folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Hosting,-Domain-Diğer Satışlar Hakkında Ufak Bir Bildiri, Şuan İlgilenmiyorsanız Da Okuyunuz.

Hosting,-Domain-Diğer Satışlar Hakkında Ufak Bir Bildiri, Şuan İlgilenmiyorsanız Da Okuyunuz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Merhabalar arkadaşlar,

maalesef ki, siteye girişlerin engellenmesinden dolayı, sık sık foruma giremiyorum. (3g ile bağlanıyorum, dns değiştirilmiyor :()

şimdi müsadenizle, birkaç şey yazmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere; VDS, Windows Reseller-Hosting, Linux Reseller-Hosting, Radyo Reseller-Hosting, Domain tescil, SSL Sertifikası gibi birçok hizmet sağlıyorum.

Fiyat konusunda elimden geleni yapıyor, gelen arkadaşlara yeterince samimi davranıp, hatta çoğu zaman fiyatı onların (kendi bütçelerine göre) belirlemesini istiyor, gerekeni yapmaya çalışıyorum.

Evet, Türk firmalarına duyulan bir güvensizlik mevcut, bunun bilincindeyim.

hatta ben de, uzun yıllar ciddi kazıklar yedim :) ve gerçekten, bunu müşterilerime yaşatmayacağıma dair kendi kendime söz verdim. bu nedenledir ki, elimden geleni daha bir özenle yapmaya gayret ediyorum.

ben forumda yokken, bazı arkadaşlar hosting ve/veya domain için pm atmışlar, aşağıya açık bilgilerimi yazacağım, pm'lere bakamaszam da, mail'larıma mutlaka bakarım ve gerektiğinde yanıtlarım.

Eğer bu tarz bir hizmete ihtiyaç duyarsanız, (resmi fatura kesimi dahil) buyurun gelin, danışın, konuşalım, ayarlamaya çalışalım, eğer olmazsa zaten, yolunuz açık olsun.

ama madem Tahribattayım, bu işle ilgileniyorum (zevkle) başka yerlerden almanıza razı olmak istemiyorum doğrusu.

ne bazı firmaların domain sıkıntıları, ne de yüksek ücrete düşük konfigürasyonlu hosting paketleriyle, kesintilerle uğraşmayın.

herneyse, lafı fazla uzattım, umarım can sıkıntısına sebep olmamış, sürç-i lisan etmemişimdir, ettiysem affola..

*İletişim bilgilerim

Mail: info@kircahosting.com

MSN: cankirca@hotmail.com

not: mail ile ulaşıldığında cep numaramı vs. verebilirim.

not2: site anasayfasındaki fiyatlar geçerli değildir, sırasıyla güncelleniyor, malum sınav dönemi :)

!not: amacım kimseyi rencide etmek, boş laf yapmak, forumu kirletmek, yok yere vakit almak kesinlikle değil.

Can Kırca

KırcaHosting İnternet Hizmetleri

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

can iyidir gozum kapali kefilim. musterisiyim cok memnunum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

bu adam turk hostıng firması anlayısını curutur :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

yaklaşık 3 aydır müşterisiyim sorun yaşamadan kullanıyorum tavsiye ederim bu güne kadar bu arkadaşa kötü yorum yapanda görmedim helal olsun diyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

tahribat mahkemeden kurtuluncaya kadar tbt pm yerine, cankirca@hotmail.com, info@kircahosting.com..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Bende Canın müşterisiyim. Bir numaradır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Kardeş umarım işlerin hep istediğin gibi gider :)

seni seven ve destek olan çok kişi var o ayrı ...

sitene baktım şimdi ama inan hayal kırıklığına uğradım ana sayfanda sağ tarafda 4 link birden çalışmıyor ?

İnsanların sitene bakıp da senin hakkında yorum yapmalarını ben istemem eminimki sende ...

Bu şekilde insanların seninle iletişime geçtiği bi web sayfasında insanlar sana nasıl güvenir.

Şahsen host alsam seni düşünürüm o ayrı olay ama alırmıyım Soru işareti(Sırf bu yüzden)

Bunları eleştiri olarak bakma bu işi profesyonel yapacaksan her yönüyle yapmanı istediğimden söylüyorum...

Bende senin arkandayım yanlış anlama aramızdan birilerinin bu işleri düzgünce yapması ve

diğer arkadaşlarında dediği gibi kefil olması hoşuma gitti...

umarım bir an önce toparlasın sınavlardan sonra...

Bende kırdıysam affola :) Kolay gelsin...

Allah yolunu açık etsinn...

Sakın konuyu dağatmayın....

(Konuyu baltalamak için değiş arkadaşımızın daha çok gelişmesi için yazdım :) bi müşteri olarak bakıldığında bunlara dikkat edileceğini belirtmek için... )

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

can cep telefonunu yazsan daha iyi olur.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeş umarım işlerin hep istediğin gibi gider :)

seni seven ve destek olan çok kişi var o ayrı ...

sitene baktım şimdi ama inan hayal kırıklığına uğradım ana sayfanda sağ tarafda 4 link birden çalışmıyor ?

İnsanların sitene bakıp da senin hakkında yorum yapmalarını ben istemem eminimki sende ...

Bu şekilde insanların seninle iletişime geçtiği bi web sayfasında insanlar sana nasıl güvenir.

Şahsen host alsam seni düşünürüm o ayrı olay ama alırmıyım Soru işareti(Sırf bu yüzden)

Bunları eleştiri olarak bakma bu işi profesyonel yapacaksan her yönüyle yapmanı istediğimden söylüyorum...

Bende senin arkandayım yanlış anlama aramızdan birilerinin bu işleri düzgünce yapması ve

diğer arkadaşlarında dediği gibi kefil olması hoşuma gitti...

umarım bir an önce toparlasın sınavlardan sonra...

Bende kırdıysam affola :) Kolay gelsin...

Allah yolunu açık etsinn...

Sakın konuyu dağatmayın....

(Konuyu baltalamak için değiş arkadaşımızın daha çok gelişmesi için yazdım :) bi müşteri olarak bakıldığında bunlara dikkat edileceğini belirtmek için... )

Merhabalar,

Öncelikle, vakit ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim.

hayır, elbette yanlış anlamam, haklısın.

okul ve sınavlar yüzünden açıkçası pek ilgilenemedim,

şöyle ufak bir yardımcım olsa, hallederim de işte..

kısa zamanda hepsini halledeceğim, site ile alakalı açtığım bir sonraki konuda her şey düzelmiş olacak inş.

tekrar yorumların için teşekkür ediyorum.

saygılar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

can cep telefonunu yazsan daha iyi olur.

site anasayfasında var usta..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

artık söylemeye gerek yok tbt de bilmeyen kalmadı

türkiye de bu kadar sorunsuz , kaliteli  hizmet veren başka kurum kuruluş yok =)

bir müşterisi olarak sonuna kadar herşey de kefilim

Toplam Hit: 3981 Toplam Mesaj: 24