Holyone İle Röportaj
-
Valla Ben de HolyOne La Bir Röportaj yapmak isterdim ama isi siyasete tasimak yerine sanal lin derinlikleri hakkinda bolbol sohbet etmek vede sanal alemle ilgili anektodlarini dinlemek isterdim ..
-
ehehhe bundan sona konuşmalarımda..
''tekerleği baştan icat etmeye gerek yok birçok durumda''
''benim uzmanlik alanim değil bu konular, herkezin siyasi gorusune de saygım var , fakat,düşünüyorumda ben akpden iyi yönetirim'' ((:
''cunku genc nufus fazla ve yazilim uretmek için fabrikaya gerek yok''
''hörmetler''... gibi HolyOne Deyimleri kullanıcam (((((:
ehheh şeyh esmişş gene...
-
Şeyh emeklimi oldukı eski babalardan yazmış başlığa
-
Seyh kendini karanlik bir odaya kapatti , dunya islerinden elini ayagini cekti...Risale-i One yaziyor :D
-
Şeyh hangi takımı tutuyo onu sorsaydın bari.
Kesin galatasaraylıdır ha.
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
gazili_tarzan bunu yazdı:
-----------------------------ehehhe bundan sona konuşmalarımda..
''tekerleği baştan icat etmeye gerek yok birçok durumda''
''benim uzmanlik alanim değil bu konular, herkezin siyasi gorusune de saygım var , fakat,düşünüyorumda ben akpden iyi yönetirim'' ((:
''cunku genc nufus fazla ve yazilim uretmek için fabrikaya gerek yok''
''hörmetler''... gibi HolyOne Deyimleri kullanıcam (((((:
ehheh şeyh esmişş gene...
-----------------------------kimseye ozenme lem kendin ol :|
-----------------------------(((: hitlerin fan taocumu olayımm kardeş HolyOne a özenmek farzdır bi kere günümüzde.. örnek almak boynumuzun borcu sayesinde sömürdüğümüz bi tahribat varr (((: inanç olmadımıydı her dakka ters tepersin bişeye inanmak lazım değil mi (((: hazır şeyh bulmuşuz..
-
şeyhimiz bi konu açsa biz sorsak o yanıtlasa bize ışık tutsa ? düşüncelerini paylaşsa? birçok kişi tam tanımıyor onu daha iyi olur.
bu röportajdada siyasete gireceğine teknoloji ile ilgili soru sorulsa daha iyiydi ;) adamın uzmanlık alanı olan şeylerden faydalanmak için
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Seyh kendini karanlik bir odaya kapatti , dunya islerinden elini ayagini cekti...Risale-i One yaziyor :D
-----------------------------üç zeytin çekirdeğilye inzivaya çekildi :)
-
kısa kesmişler yaw
-
bu aydin nazilli den olan hemso kimdir ya ögrensek bi merak ettim:)