Hosting Sirketini Actim Sonunda
-
Bazı yerlerde kaymalar var CSS ile alakalı sanırım. İletişim formu çalışmıyor ve hosting özelliklerine bakamıyoruz.
Kolay gele. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Bazı yerlerde kaymalar var CSS ile alakalı sanırım. İletişim formu çalışmıyor ve hosting özelliklerine bakamıyoruz.
Kolay gele.
-----------------------------Iletisim formunu bir kac saat once test amacli devre disi birakmistim. Suan icin sorun yok.
CSS teki kaymalarin yerlerini soyleyebilirmisin lutfen, hemen bakayim.
Host ozellikleri ise asagida gosterilen yerde.
Yorum ve uyari icin tesekkurler.
-
sniperscope bunu yazdı:
@Nitrous : Dostum logo icin tesekkur ettim. Gonderdigin logo yu suan kullaniyorum.
@Cankirca: Tesekkurler, yardim lazim olunca mesaj atarim. Tekrar tesekkurler.
-----------------------------Yakışmış hocam:) Güle güle kullan.Galiba diğer logoda japon bayrağına bir atıf vardı onu sonradan farkettim. Japon temalı bir logo çalışması yapmaya çalışacağım birazda büyütelim sitenin logosu olduğu belli olsun:)
Dün gece gece 2 dk da anca bu kadar yapabildim akşam ps yi açıp bir kaç şey yapacağım sana beğenirsen kullanırsın:)
-
Hayırlı olsun hocam.
-
Hocam hayırlı uğulu olsun sonunda actın demek,
yanlız VPS server satısı yapmayacakmısın ? yaparsan cok guzel olur valla :)
-
bide hocam WinHosting alan adı ama orda penguen resmide var :) linux serverdemi var?
-
@emnimax: Ilk asamada VPS dusunmuyorum. Biraz bu sekilde idare edeyim. Cunku herseyi tek basima yapiyorum. Fazla acilirsam bogulurum. Ama ileride mutlaka VPS de olacak.
@Omerelili : Sadece Linux hosting hocam. Yas 34 olmus bu saatten sonra windows lisansi ile ugrasamam. Ama kimbilir belki ileride windows ta olur.
-
@Nitrous logo güzel olmuş.
@sniperscope daha önce dendimi bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi, site üzerinden canlı destekte koyabilirsin hocam.
-
CasTeaL bunu yazdı:
@Nitrous logo güzel olmuş.
@sniperscope daha önce dendimi bilmiyorum ama şimdi aklıma geldi, site üzerinden canlı destekte koyabilirsin hocam.
-----------------------------Ustadim kodlarini falan herseyi hazirladim. Suan basimi kasiyacak vaktim yok. Bir iki saat icinde online chat olayinida halletmis olacagim.
-
@CasTeaL : Dostum Canli destek hatti koydum. telekom'un onerdigi sistemi kurdum. Sonunda Chat olayida bitti. Bende bittim. Saat gecenin 3 u.