Home Media Server

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı
    smok3 bunu yazdı

hocam en ucuz ve kullanışlı çözüm televizyona raspberry pi'yi bağlayıp xbmc server kurmak. Ondan sonra ister tv den ister bilgisayardan ister telefondan/tabletten izleyebilrsin.

Şu baglama işini tam detaylı anlatabilecek biri var mı??

Hocam başlarda linkler verdim, aynı şekilde raspberry pi media server setup şeklinde google da aratırsan tonla resimli-video lu dökümna mevcut.

Tabletten falan izlemek içinse adroid veya jailbreakli ios cihazda xbmc uygulaması var. Raspberrydeki ağ ayarlarını bunlara girersen stream olarak izleyebilirsin herşeyi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sanmıyorum panxer, access point değil mi bu homeplug'lar?

krypt tarafından 10/Ağu/13 17:17 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Sanmıyorum panxer, access point değil mi bu homeplug'lar?

bunla ağı açtığın zaman her pc , destekli akıllı tv görmesi lazım hacım ? 

Toplam Hit: 4511 Toplam Mesaj: 34