folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Hocalar Bi El Atin Şunu Nasıl Yapıcam Php-Html Olayi.

Hocalar Bi El Atin Şunu Nasıl Yapıcam Php-Html Olayi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

php ye yeni basladim kendi capimda birseyler yapmaya calısıyorum. Ana sayfa var Default yaza yer aşşagıdaki oraya fotograf albumu yapacagım ama div ve html kodları gırdıgım zaman kod yemıyor sayfada hata verıyor nasil yapacagım bırısı yardımcı olsun sıze zahmet.

<div id="icerik">

<?php

$git = @$_GET["git"];

Switch($git){

case "dairebir";

include("dairebir.php");

break;

case "daireiki";

include("daireiki.php");

break;

case "rezervasyon";

include("rezervasyon.php");

break;

case "iletisim";

include("iletisim.php");

break;

default;

echo '<h3>Hosgeldiniz..</h1>';

break;

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ne hata aldığını da yazman lazım. case "dairebir"; değil case "dairebir": gibi olmalı iki nokta üst üste

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

ne hata aldığını da yazman lazım. case "dairebir"; değil case "dairebir": gibi olmalı iki nokta üst üste

bu css kodu 

#foto {background-color: #000; height: 620px; width: 720px; margin-right: auto; margin-left; auto;}

default;

echo '<h3>Hosgeldiniz..</h1>';

break;

Hosgeldiniz yerine bu assadakini yazıyorum ama hata veriyor amacım sıtenın ortasında div olusturmak.

<div id="foto"></div>

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\wamp\www\superdaire\index.php on line 54

default;

echo <div id="foto"></div>;

break;

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

echo '<div id="foto"></div>'; olarak yazıcan

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

echo '

'; olarak yazıcan

eywallah kanka oldu :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Menu kısmını Sıtede ortalamak icin ccs icinemi center girmeyelim yoksa body tagları arasındakı kısımamı center gırmeyelim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Css içine yaz hocam. Daha temiz olur.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

hangısıne yazıcam hocam ?  kusura bakmayın kafanızı utulucem :) 

#menu {background-color: #D2DBDD; overflow: auto}

#menu li {float: left; padding: 7px}

#menu li a {display: block; float:left;color:#034895;text-decoration:none;padding:3px 5px 0 4px;height:23px;}

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    h2run bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

#menu li a {display: block; float:left;color:#034895;text-decoration:none;padding:3px 5px 0 4px;height:23px;}

#menu icine yaz hocam. Bu arada less e de göz at hocam eğer css e merakın varsa. Geçenlerde inceledim de css yazarken #menu #menu li #menu a diye ayrı ayrı id ler oluşturmak zorunda olmuyorsun. Hepsini bir id içerisinde yazabiliyorsun. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

#menu icine yaz hocam. Bu arada less e de göz at hocam eğer css e merakın varsa. Geçenlerde inceledim de css yazarken #menu #menu li #menu a diye ayrı ayrı id ler oluşturmak zorunda olmuyorsun. Hepsini bir id içerisinde yazabiliyorsun. 

yazdım ama yemedı sayfayı kaydırıyor :) bı bakayım hocam 2 haftadır kasıyorum bu olaylara sanırım 5-6 ıyınce bıraz yol kat ederım sureklı ugrasmak lazım yoksa ınsan hemen unutuyor.

Toplam Hit: 1587 Toplam Mesaj: 19