Hosting,-Domain-Diğer Satışlar Hakkında Ufak Bir Bildiri, Şuan İlgilenmiyorsanız Da Okuyunuz.
-
Bende kefilim arkadaşa sorunsuz kullanıyorum sitemi ota boka her şeye koşuyor ilgileniyor sağolsun.
-
can abimden inşallah yakında bende host alacagım daha sımdıye kadar bir alısverısımız olmadı ama tahribatta host deyınce akla gelen en saglam adam ....
-
ben kefilim hi de sorun yaşamadım . fiyatlar gayet uygun ve superler.
-
Yakın Zamanda Kapını Çalarız Hoca :)
-
Aklımda bulunsun şimdi olmasada yarın bi gün elbet bişi çıkacak =)
-
Herkese teşekkür ederim.
-
konu hortlatmak olcak ama bugün host + domain paketi aldım hizmet çok hızlı ve sorunsuz. Referans olsun yazalım.
-
host ve domainim bu adamdan aldım sorunsuz yayın yapıyorum ahmetfaydali.com normalde bnm değil ama arkadaşımın net kapandı bana devretti ben bakıyorum ara sıra :) iyi yani can kardeşimi tavsiye ederim
Bnm hostta Gzx te... Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı host. ftp de felan uçuyosun resmen. yayındada kesinti yok babalar gibi çalışıyo bu arkadasıda tavsiye ederim
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
host ve domainim bu adamdan aldım sorunsuz yayın yapıyorum ahmetfaydali.com normalde bnm değil ama arkadaşımın net kapandı bana devretti ben bakıyorum ara sıra :) iyi yani can kardeşimi tavsiye ederim
Bnm hostta Gzx te... Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı host. ftp de felan uçuyosun resmen. yayındada kesinti yok babalar gibi çalışıyo bu arkadasıda tavsiye ederim
-----------------------------ah bide temanı yollasan bana ne kadar makbule geçer
-
yalnizturk bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------ah bide temanı yollasan bana ne kadar makbule geçer
-----------------------------ahmetfaydali.com daki temadan bahsediyosan fashion pro ydu galiba nette var