Hocam.Com Üyelik Aktivasyonu
-
geçen sene üye oldum hayla beklemediyim :S
-
tırt site:s
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
tırt site:s
-----------------------------Yok sitede iş varda durup dururken 3 günlük ban yedim ortada bişey yokken göya çok kişiye mesaj atmışım rahatsız olurlarmıs :D tbt den birisiydi galiba kurucularından biri buralardaysa bi el atsın otomatik ban nedir la :D
-
merhaba arkadaşlar, hocam.com için benim çabuk üye olabileceğim bir yöntem var mıdır acaba? yardımcı olursanız sevinirim. açılan konuları okudum ama sanırım bazıları eskiden yapılan şeyler... bazılarınıda anlayamadım, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
-
arkadaşlar artık 50000 hp geçerli değil o 150000 hp oldu ve hp kazanmak baya zorlaştı.
girmenin tek yolu blog yazısıdır..kullanım panelinden "düşeş" e basarsanız orda hocama girmenin yolları vardır.bu yollardan bi tanesi blog yazısı yazman ve adresi hocamda adamların istediği kutucuğa yapıştırmandır.ama blog sadece hocam için açılmış olmayacak ve geçmişi yakın geçmişe dayanmayacak.5-6 aylık olsa yeterli kanımca.hocama bi köprü yap hocam şöyle güzel bi yer felan de kuyrukta en başa geçersin
edittt : konu kaç kere hortlamış la :D
-
çok kız düşüyomş burdan doğrumu
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene üye oldum hayla beklemediyim :S
-----------------------------Sen orada da "hayla" yazdıysan daha beklersin
-
murdery bunu yazdı
arkadaşlar artık 50000 hp geçerli değil o 150000 hp oldu ve hp kazanmak baya zorlaştı.
girmenin tek yolu blog yazısıdır..kullanım panelinden "düşeş" e basarsanız orda hocama girmenin yolları vardır.bu yollardan bi tanesi blog yazısı yazman ve adresi hocamda adamların istediği kutucuğa yapıştırmandır.ama blog sadece hocam için açılmış olmayacak ve geçmişi yakın geçmişe dayanmayacak.5-6 aylık olsa yeterli kanımca.hocama bi köprü yap hocam şöyle güzel bi yer felan de kuyrukta en başa geçersin
edittt : konu kaç kere hortlamış la :D
Konuyu hortlatıyorum... Bu blog yazısını nereye yazacağız??