Hocalar Bir Yardım ! Çok Fena Dolandırıldım !
-
abi adamin kaca sattigini ogren. git adamin agzini burnunu kirin mq. alin kaca satmissa. hatta daha fazla alin direk dovun yani ne bileyim. sinir oldum simdi.
sende buyuk yanlis yapmissin gerci bende yaparim oyle mal mal isler tanimadigim adama guvenirim falan oluyor yani... ya da siktiret gitsin cok koymadiysa birak ne hali varsa gorsun diycemde herif bu isi meslek edinmis sanirim.
-
yada acil yeni sattigi adama ulas yollamasin parayi beraber gidin dovun herifi...
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------yada acil yeni sattigi adama ulas yollamasin parayi beraber gidin dovun herifi...
-----------------------------yok hocam adam yollamış parayı. Artık adamı dövsekte elimize bişey geçmez :(.Ama ağzını yüzünü kırmak isterdim.
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------yada acil yeni sattigi adama ulas yollamasin parayi beraber gidin dovun herifi...
-----------------------------yok hocam adam yollamış parayı. Artık adamı dövsekte elimize bişey geçmez :(.Ama ağzını yüzünü kırmak isterdim.
-----------------------------olm git bi bardak su falan iç siktir et.
-
o zaman sikiverton. gecmis olsun.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------flickR bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------olm git bi bardak su falan iç siktir et.
-----------------------------aga 600 tlnin ateşini bi bardak su söndürmez kanımca :D
-
büyük ihtimal fake'dir o bilgiler de. :) adam aynı gün satabildiyse profesyonel olarak yapıyor demek ki. :/
-
Amma sokak dövüşcüsü varmış burda :)
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------aga 600 tlnin ateşini bi bardak su söndürmez kanımca :D
-----------------------------
mecburi :F -
havale iş saatleri içerisinde gitmiyor mu ?
ben bikere atmden para yatırmıstım aksam 8de ertesi gün 10da geçmişti