Hosting.Com.Tr Fiyatları Ve Güvenirliği ?
-
abi merak ediyorum , habire türklerden host alınmaz diyen arkadaşlar acaba hangi firmadan alıyorlar,
acaba neyinden memnunlar, hangi sitelerinde kullanıyolar , bana bi kaç örnek sitenizi gönderirmisiniz.
valla çok merak ediyorum..
--saçma şeyler yazmayın, tabi ki de biliyorum kalitesini , hız farkını vs. ben sizn kullandıgınız firmayı ve kullandıgınız sitenizi merak ediyorum.
-
MustyKTE bunu yazdı
abi merak ediyorum , habire türklerden host alınmaz diyen arkadaşlar acaba hangi firmadan alıyorlar,
acaba neyinden memnunlar, hangi sitelerinde kullanıyolar , bana bi kaç örnek sitenizi gönderirmisiniz.
--saçma şeyler yazmayın, tabi ki de biliyorum kalitesini , hız farkını vs. ben sizn kullandıgınız firmayı ve kullandıgınız sitenizi merak ediyorum.
Hostgator
Godaddy
kullandıklarım arasında.
-
Kimler nereyi kullanıyor, şikayet ve memnuniyetleriniz nelerdir?
Bu aralar ben de reseller gibi bir şey almayı düşünüyorum da.
-
HoLyCat bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Hostgator
Godaddy
kullandıklarım arasında.
siten nedir ?
-
evet kötüleyen arkadaşlar sitenizin içeriği ne ve neden şikayetcisiniz?
-
MustyKTE bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
Hostgator
Godaddy
kullandıklarım arasında.
siten nedir ?
pm de.
-
byhackerx12 bunu yazdı
Nerden alıcaz o zaman şöyle uygun fiyatlı güvenli :) 1 mb 500 mb alanda çok az yav o yüzden sınırsız bakıyorum bakdıgım firmalar güzel fiyat cıkıyo fakat güvenilir olmuyo napcaz :D
Hostgator güzel bir kupon kodu bul al
-
hostgator, netfirms
Turk firmasi olarak da http://www.netinternet.com.tr
u arastirin derim. internette firma ile ilgili olumsuz yorum yok kadar az
adamlar limitsiz nasil oluyor aciklamasini da yapmislar
underzero tarafından 17/Oca/14 16:41 tarihinde düzenlenmiştirKaynaklar nasıl limitsiz?
Limitleme yapılmamış kaynaklar adil kullanım esasına göre limitlidir. Bu konudaki kısıtlamaları kullanım sözleşmelerinden detaylıca görüntüleyebilirsiniz. Limitleme yapılmamış hesaplarda amaç, sizlerin kota kaygısı olmadan hizmet almanızı sağlamaktır. Limitleme yapılmamış hesaplarda CPU kullanım limiti %20 olarak ve Inode limiti 100.000 tanımlanmış olup, iyi optimize edilmiş web sitelerini günlük tekil olarak beş bin ila on bin ziyaretçiyi hatta daha da fazlasını rahat bir şekilde yayınlamanıza olanak sağlamaktadır.
-
MustyKTE bunu yazdı
10 yıldır VPS ve HOST kullanıyorum. Bilimum Türk firması ile anlaştım ne uptime garanti ettikleri gibi olur nede herhangi bir fiyaskodan başarılı bir şekilde çıkabilirler. Teknik destek siz iyi olduğunuz sürece iyidir. Verdikleri limitler palavradır. Kazık geçirmek için her yolu ararlar. Hostbul.net ten binlerde olumlu yorumlu hostlardan aldım hep ama hiç biri mutlu sonlar ermedi. Ayrıca fiyatlarıda pahalıdır çoğunun. Gerçekçi değiller.
Ben bluehost, hostgator ve dreamhost ile çalışıyorum. Yakında digitalocean 'a a geçeceğim.
-
DrKill bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
10 yıldır VPS ve HOST kullanıyorum. Bilimum Türk firması ile anlaştım ne uptime garanti ettikleri gibi olur nede herhangi bir fiyaskodan başarılı bir şekilde çıkabilirler. Teknik destek siz iyi olduğunuz sürece iyidir. Verdikleri limitler palavradır. Kazık geçirmek için her yolu ararlar. Hostbul.net ten binlerde olumlu yorumlu hostlardan aldım hep ama hiç biri mutlu sonlar ermedi. Ayrıca fiyatlarıda pahalıdır çoğunun. Gerçekçi değiller.
Ben bluehost, hostgator ve dreamhost ile çalışıyorum. Yakında digitalocean 'a a geçeceğim.
digitalocean firmasini cok duymaya basladim bu aralar