folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hollanda Da Yasamak

Hollanda Da Yasamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

@essan eindhoven...dil okulu iyiymis ben daha uzun sure gidilmesi gerekiyor saniyordum sevindim :)) senin ve diger muridlerin dediklerini okuyunca biraz daha rahatladim.erkeklerin daha cok dusunmesi lazim sıkıntı genelde onlardan kaynaklanmis :)

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Hollandaca zordur.. Ingilizcen varsa kolay alisirsin dile ama ilk defa dil ogreniyorsan zorlanirsin... Hollandalilar girtlaktan konusurlar bildigim kadariyla...

Rosetta stoneye kur denemelere basla ;)

"ik ben, ik heb "deyip durursun :)

Dili ogrenmeden ise baslama...sonra ogrenmesi zor...

_Dert_ tarafından 28/Nis/13 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Amsterdam da erasmus yapmis iki kisi taniyorum, erasmus muhabbeti bitince biri bir yolunu buldu geri dondu, oburu de hala geri gitmek icin firsat kolluyor. Bahsettikleri boyle ciddi bir problem hatirlamiyorum.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Estonya'da Türk'üm dedikten sonra yüzüne bakmıyolar amk :D :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

ırkçılık okadar abartıldığı gibi yok, ama hiç yokta değil ;) genelde fas'lılar çok var ve tüm pislikler onlardan çıkıyor.

uyuşturucu serbest okullarda falan öğrenci dolaplarında bol bol var. koridorda gezerken kokuyor o derece :)

kız kaçırma olayları çok fazla var kaçırıp genel evlerde zorla çalıştırıyorlar ve polisler bunun önüne geçemiyor.

benimde hollandada yaşama gibi bi durumum var ama istemiyorum :)

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı

hollanda da yasamis yada halen yasiyor olan murid ve murideler var mi, yerlesip hayat surdurmek icin dusunulebilir mi , iyi kotu yanlari nelerdir?

Turk lere karsi biraz antipatileri oldugunu biliyorum hatta birkac forumda cevre edinene kadar bayagi zorluk yasar,yalnizlik cekersiniz denilmis.gozum korktu acikcasi.sizin bildikleriniz var mi ?

Türk = Müslüman görüldüğü için bir düşmanlık söz konusu; malum hollanda okuma yazma seviyesi gayet iyi bir ülke ve islamiyetin özgürlüklere bakış açısı hoşlarına gitmiyor, özellikle hafif uyuşturucuların, eşcinselliğin, tercih serbestliğinin en geniş olduğu ülkelerden birinden bahsediyorsun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

hollanda da yasamis yada halen yasiyor olan murid ve murideler var mi, yerlesip hayat surdurmek icin dusunulebilir mi , iyi kotu yanlari nelerdir?

Turk lere karsi biraz antipatileri oldugunu biliyorum hatta birkac forumda cevre edinene kadar bayagi zorluk yasar,yalnizlik cekersiniz denilmis.gozum korktu acikcasi.sizin bildikleriniz var mi ?

Türk = Müslüman görüldüğü için bir düşmanlık söz konusu; malum hollanda okuma yazma seviyesi gayet iyi bir ülke ve islamiyetin özgürlüklere bakış açısı hoşlarına gitmiyor, özellikle hafif uyuşturucuların, eşcinselliğin, tercih serbestliğinin en geniş olduğu ülkelerden birinden bahsediyorsun.

+ Fuhuş

Frontend Dev.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

ırkçılık okadar abartıldığı gibi yok, ama hiç yokta değil ;) genelde fas'lılar çok var ve tüm pislikler onlardan çıkıyor.

uyuşturucu serbest okullarda falan öğrenci dolaplarında bol bol var. koridorda gezerken kokuyor o derece :)

kız kaçırma olayları çok fazla var kaçırıp genel evlerde zorla çalıştırıyorlar ve polisler bunun önüne geçemiyor.

benimde hollandada yaşama gibi bi durumum var ama istemiyorum :)

Faslı olayı çok enteresandır, Amsterdamda yaşayan arkadaşlar nefret ediyor bu elemanlardan. Polis işine gelirse faslıların anasını belliyor işine gelmezse karışmıyormuş, anında gruplaştıklarını hapse girmekten korkmadıklarını söylüyordu. Fazla özgürlük de bir yerde patlıyor demek ki.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

antipatiyi gecmisler o zaman bayagi irkcilik var.

ya Türklere karşı genel olarak hemen hemen heryerde önyargı var.Bunun sebebininde tarihle falan uzakdan yakınla en ufak bir ilgisi yok ki genç nesilin %60 ı Osmanlının adından başka bişey bilmez Avrupada Amerikada.

İnsanların Türklere karşı duruşu ve önyargısı oraya giden Türklerin tek amacının karı sikmek,içip sağa sola saldırmak,sebepsiz yere insanlara huzursuzluk vermek olması.Yani senden önce oraya gidenlerin yedikleri boklar yüzünden sen genelleniyorsun.

Bilhassa bizim milletde bir hatunu kaldırmak için "sana aşığım,seninle evlenicem,seni annemle tanıştırıcam haftaya" vs yalanları bol bol söylendiği için daha önce bir Türkle karşılaşmış hatun tecrübelidir ve bu tecrübesinide doğal olarak arkadaşıyla paylaşır onları uyarır.

Bizim gurbetçiler kendilerini Araplardan farklı göstermiyorlar malesef.Gördüğüm kadarıyla İranlılar bile daha düzgün davranıyor bizimkilerden.

sonuna kadar haklısın

Toplam Hit: 4172 Toplam Mesaj: 30