Hocam.Com Üyelik Aktivasyonu
-
selamlar,hocam.com 'a üye oldum müridler ama onay alman zaman alıyomuş (eğer dişi organlarınız varsa şak diye oluyomuşun ama yok işte hani bi laf vardır zaten şansım olsa kız doğardım ama ben demiyorum erkekim mutluyum :|) velhasıl sitede 50k hp si olan yada yönetici tanıdığı olan onay alabiliyomuş direk varmıdır yardımcı olabiliecek? birde müridlerden biri tbt müridi cumhur onat hocam.com kurucusu bana yardım etmişti dedi banada yardım edebilirmi :|?
-
Blog sayfan varsa 1 günde açıyorlar benim üyeliğim varda tavlada yedim puanları :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------birde müridlerden biri tbt müridi cumhur onat hocam.com kurucusu bana yardım etmişti dedi banada yardım edebilirmi :|?
-----------------------------
onu ben demistim ama cumhur abi takılmıyor artık msnde pek. ki torpil yapacagını da sanmıyorum.
-
bloguna yazı çak hacı.
-
SinusX bunu yazdı:
Blog sayfan varsa 1 günde açıyorlar benim üyeliğim varda tavlada yedim puanları :)
-----------------------------blogum var kendime aitde nasıl ulaşcamki ben bunu onlara kaydı yaptım onay bekliyorum,
@andrei tbtden yavuz yazdı banada bilmiyorum bende yardım etmiş ona zamanında takılmıyosada bekleriz
-
Hocam bloguna yazıyı yaz linkini kopyala aktivasyon seçeneklerinde blogumda yazı yayımladım mı ne vardı linki oraya yapıştır ertesi gün açılır
-
Terörist yuvası ora. Bence 1 hafta takıldıktan sonra bırakacaksın.
-
üyelik için tc kimlik no ve edu.tr uzantılı resmi mail adresi istiyorlamış... oldu canım başka :)
-
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasında. Bir sorum var.
banada ara sıra arkadaşlardan tanıtım reklamları felan geliyor sıradan sitelerden farkı neki buranın. mesela faceden ayıran bir özelliği.
-
imlegend bunu yazdı:
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasında. Bir sorum var.
banada ara sıra arkadaşlardan tanıtım reklamları felan geliyor sıradan sitelerden farkı neki buranın. mesela faceden ayıran bir özelliği.
-----------------------------kim bakmış var bunda gerçek çalışıyo :) bide herkes üniversiteli falan, okey oynuyordum bi ara artık girmiyorum fazla
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------blogum var kendime aitde nasıl ulaşcamki ben bunu onlara kaydı yaptım onay bekliyorum,
@andrei tbtden yavuz yazdı banada bilmiyorum bende yardım etmiş ona zamanında takılmıyosada bekleriz
-----------------------------yavuz benim, konu da bu http://www.tahribat.com/Forum-Hocam-Com-Uyesi-Var-Mi-113026/2/hocam