folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Hollywood, Çanakkale Filmi Çeksin" Kampanyası

"Hollywood, Çanakkale Filmi Çeksin" Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Toplumsal Girişimciler Platformu, Çanakkale Savaşı hakkında büyük bütçeli bir film projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gündemine taşıyor. Platformun Amerika'da bulunan kurucuları Bilal ve Burak Bedük kardeşler, bakanlıktan destek alırsa projeyi Hollywood yapımcılarına götürmeyi planlıyor.

http://medya.zaman.com.tr/2009/02/08/cephe.jpg

İnternet üzerinden de projeye destek arayan platform, 

www.birdestandicanakkale.com adresinden destek çalışması başlattı. Platformun hedefi, 18 Mart 2009'a kadar 253 bin (Çanakkale Savaşı'nda şehit, gazi olan ve kaybolan kahramanlarımızın toplam sayısı) kişinin desteğine ulaşmak.

Tıkla Destek Ver:

www.birdestandicanakkale.com

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Türk destanını yabancılar çekicekse vay halimize ki vay :|

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı türkler beceremiyo be.türk oyuncular falan olsun da yine hollywood çeksin, o tekniklerle ustalıkla ve oyuncuları da olsun tabi

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ee suan zaten biraz bir film mevcut canakkale hakkinda filmi holywood yapinca nolacak? sacma sapan efekt ler ile kandirilacagiz. sitenin reklam hissi verdigi bana gore apacik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

konpicyus bunu yazdı:

hacı türkler beceremiyo be.türk oyuncular falan olsun da yine hollywood çeksin, o tekniklerle ustalıkla ve oyuncuları da olsun tabi

hoca efektler ile kandiriliyorsunuz sonrada turkler beceremiyor diyorsunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    ee suan zaten biraz bir film mevcut canakkale hakkinda filmi holywood yapinca nolacak? sacma sapan efekt ler ile kandirilacagiz. sitenin reklam hissi verdigi bana gore apacik

hacı bana aklına kazınmış bir türk savaş filmi söyleyebilir misin? tabiki hayır, ama ben sana 10'larca insan üzerinde etki bırakan hollywood savaş filmi sayabilirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Hollywoodun gecmis ingiliz kulturu 1.ve 2. dunya savaslari uzerine ve daha cok amerika pompalamasi asina oldugumuz birsey.kaldiki milli bir savasimizi onlarin yanli sekilde anlatacagini yada pek buna yanasmayacaklarini dusunuyorum.butce olusturup kendileri ceksin bizimkiler.iwo cima er ryan i kurtarmak,kwai koprusu vs.gerceklik ust seviyede bizimkilerin buna kalkisamayagini dusunuyorum.kaldiki bu sacma fikir tamamen sacma.cekseler bile bunu kendi buyuk studyolarinda yaparlar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

ne alakası var ... kudüs'ün fethini (kingdom of heaven) yabancılar çekti ... hoş, çokta süper olmamıştı o film . savaşlarda dikkat edin genelde müslümanlar hep ölüyo . haçlı askerleri ise genelde yaralanıyor :D . neyse bu son cümle biraz alakasız oldu ama ...

sonuçta gerçektende bu filmi türkiyede çekecek ne bütçe var, ne kombinasyon var, nede yönetmen var . en kralı nuri bilgeceylan var onunda pek tarzı değil. osman sınava çekterse sıçar . savaş filmi yani silahlardan çakmak çakar gibi ateş çıkarmıycan (kv serisi, adanalı gibi) . + oyuncularda çok önemli dizilerdeki gibi kolpa bi şekilde aaaah diye ölen askerler olmamalı ... bundan dolayı düzgün figüranlar kullanılmalı. başrol oyuncuları açısından bişey diyemiyeceğim .. çok iyi türk oyuncular bulunabilir, örn : haluk bilginer, şener şen, kenan imirzalıoğlu, tamer karadağlı vs vs, bayan oyuncu bilemiyorum :D:D kotaramazlar bence

bi ara istanbulun fethi çekilicek falan diyolardı ama resmi bi açıklama gelmedi hiç, ridley scott yöneticek jean reno, jeremy irons falan filan oynucak dedilerde forumda okuduydum yalandır büyük ihtimal

edit : mustafa akkad istanbul'un fethini çekecekti yabancı bütçe vs de bulmuştu fakat ömrü yetmedi . kendisi çağrı filmini ve lion of the desert 'ı yani ömer muhtarı çekmişti ... çanakkale savaşını çok güzel çekebilirdi

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Bunu Biz Çekmeyip HollyWood'a Çektirirsek Çok Ayıp Olur.

Tbt Olarak Kampanyayı Biz Yapalım.Filmi HollyWood Değil HolyOne Çeksin :|

HolyOne Duy Bizi :|

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    çok saçma bi düşünce destek beklentisi bana kalırsa sanılıyor mu ki o manevi hissiyat verilebilecek içeriği detayları yerli yerinde ve milli birlik düşüncesini etkileyecek şekilde verilecek belki adamlar efektlerde çok ilerideler belki bi çok teknikte çok ilerlemişler ama sanmıyorum ki olması gerektiği gibi olsun evet saçma diyip kesip atıyorum kendimce bundan ötesini düşünme zahmetini boş olark görüyorum her şeyimizi başkalarına mı yaptırıcaz ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    onlar çoktan çekti o filmi GALLIPOLİ(Gelibolu) mel gibson oynuyo ama hiç destansı değil bizim açımızdan.bu arada elalemin ....yle gerdeğe girilmez daha öğrenememişler mi?amerikadan medet umuyolar

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
Toplam Hit: 4522 Toplam Mesaj: 35