Hostable.Com Dan 3 Yillik Sınırsız Sadece 0.9$‘A Hosting
-
mk aldık daha panele giremedik. desteğe sordum ip niz banlamış ticket oluşturun dediler.
nasıl banlı olur ip anlamdım :|
-
inglizce olduğu için anlamadım wareze izin varmıdır?
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
inglizce olduğu için anlamadım wareze izin varmıdır?
-----------------------------warez izin olmaz hocam hiçbir firmada warez'e izin yok bu sevdadan vazgeçin artık.
kukunku bunu yazdı:
mk aldık daha panele giremedik. desteğe sordum ip niz banlamış ticket oluşturun dediler.
nasıl banlı olur ip anlamdım :|
-----------------------------modeme res çak hocam olamdı vpn ile gir.panelde sorun yok çatır çatır kullanıyorumbu arada bencp11 deyim var mı bana komşu:)cpu sınırı yok bu arada shared makinalar. -
çiziikkkkkkkkkkkkkkk
-
bu tarz aşırı uygun herşeyin acısı çıkmıştır. bununda çıkacağından eminim. 3,5 liraya 50 adet köfte olayı gibi bişey olmuş bu:D bi kere kıymanın kilosu belli. iyi düşünün bence..
-
millet ya bende aldim.. domain ekledim fakat domainim baska yerden alinma ve name serverlarini degistirmem gerekiyor.. hangi adrese yonlendirecegimi bileniniz var mi?
-
hackingo bunu yazdı:
millet ya bende aldim.. domain ekledim fakat domainim baska yerden alinma ve name serverlarini degistirmem gerekiyor.. hangi adrese yonlendirecegimi bileniniz var mi?
-----------------------------ns1.hostable.com
ns2.hostable.com
-
Cosmic bunu yazdı:
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------ns1.hostable.com
ns2.hostable.com
-----------------------------eywallah hocam aynen oyle yapmistim zaten ama kayit olmasi bi 5dk yi buldu simdi yeniledigimde calisiyor..
bu arada http://nic.gen.gg/ bedava domain dagitiyor..
ben aldim bi kac guzel isim.. mesela oxy.gen.gg ://
-
bu arada ben odemeyi garanti bankasinin sanal kartiyla yaptim.. garanti internet subesi kullaniyosaniz mutlaka onunla odeyin cunku sanal karta ne kadar para koyarsaniz icinde o kadar para oluyor yani 3 sene sonra ben karta para koymazsam kimse cekemiyor.. ;)
-
Böyle firmalar ayakta durmaz. Gerçi 1 ay için bile güzel fiyat ama.... Sırf dolandıracakları saflar arasında bende olmamak için almayacam laaa :S