Host Tavsiyesi
-
Osuran_Boga bunu yazdıDekasya bunu yazdı
Merhaba ,
Sanal sunucu ve hosting gereksinimlerinizi karşılayabiliriz.
Uygun fiyat , yüksek performans garantisi ile dekasya.com.tr
@dekasya hocam siteye erişemiyorum 522 veriyor. :(
@aylmz hocam hostico canlı desteğe yazdım 1-1.5 saat falan bekledim cevap gelmedi :(
@yalinyalniz legal hocam :)
@cybermole hocam megatrhost doğru mudur? o kadar firma var ki
@hannibal_king hocam direk aradığım şey cpu ram değil direk aradığım şey barındırılabilir domain sayısı fakat paket detaylarında cpu vs yazmıyor ya deliriyorum.
Hocam özele gelin, firması olan bir arkadaşımdan VDS alın perma unlimited Plesk koyalım, aldığımız rame göre de site barınması olur(limitlendirilmemiş domain)
-
ahahahahah konuya bakıyorum kayit olan yeni adamlar hemen host satma pesinde.
@Osuran_Boga global firmalar haricinde adi sani duyulmamis kisi/firmalarla ugrasma hocam. bu tarz yerler dosyalari gondiklemekten cekinmezler. ayrica bugun varlar yarin yoklar.
hannibalking in onerdigi firma ya da vultr digitalocean tarzi yerlerdeki VPS'lerde herhangi bir domain limitlemesi bulunmamakta. gonul rahatligi ile alabilirsin.
seni limitleyecek sey kullanacagin kontrol panelinin lisans muhabbeti. cpanel plesk vs.
webmin kur = sınırsız domain ayrıca open source yazılım mesela.
hermesthecat tarafından 23/Kas/20 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
abdullahazad bunu yazdı
@Osuran_Boga global firmalar haricinde adi sani duyulmamis kisi/firmalarla ugrasma hocam. bu tarz yerler dosyalari gondiklemekten cekinmezler. ayrica bugun varlar yarin yoklar.
hannibalking in onerdigi firma ya da vultr digitalocean tarzi yerlerdeki VPS'lerde herhangi bir domain limitlemesi bulunmamakta. gonul rahatligi ile alabilirsin.
seni limitleyecek sey kullanacagin kontrol panelinin lisans muhabbeti. cpanel plesk vs.
Cebime bir kuruş girmiyor, iftira atma!
Mürit ihtiyaç duysa ESXiden üyelik verip konsol vermek için tanıdığıma yönlendiriyorum(bunu bir kişinin bile yapmayacağını biliyorsun, autovmin kıytırk vncsi değil direk ESXi ) gelip bomboş konuşuyorsun.
Ayıp, gerçekten karşılıksız iyilik yapabileceğim bir yer sanmıştım burayı.
-
yalinyalniz bunu yazdıabdullahazad bunu yazdı
Mürit ihtiyaç duysa ESXiden üyelik verip konsol vermek için tanıdığıma yönlendiriyorum(bunu bir kişinin bile yapmayacağını biliyorsun, autovmin kıytırk vncsi değil direk ESXi ) gelip bomboş konuşuyorsun.
yazdıklarımın herhangi bir bolumu iftira icermiyor. ayni dusuncede degilsen yonetime sikayet edebilirsin.
bombos konusma konusunda da mesajina bakinca anladim ki liderligi kimseye birakmazsin sen o yuzden buyur meydan senin :D konus xD
-
abdullahazad bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıabdullahazad bunu yazdı
yazdıklarımın herhangi bir bolumu iftira icermiyor. ayni dusuncede degilsen yonetime sikayet edebilirsin.
bombos konusma konusunda da mesajina bakinca anladim ki liderligi kimseye birakmazsin sen o yuzden buyur meydan senin :D konus xD
Satma eylemi para kazanma fiilini içerir, bir kuruş kazandığımı kanıtla buraya bir daha girmem o kadar da büyük konuşuyorum.
Ne liderliği allasen, bilmeden konuşmanı tasvip etmiyorum o kadar; belki iyi birisindir ama bilmeden sallamamalıydın.
Deleted001 tarafından 23/Kas/20 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
-
manglerman bunu yazdı
En son birkaç arkadaşım ödemeyi geciktirdi diye anında kapatmışlar, hala öyle mi acaba?
-
Merhaba tekrardan ,
Whatsapp iletişim numaramızdan yazarsanız yardımcı olalım.
-
yalinyalniz bunu yazdımanglerman bunu yazdı
En son birkaç arkadaşım ödemeyi geciktirdi diye anında kapatmışlar, hala öyle mi acaba?
ödemeyi 2 gün geçirdim 15 yuro fazladan istedi :D ödedim aynı serverdan devam ettim :D
ama 1 hafta öcnesinden mail atmaya başlıyor. her işin zamanında yapılamsı lazım.
parasını almadan kimse iş yapmıyor :)
-
yalinyalniz bunu yazdımanglerman bunu yazdı
hala aynılar cunku alman disiplini var dogal olarak diger arkadasinda dedigi gibi 10 gun oncesinden odeme tarihi yaklasiyor bakiyende yeterli para yok diye mail gonderir. eh sende bir zahmet ode yani :)
ust taraftaki atismamiza gelirsek ben sana sahisina bir soz soylemedim. ustune alindin ki halen ayni fikirdeyim. kisisel fikrim hic degismeyecek Turklerden host alinmaz. bu kadar :) guvenilmez bir milletiz.
plesk lisansi yoncu'nun paylastigi script ile mi perma olarak merak ettim :) shared licensing haricinde kimse ucretini almadan birine lifetime lisansi vermez hele bu dolar kuruyla :)
hermesthecat tarafından 23/Kas/20 14:05 tarihinde düzenlenmiştir