Homoseksüellik Hakkında
-
Homoseksüelliğin bi iki zıpır canlıyı saymazsak neden sadece insanlarda görüldüğünü merak ediyorum. Alttaki yazıyı ilginç buldum tabi siz yazıdan bağımsız görüşlerinizi de dile getirin.
S:Yeni bitirdiğim primal grup çalışmasında homoseksüelliğimle yüzleştim. Terapist duygusal olarak küçük bir oğlan çocuğu gibi olduğumu söyledi. Bu konuda ne söyleyebilirsiniz?
C: İlk şey, bunu bir probleme dönüştürme. Eğer bunu gerçekten çözmek istiyorsan bunu bir problem haline getirme. Onu bir kez problem haline getirirsen onun bir çözümü olmaz. Bu paradoksal gözükecektir ama söylediğim şey şudur: Onu kabul et, bunda yanlış hiçbir şey yok. Bunda yanlış bir şey olduğu sadece toplumsal bir fikirdir ama bunda yanlış hiçbir şey yoktur. En azından birisine çekim hissetmen iyidir. Bu yüzden ilk olarak onu kabul et, onu reddetme; aksi taktirde onu asla çözemeyeceksin. Kabullenme sayesinde onun kaybolma olasılığı vardır.Yazının devamı isteyene ... >> (Biraz altta)
-
paylaşım için saol ama burda kimsenin işine yarıcağını sanmıyorum :D
-
işe yaraması çok da önemli değilde ben sizin görüşlerinizi merak ediyorum sizce neden bi insan homoseksüel olur
-
zıçan :D
ben biliyodum zaten içinde bi ipnelik olduğunu
-
amele_2 beyfendi her konuda birilerine ibne diyo neden acaba:P:P(sual işareti) Şaka bi yanada bu konu ne amk:| töbe töbe
-
hoca homoseksüelliin biçok nedeni olabilir. yetişme tarzı mesela.. kız gibi yetiştirildiyse ve kadınların arasında büyüdüyse bu olablir.. onun dışında abazalıktan da olur, düşünsene kuduruyo ama kimseyi sikemio en sonunda ters etki yapar, onun dışında da fazla verişmekten olur, adam karı s.ker bol bol en sonunda sıkılır gider erkek s.ker ondan da sıkılır çocuk s.ker ondan da bıkar en sonunda kendini s.ktirir :D micheal jacksın gibi =)
-
naka açtırma kutuyu söyletme kötüyü :D:D:
-
Lut kavminin kırıntıları onlar. İlle tepelerine taş yağacak.
-
belki düşüncelerim çok yanlış ama ben onlara insan olarak bile zor bakıyorum düşünceleri ne hissettikleri beni ilgilendirmez ama bilmiyorum yani s. edin oları
-
Deca istisnası hariç,
Veren her erkeği asmak lazım diye düşünüyorum...
Deca'ya vermekse vatan borcudur :P
Holy'ye de verilebilir... ( Arasın abazayım abi verir misin desin, vereyim :P )
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Deca istisnası hariç,
Veren her erkeği asmak lazım diye düşünüyorum...
Deca'ya vermekse vatan borcudur :P
Holy'ye de verilebilir... ( Arasın abazayım abi verir misin desin, vereyim :P )
-----------------------------
deca yi da senin hatun asmasin dikkat et :P holy ye werme durumunda da bi asma durumu soz konusu olmasi ihtimal tabi:P