Hostum Var Ama Domainim Yok Siteyi Kullanabilirmiyim?
-
müritler bende host var yeni aldım ama Domainim yok siteyi nasıl kullanabilrim.Domaiini sonra alıcam zaten ama şimdilik öğrenme amaçlı anasayfayı hazırladım ama hostuma nasıl yollucam ben Cute ftp diye bir programla bağlandım ftp_html puplic_html diye şeyler dosyalar falan var ama içine hiç bişi atmadım kendinden var galiba.Ben ana sayfayı nasıl atıcam.Nereye atıcam sürükle bırakla atıyım ama hostumun ip adresini girince cpanel çıkıyor yeşil bir ekran.Arkadaşlar
dr.danger@w.cn lütfen yardım edin hiç birşey bilmiyorum.
-
ayaklarim yok ama ayakkabilarim var nasil giyerim gibi birsey oldu bu.
mutlaka domain alman gerekiyor.
veya yonlendirme ucretsiz hesaplardan alarak yonlendirebilirsin ama pek saglikli olmaz
-
ftp den dosyalarını www klasörüne yolla
-
Arkadaşlar ben tr.cc den domain aldım ücretsiz ama yinede girince wwww.kanaat.tr.cc ye giriyorum cpanel çıkıyor ben anasayfamı nasıl kocam offf offf.(
-
Hoja tam olarak sorun nedir ? ''off off'' yerine problemini net bir şekilde yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja tam olarak sorun nedir ? ''off off'' yerine problemini net bir şekilde yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
-----------------------------hoca hostu yeni aldım.Ftpcute ile bağlandım içine birkaç dosya attım.Böyle anasayfamı tasarladım içne attım ama www.kanaat.tr.cc yr girince hep cpanel şeyi çıkıyor ben bu cpanelin kalkmasını isiyorum kendi attığım anasayfanın ve dosyaların görüntülenmesini istiyorum www klosürünün içine anasayfa.html adında ssayfamı attım ama gözükmüyor:(
-
Hoja, anasayfa için index.htm dosyası oluşturacaksın. anasayfa.html şeklinde oluşturduğun bir dosya direk anasayfada çıkmaz.
-
anasayfa.html değil de; bunun adını index.html olarak değiştir. o zaman çalışır ;)
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
gece gece tahribat fena sarıo amk :D:D
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------hadi ya :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
gece gece tahribat fena sarıo amk :D:D
Hoja neden dalga geçiyorsunki, sen doğrusunu öğret oda öğrensin. -
hacular http://www.kanaat.tr.cc adresini bi girersmisiniz ben aynen değdiğiniz gibi yaptım index.html oldu puplic_html e attım ama yine gözükmüyo.Sizde de cpanel ile ilgili yeşil bir ekranmı gösteriyo:((.Arkadaşalar lütfen birisi msnimi eklesin ordan yarım etsin. yoksa bendemi bir hata var ya:(