Host Lazım
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------açtım maille gönderdim bilgilerini yüksek bant ve alan lazımsa holyzoneye git :)
cpu ve bant sınırlamam var holyzonede direkt server var canın nasıl istiyosa artık
-----------------------------alper sende adult serbestmi,hepimiz zonguldaklıyız :|
-----------------------------hocam server izin vermiyo :) yoksa can kurban adamlar topist hack adult yasak diyo :)
-----------------------------ufuklardasn demi sen alystr eski htservers orda çalışdıydı bizim arkadaş şimdi dustugumz hallere bak :D
-----------------------------bu zonguldakta bulaşacaz deyipde cvp vermeyenlerin arasında sendemi vardın? he
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------açtım maille gönderdim bilgilerini yüksek bant ve alan lazımsa holyzoneye git :)
cpu ve bant sınırlamam var holyzonede direkt server var canın nasıl istiyosa artık
-----------------------------alper sende adult serbestmi,hepimiz zonguldaklıyız :|
-----------------------------hocam server izin vermiyo :) yoksa can kurban adamlar topist hack adult yasak diyo :)
-----------------------------ufuklardasn demi sen alystr eski htservers orda çalışdıydı bizim arkadaş şimdi dustugumz hallere bak :D
-----------------------------bu zonguldakta bulaşacaz deyipde cvp vermeyenlerin arasında sendemi vardın? he
-----------------------------ya hocam kımse kıcını kaldrmadı kı :/ bn takıpde edemedım acıkcası :|
-
adult işi düşünen varsa adult video benim serverde serbest , uyarı yazmak şartıyla =)
-
Hocam chat programı için Server verebilecek var mı peki? Şöyle Socketlisinden ...
Not: Beyler ciddi soruyorum bu soruyu. 50-60 kişi kapasitesinden fazla verebilecek olanlar pm ile ulaşsın bana ( Freeler bile 20 kişi kapasite veriyor ona göre :) ) . -
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------adult işi düşünen varsa adult video benim serverde serbest , uyarı yazmak şartıyla =)
-----------------------------sana ulaşacğım fazla uzaklasma :W
-
ultima online panel scriptini ultima online serveri kurduğun makinada kurman lazım değil mi ?