Hosting Sirketini Actim Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun Kız güzelmiş hocam indirimdemi:)

FuCk yOu System..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hocam Hayırlı Olsun Tbt ye Promasyon Yap :)

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

hayrına bir de türkçe koyaydın hacı :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Huòdé gèng hǎo de :W

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

fiyatların TL olarak karşılığı ne acaba.Biz simdi burdan almaya kalkıssak nasıl olur ki ?

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

EmQceR bunu yazdı:
    -----------------------------

fiyatların TL olarak karşılığı ne acaba.Biz simdi burdan almaya kalkıssak nasıl olur ki ?

HOCA düşünsene japonyada ohsting firması Türkçe destek veriyo :)

hayaldi Gerçek oldu AK parti :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hayırlı olsun dostum.Japonyaya geleceğim o zaman yakın olursan bi nazar boncuğu ile çayını içmeye gelebilirim :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yorumlar icin cok tesekkur ederim.

Site dili japonca. Cunku asil pazar japonya. Burada dedicated server yillik 4000 dolar civarinda. Kurulum ucreti ise yaklasik o civarda.

Toplam makine 11 adet. Tamami sifir.

@CasTeaL : Ustadim, bahsettigin yeri biliyorum. Henuz oraya daha sira gelmedi. TxT hocamin dedigi gibi daha sonra oraya jquery ile slideshow falan koymayi dusunuyorum. Ayrica ustteki logoyu Turk Bayragi'nin renginde yaptim. O yuzden Kirmizi-Beyaz. Gonul isterdiki oraya Ay-Yildiz koyayim.

@MaviEkran: Bahsettigim gibi dizayn henuz yerli yerine oturmadi. Suan whmcs, payment systems, domain registery ... falan  ile ugrasiyorum. Upload hizi japonya ici 40mbps civarinda.

@Twitter: Yazdigin sey Cince.

@BlacKShelD: Yapmayi dusunuyorum. Hatta suan bile whmcs de Tahribat isimli bir promosyon hazirliyordum. :-)

@EmQceR: Fiyat konusunu dert edeceginizi sanmiyorum. Fiyatlar Turkiye'ye gore pahali, Buraya gore ucuz. Ama dedigim gibi tahribat icin promosyon hazirliyorum.

@Dj_Alper: Onu dusundum dostum. Oncelikle su japonca elimden ciksin. Daha sonra ingilizce ve Turkce ekleyecegim. Turkiyeden giren kullanici direk Turkce arayuz ile kullanacak.

@Swordfish: Herzaman beklerim. Ben osaka'dayim. Eger buraya yakin gelirsen sana osaka'nin gizli eglence mekanlarini gosteririm.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

Yorumlar icin cok tesekkur ederim.

Site dili japonca. Cunku asil pazar japonya. Burada dedicated server yillik 4000 dolar civarinda. Kurulum ucreti ise yaklasik o civarda.

Toplam makine 11 adet. Tamami sifir.

@CasTeaL : Ustadim, bahsettigin yeri biliyorum. Henuz oraya daha sira gelmedi. TxT hocamin dedigi gibi daha sonra oraya jquery ile slideshow falan koymayi dusunuyorum. Ayrica ustteki logoyu Turk Bayragi'nin renginde yaptim. O yuzden Kirmizi-Beyaz. Gonul isterdiki oraya Ay-Yildiz koyayim.

@MaviEkran: Bahsettigim gibi dizayn henuz yerli yerine oturmadi. Suan whmcs, payment systems, domain registery ... falan  ile ugrasiyorum. Upload hizi japonya ici 40mbps civarinda.

@Twitter: Yazdigin sey Cince.

@BlacKShelD: Yapmayi dusunuyorum. Hatta suan bile whmcs de Tahribat isimli bir promosyon hazirliyordum. :-)

@EmQceR: Fiyat konusunu dert edeceginizi sanmiyorum. Fiyatlar Turkiye'ye gore pahali, Buraya gore ucuz. Ama dedigim gibi tahribat icin promosyon hazirliyorum.

@Dj_Alper: Onu dusundum dostum. Oncelikle su japonca elimden ciksin. Daha sonra ingilizce ve Turkce ekleyecegim. Turkiyeden giren kullanici direk Turkce arayuz ile kullanacak.

@Swordfish: Herzaman beklerim. Ben osaka'dayim. Eger buraya yakin gelirsen sana osaka'nin gizli eglence mekanlarini gosteririm.

Eywlh Hocam Çok Güzel Olur Senın Sayende Bir Sitemızın Olması Hem Memnun Kalan Olursa Ücretli Olarak Devamıda Gelır Zaten

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ceponya da adult hosting sanirim yasal.

bu arada hayirli olsun haci umarim hersey istedigin gibi gider..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 7577 Toplam Mesaj: 57