Hocalar Bu Aşka Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Ben tek kalıyorum 2 yıldır eve  benden başka hiç kimse girmiyor. okulumu bu sene bitirdim ucu ucuna yetecek kadar param ve yaşamaya ucu ucuna yetecek kadar umudum var.

Bi tane kızla yolda giderken tanıştım tanışma sahnesi uzun boş ver gitsin. Neyse

kız bana bu sene bütünleme sınavlarına kaldığını matematik geometri ve fizikten eksik olduğunu bu yüzden de sınıfta kalacağını söyledi.

Bende tabi matematik delisi olan ki kıza sadece çalış deyip geçtim.

bi ay sonra kızla tekrar karşılaştık aaa naber dedi ee dedi naptın eylüldeki sınavlara kalıcam dedi bende iyi çalışıyon mu dedim yok dedi çalışmadım dedi. Ama dedi sen iyi matematikçiymişsin beni çalıştırsan olmaz mı? Bende hayır uğraşamam kimseyle dedim kapattım bir gün sonra birisi aradı kıza kefil olacağını ve benle ders çalışmasını istedi arayan kişi arkadaşım.. neyse ben kıza tamam çalışalım dedim bi kaç kez buluştuk.

ve ben kızdan hoşlanmaya başladım. ancak kıza kalkıp ben senden hoşlanıyorum dersem ne olur? kız yemek yaıyo bana dersten sonra temizlik yapıyoruz brlikte evde baş başayız ancak ben seni seviyorum dersem ne olur?

Tek taraflı mıyım yoksa onda da bişey var mı beni mi bekliyo anlayamadım. çok sıcak davranıyo yardım edşyo Yemek yapıyo lan Temizlik yapıyo :D:D ama ne bileyim ders çalıştırma karşılığı için mi yapıyo yoksa benim için mi?

Ne yapayım ben?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hocam gercekten konus sonra pisman olma amk amk amk

de senle konusmak istiyorum

bana bunları sana ders calıstırdım için mi yoksa baska bi ebepden dolayı yapıyosun de

de bunu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam sen itiraf etmeden zaten bilemezsinki senden hoşlanıp hoşlanmadığını ayrıca ne kaybedersin he sen ders anlatan olmasan belki kullanma hisseder dicem ama öel bişi hissediceğini de sanmıorum bugüne kadar bi yanlış hareketini görseydi bir sonraki ders çalışmaya da gelmezdi her zaman warolan bir sewgi warsa şansı hakeder derim ben içinde kalmaması en doğru olan 

erkekler sürekli kadınlardan şikayet edio ya aslında erkeklerde kadınlarda sadece korkuyo herkes filmleri andıran bir aşk yaşamak ister aşkı reddeden ben bile ama insanların gözlemleri ilişkilerin bu kadar kolay harcanmasından dolayıda kimse cesaret edemez o kalbin içine girmesine ya da tamamen girmesine bu yüzden cidden temizse hissin we eminsen arkasında dur we anlat derim karşılığı olması önemli deilki sen olmadan da hoşlanmıyo muydun o kızdan ama en azından keşke söyleseydim pişmanlığı kalmaz içinde 

bol şans..

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

hoja fazla söze gerek olan bi durum değil sadece biraz samimiyetini ilerletip göz temasınla yaklaşacaksın eğer kızın içinde varsa sana karşı bişey emin ol herşey kendiliğinden olacaktır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

açılır söylersen kızı kaybedersin..ne kayabederimle ben çok şey kaybettim..

sakın kıza seni seviyorum deme..yumuşakmısın olum..!

dik dur alaycı ve onu beceriksiz miş gibi aşala..bu nu iki haftga boyunca yap.sonrada kız sana yaklaşacaktır..

benim anlattıklarım doğru şeyler kardeşim.masum olur dürüst olursan kızı kaybedersin..bi üst satırı uygula..

o kız niye senin yanına geliyo şu an sırf sen başta olmaz dediğin için..başta hemen gel deseydin işim var çişim var diyecekti...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi

sen de az değilsin siyahbereli :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Siyahbereli'nin dediklerine sonuna kadar katiliyorum,eger basta hemen onay vermis olsaydin kiz bunun arkasinda bir seyler arardi,ulen bu cocuk bana bisey yapmasin gibilerinden,sen arkadasin dedigi taktigi uygula zamanla faydasini goreceksin.

Bortubocek sever
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben kıza ders vermeğe devam ediyorum her şey düne kadar çok güzeldi mesajlaşıyoduk kıza samimi davranıyodum felan ama nasısın diye mesaj attım cevap vermedi selam sabah yok bu gün annesiyle tanışacaktımbi de gitmeyececem ya.

nabayım?

soğuk davranıcam ya zaten ben soğk bi admaımbunu herkez söyler ama bu kıza sıcak davrandıkça mayıştı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw usta nıye bu kadar sıkıntı ettin al be altıtane bira(yanlış anlamayın tabi) oturun için büyük ihtimal zaten birincinin yarısına geldiğinde hafiften dökülecek tamamını bitirdimi zaten susturamzsın :) o zaman anlarsın hoşlnıyomu hoşlanmıyomu

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben tek kalıyorum 2 yıldır eve  benden başka hiç kimse girmiyor. okulumu bu sene bitirdim ucu ucuna yetecek kadar param ve yaşamaya ucu ucuna yetecek kadar umudum var.

Bi tane kızla yolda giderken tanıştım tanışma sahnesi uzun boş ver gitsin. Neyse

kız bana bu sene bütünleme sınavlarına kaldığını matematik geometri ve fizikten eksik olduğunu bu yüzden de sınıfta kalacağını söyledi.

Bende tabi matematik delisi olan ki kıza sadece çalış deyip geçtim.

bi ay sonra kızla tekrar karşılaştık aaa naber dedi ee dedi naptın eylüldeki sınavlara kalıcam dedi bende iyi çalışıyon mu dedim yok dedi çalışmadım dedi. Ama dedi sen iyi matematikçiymişsin beni çalıştırsan olmaz mı? Bende hayır uğraşamam kimseyle dedim kapattım bir gün sonra birisi aradı kıza kefil olacağını ve benle ders çalışmasını istedi arayan kişi arkadaşım.. neyse ben kıza tamam çalışalım dedim bi kaç kez buluştuk.

ve ben kızdan hoşlanmaya başladım. ancak kıza kalkıp ben senden hoşlanıyorum dersem ne olur? kız yemek yaıyo bana dersten sonra temizlik yapıyoruz brlikte evde baş başayız ancak ben seni seviyorum dersem ne olur?

Tek taraflı mıyım yoksa onda da bişey var mı beni mi bekliyo anlayamadım. çok sıcak davranıyo yardım edşyo Yemek yapıyo lan Temizlik yapıyo :D:D ama ne bileyim ders çalıştırma karşılığı için mi yapıyo yoksa benim için mi?

Ne yapayım ben?

-----------------------------

Durmunun kendimce analizini yapacak olursam;

2 sene yalnız kaldıktan sonra sana yaklaşan ilk insana -tekrar yalnız kalma korkusundan- bir bağlanma yaşıyorsun derim. Zira kızdan o elektriği alsaydın senden ilk ricasında balıklama atlardın. 

Kişi bencil ihtiyacları için başkalarını bu şekilde kullanmamalı sonu gerçekten kötü oluyor. Tecrübemle sabittir

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Bugün erken dersen eğer.. Yarın elveda bile edemezsin giderken

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
Toplam Hit: 2670 Toplam Mesaj: 17