folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Holyone İcadı Güneş Işığıyla Çalışan Fener

Holyone İcadı Güneş Işığıyla Çalışan Fener

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    ben bişe diyimmi bunu telefon şarz etmekte çok kolay kullanabilir kabloları pile bağlayarak telefonu şarj edebilir yani arabadayken fln alıcıyı camın önüne veya torpidonun üstüne koyar ve şarj olur çok iyi değerlendirilebilir ve bilgisatarda bir fanı çalıştırabilir:D

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    bence çok yerinde bir buluş,
    Olaya birde şu şekilde bakmak gerekiyor:
    Sitemi birazdaha geliştirip güneş enerjisini toplayan panelelri çatıya atarsınız, daha sonra ampülün ışık yaymasını sağlayan eletriği evdeki çeşitli elektronik cihazları çalıştırmak için kulandırabilirsiniz. Bence çokta hoş olur. Eletrikten büyük tasarruf sağlar :)

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ercaq o dediğin zaten var. var olan bişey tekrar icad edilemez ki :D. felsefeye geçtik iyimi :D.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    :D he bilmiyom işte ben sadece söyledim ama o alıcıları büyütüp çatıya feln konulursa bide o aküye bağlanırsa gündüz hem şarj eder hem elektronik cihazları çalıştırır gece ise sadece aküyü kullanarak çalıştırır böylece elektrik kullanma gereği kalmaz ve kesinti fln da olmaz

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Çok güzel kullanım alanları düşünmüşünüz fakat aslında o icadın sebebi benim çömez olduum zamanlarda elektronik ogrenmem icin bahane bulma gereksinimi idi :)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çok büyük maliyet lazım onu yapmak için.O yüzden tedaşa ödeyeceğiniz faturalar bile kuş kalır yanında :)

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    deli gaffur haklı. boylece ütü, elektirkli ocak, buzdolabı, pc vs gibi aletler gündüz bedava çalışmış olur. elektrik tüketimi baya düşer. ama bu yazdıklarımın hepsini birden karşılanması imkansız gibi bişey çünkü güneş panellerinde enerji kaybı çok yüksektir.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu şeye benzemiş.
    Bilirsiniz o fıkrayı. 4-5 tane profesor arabaları bozulunca dağ başındaki bir kulubeye sığınır. Otururken gözleri 4-5 tane taş ile yükseltilmiş olan sobaya takılır. Birisi derki matematiksel olarak düşünülmüş. Yükseltilmiş ve odanın içini en az enerjiyle en iyi şekilde ısıtmak için planlanmış. Dahiyane!
    Öbürü üstadım katılmıyorum. Eskiden ateşe tapan toplumların unutamadıkları bir hurafe ve ateşe olan saygısı.Zekice.
    Beriki başka bişey6 der. Öbürü başka. En sonunda köylüye sorarlar niye diye. Köylü derki soba borusu yetmedi! O hesap olmuş herkes fikir üretmiş. Bizim aytek son noktayı basmış. Kutluyorum kendini başarılarının devamını diliyorum. :D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gozlugun 2.versiyonunda artik gunes enerjisini depolama unitesi yapar seyh :) boylelikle gecede calisir...hem holydemon olm gece gunes gozlugumu takacan...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4519 Toplam Mesaj: 25