Hocalar Bu Aşka Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catirti
    catirti's avatar
    Erkek

yaw su kızlar da adamı ortada bırakıyo.. hic yardımcı olmuyolar.... bende  boyle  kararsiz bi durumda kaldım.... cozemedim gitti ... :(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

açılır söylersen kızı kaybedersin..ne kayabederimle ben çok şey kaybettim..

sakın kıza seni seviyorum deme..yumuşakmısın olum..!

dik dur alaycı ve onu beceriksiz miş gibi aşala..bu nu iki haftga boyunca yap.sonrada kız sana yaklaşacaktır..

benim anlattıklarım doğru şeyler kardeşim.masum olur dürüst olursan kızı kaybedersin..bi üst satırı uygula..

o kız niye senin yanına geliyo şu an sırf sen başta olmaz dediğin için..başta hemen gel deseydin işim var çişim var diyecekti...

güle güle öldüm. işim var çişim var... :))) gerçektende doğrudur. tecrübe ile sabittir. ister ki dünyanın en iyi erkeği ol, eğer kalbin temiz ise, kızın peşinden koşarsan her dediğini yaparsan, sevgide saygıda kusur etmezsen benim gibi terkedilirsin :)))

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

Clickanddie bunu yazdı:

Ben tek kalıyorum 2 yıldır eve  benden başka hiç kimse girmiyor. okulumu bu sene bitirdim ucu ucuna yetecek kadar param ve yaşamaya ucu ucuna yetecek kadar umudum var.

Bi tane kızla yolda giderken tanıştım tanışma sahnesi uzun boş ver gitsin. Neyse

kız bana bu sene bütünleme sınavlarına kaldığını matematik geometri ve fizikten eksik olduğunu bu yüzden de sınıfta kalacağını söyledi.

Bende tabi matematik delisi olan ki kıza sadece çalış deyip geçtim.

bi ay sonra kızla tekrar karşılaştık aaa naber dedi ee dedi naptın eylüldeki sınavlara kalıcam dedi bende iyi çalışıyon mu dedim yok dedi çalışmadım dedi. Ama dedi sen iyi matematikçiymişsin beni çalıştırsan olmaz mı? Bende hayır uğraşamam kimseyle dedim kapattım bir gün sonra birisi aradı kıza kefil olacağını ve benle ders çalışmasını istedi arayan kişi arkadaşım.. neyse ben kıza tamam çalışalım dedim bi kaç kez buluştuk.

ve ben kızdan hoşlanmaya başladım. ancak kıza kalkıp ben senden hoşlanıyorum dersem ne olur? kız yemek yaıyo bana dersten sonra temizlik yapıyoruz brlikte evde baş başayız ancak ben seni seviyorum dersem ne olur?

Tek taraflı mıyım yoksa onda da bişey var mı beni mi bekliyo anlayamadım. çok sıcak davranıyo yardım edşyo Yemek yapıyo lan Temizlik yapıyo :D:D ama ne bileyim ders çalıştırma karşılığı için mi yapıyo yoksa benim için mi?

Ne yapayım ben?

Durmunun kendimce analizini yapacak olursam;

2 sene yalnız kaldıktan sonra sana yaklaşan ilk insana -tekrar yalnız kalma korkusundan- bir bağlanma yaşıyorsun derim. Zira kızdan o elektriği alsaydın senden ilk ricasında balıklama atlardın. 

Kişi bencil ihtiyacları için başkalarını bu şekilde kullanmamalı sonu gerçekten kötü oluyor. Tecrübemle sabittir

bu adam da doğru söylüyor. uzun süreli yalnızlıktan sonra sana sıcak davranan ilk kıza kendini kaptırabilirsin. buna da dikkat et. teklifi kızdan bekle.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

Clickanddie bunu yazdı:

Ben tek kalıyorum 2 yıldır eve  benden başka hiç kimse girmiyor. okulumu bu sene bitirdim ucu ucuna yetecek kadar param ve yaşamaya ucu ucuna yetecek kadar umudum var.

Bi tane kızla yolda giderken tanıştım tanışma sahnesi uzun boş ver gitsin. Neyse

kız bana bu sene bütünleme sınavlarına kaldığını matematik geometri ve fizikten eksik olduğunu bu yüzden de sınıfta kalacağını söyledi.

Bende tabi matematik delisi olan ki kıza sadece çalış deyip geçtim.

bi ay sonra kızla tekrar karşılaştık aaa naber dedi ee dedi naptın eylüldeki sınavlara kalıcam dedi bende iyi çalışıyon mu dedim yok dedi çalışmadım dedi. Ama dedi sen iyi matematikçiymişsin beni çalıştırsan olmaz mı? Bende hayır uğraşamam kimseyle dedim kapattım bir gün sonra birisi aradı kıza kefil olacağını ve benle ders çalışmasını istedi arayan kişi arkadaşım.. neyse ben kıza tamam çalışalım dedim bi kaç kez buluştuk.

ve ben kızdan hoşlanmaya başladım. ancak kıza kalkıp ben senden hoşlanıyorum dersem ne olur? kız yemek yaıyo bana dersten sonra temizlik yapıyoruz brlikte evde baş başayız ancak ben seni seviyorum dersem ne olur?

Tek taraflı mıyım yoksa onda da bişey var mı beni mi bekliyo anlayamadım. çok sıcak davranıyo yardım edşyo Yemek yapıyo lan Temizlik yapıyo :D:D ama ne bileyim ders çalıştırma karşılığı için mi yapıyo yoksa benim için mi?

Ne yapayım ben?

Durmunun kendimce analizini yapacak olursam;

2 sene yalnız kaldıktan sonra sana yaklaşan ilk insana -tekrar yalnız kalma korkusundan- bir bağlanma yaşıyorsun derim. Zira kızdan o elektriği alsaydın senden ilk ricasında balıklama atlardın. 

Kişi bencil ihtiyacları için başkalarını bu şekilde kullanmamalı sonu gerçekten kötü oluyor. Tecrübemle sabittir

bu adam da doğru söylüyor. uzun süreli yalnızlıktan sonra sana sıcak davranan ilk kıza kendini kaptırabilirsin. buna da dikkat et. teklifi kızdan bekle.

bu adam doğru da söylemiyor beni tarif ediyor amk :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

catirti bunu yazdı:

yaw su kızlar da adamı ortada bırakıyo.. hic yardımcı olmuyolar.... bende  boyle  kararsiz bi durumda kaldım.... cozemedim gitti ... :(

ülkemizde daha çok erkekler kadınları ortada bırakıyo ,) sen hangi ülkedesin ,))

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sometimes
    sometimes's avatar
    Dişi

arkadaşın son durumu ne oldu acaba?ders,mers aşk meşk yalan mı oldu

Yasamak cok ta umrumda degil
Toplam Hit: 2671 Toplam Mesaj: 17