folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hostes Tanıdığı Olan?

Hostes Tanıdığı Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

tanıdık var olmasına varda, sana vermezler o haklarını :D çünkü sınırsız şekilde değil bu indirimler yani her kullandıklarında %50 değil, limiti var yılda şu kadar kez şeklinde. Birde öyle eşe dosta olmuyod iye biliyorum aileden olması lazım diye biliyorum ben.

doğru. ama aynı uçuştaysan yada onun arkadaşını aynı uçuşunda falansa sokuyorlar. sadece vergi veriyosun 20lira gibi bişey. ama öyle 3-5-10 kişi yalan olur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

tanıdık var olmasına varda, sana vermezler o haklarını :D çünkü sınırsız şekilde değil bu indirimler yani her kullandıklarında %50 değil, limiti var yılda şu kadar kez şeklinde. Birde öyle eşe dosta olmuyod iye biliyorum aileden olması lazım diye biliyorum ben.

doğru. ama aynı uçuştaysan yada onun arkadaşını aynı uçuşunda falansa sokuyorlar. sadece vergi veriyosun 20lira gibi bişey. ama öyle 3-5-10 kişi yalan olur

2 kişiyiz hacı :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

şimdi o da şöyle.. kendi uçuşu olduğunda, atıyorum eşini olduğu uçakta boş yer varsa aldırabiliyo evet.. ama bu gibi durumlar thy nin "evet yapabilirsiniz" inden çok, host ve hosteslerin aralarında olan kafalarına göre yaptıkları bişy.. öyle kafasına göre her tanıdığını uçağa beleş sokarsa diğer host-hostesler haliyle hayıflanır hede hödö eder derken yukarı gider konu , iki gün sonrada işten atarlar çalışanı :d bu durumda da kimse bi tanıdığının internet sitesinden bi arkadaşını bu şekilde uçağa almaz sanmıyorum :D 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

açıkça söylüyorum zor iş hocam kimse kimseye vermez biletini inan.. paran yoksa otostopla git Allah yardımcın olsun .)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir seneden sonra o haklari var ucretsiz bilet indirim oldugunu sanmiyorum olsa kuzen soylerdi ucakla seyehat etmem gerekiyor cunku

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

İndirim hakkını bakmakla yükümlü olduğu kişilere veriyorlar il 2 gidiş dönüş ücretsiz sonrası %90 %80 azala azala devam ediyo fakat önceden bilet alma gibi bir imkanın yok uçağın son anına kadar beklersin uçakta boş yer varsa binersin uçağa yoksa beklemeye devam..belkide busines boş kalmıştır orda uçarsınn.
    sana vermezler hiç bir şekilde olmaz o iş demedi deme bende havacılık sektöründeyim

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı

arkadaşlar selam.

bayramdan sonra trabzona gideceğim bi arkadaşla. trabzonsporla ilgili bir belgesel çekicez de. 

uçak biletleri çok pahalı sponsorumuz vs. de yok öğrenciyiz :)

hosteslere indirim varmış nerdeyse yarı yarıya öyle birşey duyduk. var mıdır acaba bir hostes tanıdığı olan filan bize yardımcı olabilecek.

2 kişiyiz.. Şimdiden teşekkürler saolun.

kime diyor indirim hosteslere diyor  degıl mı etek giyip hostes olmadığın sürece indirimden yararlanamazası kendini tek mi sandın zeki  öğrenci kardeşim :) 

at avrat silah
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 18