Host Lazım
-
Arkadaşlar bi proje için host gerekiyor, yardımcı olup çorbaya tuz atmak isteyen varsa buradayız..
Proje ultima online projesidir, web host lazımdır.
Bu arada dj_alper çok yalvarırısam acındırırsam verirmişsin doğrumu doğruysa bi emrah filmi açıp geliyorum ^^
-
nasıl bir şeye ihtiyacın var hocam yardımcı olayım ?
-
Ultima online serverı açıyoruz da, insanlar çok sabırsızlanmaya başladı artık açın açın diye inliyolar, herşey tamam bi web host eksik 1-2 idare edebilicek birisi olursa seviniriz.
-
yoo her isteyene veriyom baya kişiye veriyorum kimsede yalvarmadı ??
pm at bana domaini maillini açayım ustam maille bilgiler göndereyim ayıp ediyorsun
yapılan iyilikleri unutmam :)
-
hemen hacı atıyorum bilgileri
evel buzul ultima online 2 boyutlu 90dan öncesine dayanan bi rpg oyunu güzeldir hoştur =)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Ultima online serverı açıyoruz da, insanlar çok sabırsızlanmaya başladı artık açın açın diye inliyolar, herşey tamam bi web host eksik 1-2 idare edebilicek birisi olursa seviniriz.
-----------------------------
domain ve hostla server olacak mı ^^ -
banada adult host lazım yardımcı olabilecek varsa cok mutlu olurum :)
-
açtım maille gönderdim bilgilerini yüksek bant ve alan lazımsa holyzoneye git :)
cpu ve bant sınırlamam var holyzonede direkt server var canın nasıl istiyosa artık
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------açtım maille gönderdim bilgilerini yüksek bant ve alan lazımsa holyzoneye git :)
cpu ve bant sınırlamam var holyzonede direkt server var canın nasıl istiyosa artık
-----------------------------alper sende adult serbestmi,hepimiz zonguldaklıyız :|
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------açtım maille gönderdim bilgilerini yüksek bant ve alan lazımsa holyzoneye git :)
-----------------------------alper sende adult serbestmi,hepimiz zonguldaklıyız :|
-----------------------------hocam server izin vermiyo :) yoksa can kurban adamlar topist hack adult yasak diyo :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hocam server izin vermiyo :) yoksa can kurban adamlar topist hack adult yasak diyo :)
-----------------------------ufuklardasn demi sen alystr eski htservers orda çalışdıydı bizim arkadaş şimdi dustugumz hallere bak :D