Hostes Olmak Bu Kadar Kolay Mı ?
-
Atlas jet hostesi olmak bu kadar kolay mı ?
Çok sevdiğim bir arkadaşım var.Kız 2 yıllık büro yönetimi ve sekreterlik mezunu.Şu anda halihazırda çalıştığı çok güzel maaşlı ve prestijli bir işi vardı.Bir arkadaşının aklına uyup hostes olmaya kalktı ama durum bana kalırsa o adar kolay gözükmüyor.Üstelik bugun sözde eğitimlere başlayacak..Havacılık ve hosteslik eğitimlerine
Kızın yaşı 24
Boy : 157 Cm
Kilo : 50-55 Civarı
Yabancı Dil : İngilizce ( İyi Seviyede )
Benim araştırdıgıma göre bu boyda ve bu özelliklere sahip bir bayanın hostes olması imkansız.Ama arkadaşımın söylediğine göre Atlas jet çalışanlarından yetkili bir kişi torpil ile bu işe alınmasını sağlamış..
Şimdi benim aklıma gelen bu kızı ya kandırıyorlar, parasını filan yiyiecekler yada başka aklıma gelmeyen oyunlar var,
Ya da Hostes olacaksın diyipte sonradan bunu masabaşı yada daha kötü bir işe verecekler..
Haberlerde o kadar izliyorum 1 cm yüzünden hostes olamayan binlerce genç kız..Hostes olma hevesi ile dolandırıcılara para kaptıran insanlar...V.s V.s aklıma binbir türlü şey geliyor ve içim rahat etmiyor..
İşin özü bu kız hostes olabilir mi ? Yoksa kandırılıyor mu ?
Konu hakkında bilgisi olan, havacılıkla ilgilenen mesleği hst yada hosteslik olan arkadaşlar..Konu hakknda yorum ve yardımlarınızı bekliyorum...
-
abi güzel bi işi varken kim hostes olmak ister ki :S
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hayallerinin peşinde koşan klasik saf türk kızı...
Ulan hiç laf ta dinlemezlerki.Analatamadık hata yaptıgını :(
-
bi fırıldak vardır kesin
bide bu yeni çıkan hava yolu var axe jet birgün o uçakla seyahat edecem reklamları resmen erotik film :F
-
1.65 - 1.70 arasında diye biliyorum ben alt sınır.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hostesler ii para kazanıolar ondan bu arada oha o boyla nası olmuş ben 1.70 im kısa diodum kendime :S benim arkadaş 1.68 almadılar onuda :S
-
Bide güzel olmak lazım güzellige çok önem veriyorlar
-
irwa bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hostesler ii para kazanıolar ondan bu arada oha o boyla nası olmuş ben 1.70 im kısa diodum kendime :S benim arkadaş 1.68 almadılar onuda :S
-----------------------------iyi para kazanıyor dediğin 1300 TL maaş alacakmış...
He bu arada firması 5 senelik pasaport istemiş onuda çıkarttı arkadaşım..
-
swordfish bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------iyi para kazanıyor dediğin 1300 TL maaş alacakmış...
-----------------------------nası 1300 be atlas jette işe başlayan okul arkadaşım alıo 2500tl ye yakın para :S
-
ben thy içi konusayım. 1.60-1.80 arası alıyorlar. 1.60 boyda standardın ne kadar düstüğünün gostergesi. zaten thy kabin mülakatına girmeyen kız kalmadı turkiyede fakat hala açığı dolduramadılar. birde artık guzellikten cok torpilin varsa cok rahat girebiliyorsun. gecen sene haziran zamanlarında aldıkları hosteslerin suratına bakılmıyordu ve ayrıca bir cogu ucakta duz yuruyemeyecek kadar şişmandı. yan yan geçiyorlardı. son alımlarda biraz olsun standardı yukselttiler.
arkadaşına gelince bence kandırma durumları yoktur. o egitim zaten belirli bir sure suruyor fakat 1.60 dan az boya sahip bir hostes dusunemiyorm. heralde yolcu otururken, yolcu ile aynı seviyede olsun istemişler. =) -
irwa bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------nası 1300 be atlas jette işe başlayan okul arkadaşım alıo 2500tl ye yakın para :S
-----------------------------hostesler iyi kazanıyo ama arkadaşın dedigine göre iyi bi işi varmış kızında zaten. yani iyiden kastı nedir tam bilmiyorum ama 1000 lira falan degil diye düşündüm :D