folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hocam.Com'da Yetkili Tanıdığı Olan

Hocam.Com'da Yetkili Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

şu mesajı çektim umarım adam gibi ne yaptıklarının farkındadırlar.

Hayır kurallarda geçmiyor, yazmmışlar kafaya göre adam uzaklaştırıyorlar.Uyarı yok, birşey yok.NAsıl iş bu ?

---

Bende 2001 yılından itibaren programlama ile uğraşıyorum ve bir çok portal yazdım.Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Emin olun otomatik sistem ile ilgili imkansız olan birşey yoktur.Caner Uygur'a sorabilirsiniz.Yada siteyi kodlayan arkadaşlara.

Kurallara baktığımda;

http://www.hocam.com/forumkurallari.php

Rahatsız edici, tehdit edici, küçük düşürücü, şikayet edilen bir özel mesaj atmadığıma sizi temin edebilirim.

Tek sorun fazla mesaj atılmasıydı.Hocam.com'un akademik bir platform olduğu kadar sosyal mediya'ya da girdiğini düşünüyorum.Yani mesaj sınırlaması gibi bir durum varsa bile ; belirtilmeliydi.

Herhangi bir şekilde tehdit edici, rahatsız edici bir mesaj atmadığıma sizi temin ederim.Bunların dışında Mesaj sınırına gelirken, sözleşmede yazmadıysanız bile uyarmanız gerekirdi.Bu yasal değil, etik bir kanun içeriğinde..

Sonuç olarak 2-3 gün benim için problem değil.Herhangi bir uyarı gelmediğinde ve bu uyarının (mesaj limiti) sözleşmede yazılmadığından (yada kurallarda) bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.Sorun cezanın kaç gün olması yada olup olmaması değil, haksız yere ceza verilmesiydi.

Sadece bunu bilmenizi isterim.Eğer imkanı varsa ki (yapabileceğinizi düşünüyorum) tamamen haksızlıkla verilmiş cezanın kaldırılmasını istiyorum.

Bu yazıyı okuduktan sonra seni Mod bile yaparlar :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Aynı şekilde bende ban yemiştim banada otomatik ban kalkamaz demişlerdi sinir oldum sizin sitenizi kodlayanın ben ... diye cevap attım komple ban yerim dedim ama yemedim :))

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

EnableTurk bunu yazdı:

üye olamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. pm atın

sen yetkili bi abiye benziyorsun :) ..

=)) adam king..

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

2 gün bekleyiver ne olacak ki?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Üye olurken iq testi yapmışlardı hahahah. Üniversitelilere özel site üye alırken iq kontrol ediyor. Mal muamelesi yapıyor üniversiteli gençlere. Ama haklı da yani, çok sikimsonik insanımız.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

2 gün bekleyiver ne olacak ki?

abi zkimde değil 10 senede beklerim.PRoblem şu ;

yonja.com veya facebook'ta uyaryor adam seni.Kısacası böyle mesaj atmaya yada arkadaş eklemeye devam edersen engelleneceksin diye.

hocam.com'da bu yok.ÜStüne üstük, adamlar yazmamış bir yere.Ee yasak yoksa yapılabilir . Dertleri ne o zaman ?

Dediğim gibi hiç yerinde olmayan bir ceza geldi.2 saat bile olsa aynı şekilde direniş gösterirdim .

Toplam Hit: 6482 Toplam Mesaj: 27