Hosting.Com.Tr Fiyatları Ve Güvenirliği ?
-
underzero bunu yazdıDrKill bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
abi merak ediyorum , habire türklerden host alınmaz diyen arkadaşlar acaba hangi firmadan alıyorlar,
acaba neyinden memnunlar, hangi sitelerinde kullanıyolar , bana bi kaç örnek sitenizi gönderirmisiniz.
valla çok merak ediyorum..
--saçma şeyler yazmayın, tabi ki de biliyorum kalitesini , hız farkını vs. ben sizn kullandıgınız firmayı ve kullandıgınız sitenizi merak ediyorum.
10 yıldır VPS ve HOST kullanıyorum. Bilimum Türk firması ile anlaştım ne uptime garanti ettikleri gibi olur nede herhangi bir fiyaskodan başarılı bir şekilde çıkabilirler. Teknik destek siz iyi olduğunuz sürece iyidir. Verdikleri limitler palavradır. Kazık geçirmek için her yolu ararlar. Hostbul.net ten binlerde olumlu yorumlu hostlardan aldım hep ama hiç biri mutlu sonlar ermedi. Ayrıca fiyatlarıda pahalıdır çoğunun. Gerçekçi değiller.
Ben bluehost, hostgator ve dreamhost ile çalışıyorum. Yakında digitalocean 'a a geçeceğim.
digitalocean firmasini cok duymaya basladim bu aralar
abi kendi başıma kurulumumu yaparım cpanel felan ihtiyacım yok diyen geçsin digitalocean 'a
kullandığın kadar ödüyosun
1 dakika da makina hazır
1 dakikada kaynakları yükselt ...
-
Alastyr hakkında bilgisi olan var mı?
-
Natro diyorum ben güvenilirlik olarak forumlarda 10 tl ye hosting satanlar da var ama güvenemiyorum pahalı olsun kurumsal olsun işime sağlama alayım...