Hocalı Katliamı - Xocalı Qətliamı
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi 19 ocakta meydanda olan ipneler şimdi nerde acaba ?
----------------------------- -
calpazhan bunu yazdı:
AciyaGulmek bunu yazdı:
küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi 19 ocakta meydanda olan ipneler şimdi nerde acaba ?
----------------------------- -
dunyada dunmya barisi diye birsey yok. bunun icin cabalayanlarin hepsi öldürüldü. dunyada seytani bir yonetim var. sevgiden uzak bir yonetim. ve artik durdurulmali.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
dunyada dunmya barisi diye birsey yok. bunun icin cabalayanlarin hepsi öldürüldü. dunyada seytani bir yonetim var. sevgiden uzak bir yonetim. ve artik durdurulmali.
Hamile kadının karnını deşip çocuğunu çıkarmak, kısa saçlı çocuk bulup koparılmış kadın kafalarından kale yapılmış arazide çocuğun başını kesip top oynamak, insan yakmak, kol bacak kesmek, bebek, çocuk, kadın, yaşlı, silahısz ayırt etmeden katletmek bu şeytanı bile aşar hacım. Biz bunu Osmanlı dağılırken de yaşadık, yakın tarihimiz 1992'de de yaşadık. Ama ders almıyoruz. Yapmadıklarımız için suçlanıyoruz. Bir orospu çocuğunun gebertilmesi aylarca haberlerde adeta gözümüze sokuldu, gösteriler, paneller düzenlendi. Hocalı soykırımını ağızlarına alanların sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Düzenin değişmesi yetmez, bu pisliği gerçekletiren ve gerçekleştirilmesine neden olan ne kadar orospu çocuğu varsa hepsinden hesap sorulmalı. Yıl 2011 insanlığın olmadığı bi dünyada verebileceğimiz en büyük açık insan olmaya çalışmak! -
Mekanları cennet olsun.
Bu ermenlerin yine bir planları var.korktuğum tek bi şey var orda,eğer sınır açılırsa bunlar türklerin içine girerlerse geleceğimiz,topraklarımız,milletimiz,devletlerimiz büyük risk altına düşecek.
-
ermenistan devleti yok edilmelidir. Bu coğrafyadaki bütün Ermeniler sürgün edilmelidir. Ermeni milleti konuşmakla adam edilmez. Bizim türklere gelince... O katliam yapılırken sessiz kalan hiçbir şekilde onlara karşı koymayan bütün türklerinde ...
-
Hocalı Katliamı şehitleri Taksim'de anıldı
Azerbaycan'ın Hocalı şehrinde Ermeniler tarafından katledilen insanlar, katliamın 19. yüzyılında Taksim'de anıldı.
-
yarın muğla sınırsızlık meydanında hocalı anması olacak ... muğlada olan arkadaşlara duyurulur...
-
yukarı
-
Bugün günlerden Hocalı!...