibi olamayabilir.
eğer kız reşit değilse çocuk aldıramıyorsun.dahası yasal sorunlar çıkarabilir başına.
o yüzden iyi bi hastane de tanıdık kadın doğum uzmanı ve 5-10bin ytl arası para bulmaya bak...
bi arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum.yanlış anlaşılmasın :) bana ters..
-
keşke şapka kullansaymışsın :D
-
olay bir veya iki günlük ise ertesi gün hapları var eczanelerden temin edebilirsin. 15 ila 20 ytl arası. herhangi bir reçete veya başka bişey istenmiyor. ama 10 günlük süreyi geçmişse gebelik testi kitleri satıyolar git bi eczaneye al nasıl yapılacağı yazıyor zaten. pozitif ise onu bilemem artık. zokayı yuttun demektir.
-
Kardeş 3 günden sonra kan testinde 6-10 günden sonrada idrar testinde hamilelik belli olur.türkiye yasal kürtaj kanunları hamilelik başlangıcından itibaren an fazla 10 hafta yani 2.5 ay içerisinde yaptırmayı öngörür ki kız 18 yaşından küçük olduğu için devlette yaptıramazsın(aile izini isterler).
-
madem yüzmeyi bilmiyon, neden ağaca çıkıyon?
-
Konu silinebilir Teşekkürler...
-
ule nasıl becerdın bu olayı kendini durduramıyorsan şapka takacan :S neyse dostum geçmiş olsun
-
aklıma kötü şeyLer gelio :)
-
her kaymanın bedeli vardır :D
Toplam Hit: 9114 Toplam Mesaj: 47