Hollanda Da Yasamak
-
hollanda da yasamis yada halen yasiyor olan murid ve murideler var mi, yerlesip hayat surdurmek icin dusunulebilir mi , iyi kotu yanlari nelerdir?
Turk lere karsi biraz antipatileri oldugunu biliyorum hatta birkac forumda cevre edinene kadar bayagi zorluk yasar,yalnizlik cekersiniz denilmis.gozum korktu acikcasi.sizin bildikleriniz var mi ?
-
internette konustugum bi kac hollandali arkadasim vardi ve biri turklere karsi irkcilik yaptiklarini direk soylemisti.
tek bildigim bu :D
bide red street var tabi
-

inekleri bile gıcık
-
orada birine edebiliceğin en ağır küfürün pis türk oldugunu biliyorum
-
Ka1nsha bunu yazdı
orada birine edebiliceğin en ağır küfürün pis türk oldugunu biliyorum
o niyeymiş?
-
bilmiyorumhocam ama öyle orada yaşayan bir arkadaşım söylemişti hollandalı sevgilisi buna söylemişti ayrılmışlardı felan
-
antipatiyi gecmisler o zaman bayagi irkcilik var.
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı
antipatiyi gecmisler o zaman bayagi irkcilik var.
ya Türklere karşı genel olarak hemen hemen heryerde önyargı var.Bunun sebebininde tarihle falan uzakdan yakınla en ufak bir ilgisi yok ki genç nesilin %60 ı Osmanlının adından başka bişey bilmez Avrupada Amerikada.
İnsanların Türklere karşı duruşu ve önyargısı oraya giden Türklerin tek amacının karı sikmek,içip sağa sola saldırmak,sebepsiz yere insanlara huzursuzluk vermek olması.Yani senden önce oraya gidenlerin yedikleri boklar yüzünden sen genelleniyorsun.
Bilhassa bizim milletde bir hatunu kaldırmak için "sana aşığım,seninle evlenicem,seni annemle tanıştırıcam haftaya" vs yalanları bol bol söylendiği için daha önce bir Türkle karşılaşmış hatun tecrübelidir ve bu tecrübesinide doğal olarak arkadaşıyla paylaşır onları uyarır.
Bizim gurbetçiler kendilerini Araplardan farklı göstermiyorlar malesef.Gördüğüm kadarıyla İranlılar bile daha düzgün davranıyor bizimkilerden.
u235 tarafından 28/Nis/13 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de erasmusla amsterdam a gitmeyi düşünüyodum baya sıkıntılı o zaman
-
balthier bunu yazdı
Ben de erasmusla amsterdam a gitmeyi düşünüyodum baya sıkıntılı o zaman
git hacı merak etme Türksün diye dayak falan yemezsin.
-
sadece the netherlands la alakası yokki bütün avrupa ülkelerinde ırkçılık var türkleri sevmezler ama kürtleri severler...