"Hollywood, Çanakkale Filmi Çeksin" Kampanyası
-
made in türkey
-
kanliay bunu yazdı:
-----------------------------
onlar çoktan çekti o filmi GALLIPOLİ(Gelibolu) mel gibson oynuyo ama hiç destansı değil bizim açımızdan.bu arada elalemin ....yle gerdeğe girilmez daha öğrenememişler mi?amerikadan medet umuyolar
-----------------------------hacı onu ben seyrettim de o film teeee kaç yılındaydı mel gibson o zaman 20 yaşındaydı :) benim dediğim şu, senaryo kurgu falan Türkler tarafından yapılsın oyunculuk teknik işler falan hollywood ile yapılsın. zaten çanakkale savaşı başlı başına destansı bir senaryo.
-
hacı bi de çanakkaledeki savaşı sanki onlar kazanmış gibi çekilirse ? ozaman tarihi bilmeyen ve yeni 18 kik gençlerin aklında böyle kalır :)
-
onlar çekerse asıl kahramanları ingilizlermiş gibi gösterirler.bizimkiler çekmeye kalksa beceremezler.bir müddet daha kalır bu proje
-
DreamNatreX bunu yazdı:
hacı bi de çanakkaledeki savaşı sanki onlar kazanmış gibi çekilirse ? ozaman tarihi bilmeyen ve yeni 18 kik gençlerin aklında böyle kalır :)
işte bundan bahsediyorum bende . bkz kingdom of heaven. öyle bi savaş yaptırmışlar ki sanki onlar kazanıyo :D -
webmaster'da google reklamları ile destek alıyor kendine baksanıza =) yazık valla çok yazık , şöyle destek işlerinde link yada reklam görmesem, gerçekten destek veriyor zannedicem :)
-
Hollywood'un a.q. para için ötünüde siktirir onlar.
-
ii olur hacılar..
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------made in türkey
sinema sektorumuz bu filmi yapacak guctedir ve bu filmi ancak bizler yapariz, o duyguyu sadece bizler anlariz
yerli mali yurdun mali diyorum bunun sayesinde kac kisi ekmek yiyecek... tekrar 869 diyorum... -
Steven Spilberg çeksin.Herif savaş filmlerinde en iyisi.