Host Alacagim..Nelere Dikkat Etmeliyim..?
-
50 mb alan yıllık 10 lira :P 1 gb da banwith
-
www.netfirms.com diye bir site var. sanirim almanlarin tam emin degilim. aylık $4.95'a (yıllık 75 ytl para yapıyor). bu fiyata :
- 10 GB Disk Space
- 500 GB Monthly Transfer
- 10 E-mail Accounts
- Picture Pro Photo Gallery
- Personal Blog
- 24/7 Customer Supportdiyor.. ben onlarin yalancisiyim..
ama burdan alacaksan Remote ye pm at ilgilenir seninle..
-
İllaki Türk olacaksa İHS (ihs.com.tr).Saglam Referansları var.
-
Bu sistem(BOT) tarafından size verilen otomatik cevaptır.
Host alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, Türk firmalarından alış-veriş yapmakta tereddüt etmenizdir.
-
hocam daha önce de tavsiye edilmiş ama, ben de kullandığım için yazayım dedim. awardspace.com bence gayet başarılı bir site. önce ücretsiz aldım, ücretsizken 5 gb traffic veriyorlardı. 70 ytl yıllık ödemeye 100 gb traffic ve 10 gb alan alıyorsun. serverları da gayet hızlı göründü bana. profesyonel bi kurum anladığım kadarıyla, çünkü satın aldıktan 2-3 saat sonra upgrade ettiler hesabımı, bir de üstüne taa Amerikalardan telefon ettiler, teşekkür ederiz bizi tercih ettiğiniz için filan diye. hoşuma gitti :) bir bak derim ben.
sevgiler.
-
HANYILDIZ bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşim benim eğer yeniysen sana tavsiyem mevzuyu iyi çak al bi bedava host önce bi bak nasıl olacak kararını ver daha çok sonra kesin kararınla beraber paralı al mesela araştırırsan super bedava hostin siteleri var verdikleri serverde iyi webtrafikte
ben epeyidir http://www.awardspace.com/ kullanıyorum ve reklamsız ayrıca..
tabi tevsiye :))
-----------------------------merhaba.. siteye girdim. free signup kismindan alayım dedim. lakin sanırım domain almak gerekiyor. ya da ben almayı beceremedim. anlatabilir misin kısaca?
-
Sana önerebileceğim 1 site var
www.ixirhost.com
istersen hostbul.net den hosting hakkında yorumlara bakabilirsin
çok ucuz fiyatları ile cezbediyor.Bir çok domainim ve hostingim var
çok memnunum.Mesai saatleri arasında siteden online destek sürekli olarak var +
telefon ile destek + ticked sistemi var. -
Ilginiz icin tesekkur ederim..Tanidigim cocuk osmanlihost.com'un sahibiydi..Ama benim ogrenmek istedigim,alacagim host'un ozellikleri nasil olsa iyi olur manasinda bir soruydu..Yani host firmasi tavsiyesi degildi ama yine de tesekkurler..
-
CH3 bunu yazdı:
-----------------------------
HANYILDIZ bunu yazdı:
-----------------------------merhaba.. siteye girdim. free signup kismindan alayım dedim. lakin sanırım domain almak gerekiyor. ya da ben almayı beceremedim. anlatabilir misin kısaca?
-----------------------------Domain'e değilde Subdomain'e tıkla ;)
-
gel benden al www.datagultekin.com bi bok olrsa tüm tahribat ....sin beni :D